- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
bebişlerim selam ederim hepinize,işlerden hemen giremedm..
karanfilce merhaba,tüplerden biri tıkalı demişsinde..hsg mi çektirdin canım?
evet bu ay hsg çektirdim. sağ tüpte minimal pasaj sol tüpte de pasaj izlenmiş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişlerim selam ederim hepinize,işlerden hemen giremedm..
karanfilce merhaba,tüplerden biri tıkalı demişsinde..hsg mi çektirdin canım?
miribaaaa...
evlilik: yakında 2 yıl
bebek isteği: 7 bilemedin 8 ay
bu zmana kdr: 2 kim. gebelk
sonuç: 0
bunları burda sizinle paylaşmak: paha biçilemez
yok anacım gebelik testii ne bilim geciktin sandımovulasyon testi mi
daha çatlamadı ki
iyi tatlım sen nasılsın yaaa özledim seni neden gelmedinhoşbulduk cnmlarımmm keyifler nasılll
tamda yerinde bi laf ettin. ettiğin laf "cuk" diye oturdu yerine. ben bu konuyu psikolojik danışmanla konuştuğumda bana aynı şeyi söölemişti. böyle yapma aklında olmayanı aklına sokarsın demişti. çok doğru. biliyorum. ona belli etmemem gerek. ama ona sormadan gerçeği nasıl öğrenebilirim ki. sorduğum zamnda sorun çıkıyor. öyle bi sorun ki yıldırımlar kıvılcımlar şimşekler oooooooo çok fena.no problem...bizde şu vardır baktık ikimizde kendimizi haklı görüyoruz uzatmıyoruz yada hangimiz daha sinirliyse öbür taraf altan alıyor ve geneldede susmayı tercih ediyoruz... ne zamanki sinirimiz geçmişse ozaman aynı konuyu konuşuyoruz genelde eşimin yanlış anlama huyu vardır siniri geçince daha mantıklı düşünür yaptığı hatayı anlar...tabii herkes aynı değil ...birde kıskansanda çok belli etmiyecen bir laf vardır (sözüm meclisten dışarı) eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayacan...
aleyküm selam
hoşbulduk cnmlarımmm keyifler nasılll
miribaaaa...
evet bu ay hsg çektirdim. sağ tüpte minimal pasaj sol tüpte de pasaj izlenmiş...
aynen tatlım umudumuzu kaybetmek yokkhoşbulduk sağolasın... tabi bunlar işin esprisi şikayet yok hiç... Rabbim verirse spermler atlaya atlaya geçer kulvarları
aleykümselammm hoşgeldin nassın???selamun aleyküm kıslarrrr nabıyonuz bakemmm :))
umut bizim herşeyimiz,herşeye rağmen çabamız bitmeyecek veee zaman gelince anne oolacaaazsağolun Allah razı olsun...
ben bu ay çok umutluyum neden bilmiyorum. 1 yıldır bebek istiyorum 9 aydır da aktif olarak çalışıyorum ama bu ay olur inşallah.
herşeye rağmen tüplerimin biri tkalı çıktı
eşimin hız ve morfoloji çoook düşük 180 milyon spermin içinde
ama umutluyum. Rabbim var umutsuzluk yok
aleykümselam hoşgeldin
hahahahhhhahhahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiribaaaa...
kız başak o nasıl bi liste yahu.............kızım koptummmmmmmm:)tık yok hee:)
bu listedekilerin tiz vakitte bebeği ola!!!!!!!!
miribaaaa...
kuzum sen dedin ya babayı aldım diye bende biras kibar yaptım kısmadın dimikız başak o nasıl bi liste yahu.............kızım koptummmmmmmm:)tık yok hee:)
inşallah rüyaların gerçek olur canım yaaakızlar rüyamı anlatıyim sizleree sabah niyetine dielim:)
yanımda bi bayan oluyo.. bende doktordan çıkmışım sonuçlarımı gösteriyorum o bayana sonucu anlayamamışım :)bana dioki işte fetus gözükmüş bide boyutunu sölüyo bana sonra şaşırıyorum bende nasıl yanee diorum ....
oda bebiş war göbiştee dio ....
hayırlısı bakalımm
rüyalarımız gerçekleşcekmi yoksa ancak rüyadamı görücez bebişi ay sonu belli olucak
kızım sen kendine güvenmiyonmuuuuuaha şrekimizde oldu. kuzumm hoş geldin hemen kaydettim seni
yok anacım gebelik testii ne bilim geciktin sandım
iyi tatlım sen nasılsın yaaa özledim seni neden gelmedin
tamda yerinde bi laf ettin. ettiğin laf "cuk" diye oturdu yerine. ben bu konuyu psikolojik danışmanla konuştuğumda bana aynı şeyi söölemişti. böyle yapma aklında olmayanı aklına sokarsın demişti. çok doğru. biliyorum. ona belli etmemem gerek. ama ona sormadan gerçeği nasıl öğrenebilirim ki. sorduğum zamnda sorun çıkıyor. öyle bi sorun ki yıldırımlar kıvılcımlar şimşekler oooooooo çok fena.
kendisine sormadan öğrenemem kiiiiiiiiiiiiiiii
kuzum sen dedin ya babayı aldım diye bende biras kibar yaptım kısmadın dimi
kızılırmı sana hiç:)yazsaydın babayı alıyo her ay diye:)
erenayım okumazmıyım...
kayınvalidenden bahsetmese olmazdı zaten:)en süper kayın valide erenayın k.validesii:)
kötü günlerde geride kalacak inşallah,sağlıkla evlatlarını kucağına alacaksın...evlatlarını dedim dikkat edersen,bizim gibi manyakları bir çocuk kesmez
kedi köpek miinşallah rüyaların gerçek olur canım yaaa
bende rüyamda birini gelin göriim hamile olur çıkar mutlaka
ama gelgelelim kendime gelince hep kedi köpek görüyom rüyamda yaa:44:
kızım sen kendine güvenmiyonmuuuuu
ne bu kıskançlık tripleriiii
(bana da baksaana benim kocam yapsa gözün sokarım herşeyiii)
sen yinede arıza çıkarma tatlım yaaaa
erenay toipikimz çok kalabalık eğlenceli ve sıcak oldu. listeyi yapmaya ömrüm yetmicek. listeyle uğraşırken sohbetleri kaçııryom.
iyi ki açtık burayıııııı. ilgi sevgi yergi gösteren tüm arkadaşlarımıza tşklerimizi sunuyor ayakta alkışlıyorum.
erenay kalk
kimyasal gebeliği erkenden yapılan testelerlemi anladın?benim adet gecikmeden test yapma huyum vardır:)
:
amiiin...kız başak o nasıl bi liste yahu.............kızım koptummmmmmmm:)tık yok hee:)
aha şrekimizde oldu. kuzumm hoş geldin hemen kaydettim seni
yok anacım gebelik testii ne bilim geciktin sandım
iyi tatlım sen nasılsın yaaa özledim seni neden gelmedin
tamda yerinde bi laf ettin. ettiğin laf "cuk" diye oturdu yerine. ben bu konuyu psikolojik danışmanla konuştuğumda bana aynı şeyi söölemişti. böyle yapma aklında olmayanı aklına sokarsın demişti. çok doğru. biliyorum. ona belli etmemem gerek. ama ona sormadan gerçeği nasıl öğrenebilirim ki. sorduğum zamnda sorun çıkıyor. öyle bi sorun ki yıldırımlar kıvılcımlar şimşekler oooooooo çok fena.
kendisine sormadan öğrenemem kiiiiiiiiiiiiiiii
kesmezki tek çocuk için uğraşmama değmezzz
en az 3 tane yapmalıyım ben kalabalık ev seviyomm
bakalım allah nasip edersee
kayınannem bakar nasılsa yardım eder o bana
çatlar şimdi başak
evet başakımmmm biz bu işi kıvırdıkk sanırsammmmerenay toipikimz çok kalabalık eğlenceli ve sıcak oldu. listeyi yapmaya ömrüm yetmicek. listeyle uğraşırken sohbetleri kaçııryom.
iyi ki açtık burayıııııı. ilgi sevgi yergi gösteren tüm arkadaşlarımıza tşklerimizi sunuyor ayakta alkışlıyorum.
erenay kalk
kedi köpek mi
beni de gelin görsene erenaaaaaaaayyyyyy.:123:
ama köpek filan görmme haaaaa
erenay toipikimz çok kalabalık eğlenceli ve sıcak oldu. listeyi yapmaya ömrüm yetmicek. listeyle uğraşırken sohbetleri kaçııryom.
erenay kalk
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin güzellikler hep bizi bulsunn ççokkkk mutlu aileler olalımmay buda benden olsun kız:)
Allahım bu topikte takılanları nazardan korusun,hayırlsıyla hepsinin göbüşleri bebişle dolsun ve sağlıcakla
kucaklarına alsın:)
geçmişnolsun canım yaaa allah sağlıklı gebelikler versinnnhoşbuldum kızlar saolun..
dolunaycım hayır canım erken yapılan testlerde değil 2sindede adet gecikmesinden sonra yapılan testlerde anlaşıldı canım..eh artık napalım bize kalsa adet bitiminden hemen sora test yapmaya başlıycaz
bakar bakar torun söz konusuuuerenayım sen yap 3 tane bizde geliriz yardıma:)
gerçi öyle bi k.validen varki bize gerek bile kalmaz
yaw acaba bizim çocuğumuz olsa bakarmı k.validem..
hımmm ben bunu bi sorguliyim biraz:)