Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar rüyamı anlatıyim sizleree sabah niyetine dielim:)
yanımda bi bayan oluyo.. bende doktordan çıkmışım sonuçlarımı gösteriyorum o bayana sonucu anlayamamışım :)bana dioki işte fetus gözükmüş bide boyutunu sölüyo bana sonra şaşırıyorum bende nasıl yanee diorum ....
oda bebiş war göbiştee dio ....
hayırlısı bakalımm :KK9::KK9::KK9:
rüyalarımız gerçekleşcekmi yoksa ancak rüyadamı görücez bebişi ay sonu belli olucak :KK37::KK37:

miribaaaa...

evlilik: yakında 2 yıl
bebek isteği: 7 bilemedin 8 ay
bu zmana kdr: 2 kim. gebelk
sonuç: 0
bunları burda sizinle paylaşmak: paha biçilemez :KK1:

aha şrekimizde oldu. kuzumm hoş geldin hemen kaydettim seni:KK19:

ovulasyon testi mi:KK52:
daha çatlamadı ki:KK9:
yok anacım gebelik testii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ne bilim geciktin sandım:KK1:

hoşbulduk cnmlarımmm keyifler nasılll :KK12::KK12:
iyi tatlım sen nasılsın yaaa özledim seni neden gelmedin

no problem...bizde şu vardır baktık ikimizde kendimizi haklı görüyoruz uzatmıyoruz yada hangimiz daha sinirliyse öbür taraf altan alıyor ve geneldede susmayı tercih ediyoruz... ne zamanki sinirimiz geçmişse ozaman aynı konuyu konuşuyoruz genelde eşimin yanlış anlama huyu vardır siniri geçince daha mantıklı düşünür yaptığı hatayı anlar...tabii herkes aynı değil ...birde kıskansanda çok belli etmiyecen bir laf vardır (sözüm meclisten dışarı) eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayacan...
aleyküm selam
tamda yerinde bi laf ettin. ettiğin laf "cuk" diye oturdu yerine. ben bu konuyu psikolojik danışmanla konuştuğumda bana aynı şeyi söölemişti. böyle yapma aklında olmayanı aklına sokarsın demişti. çok doğru. biliyorum. ona belli etmemem gerek. ama ona sormadan gerçeği nasıl öğrenebilirim ki. sorduğum zamnda sorun çıkıyor. öyle bi sorun ki yıldırımlar kıvılcımlar şimşekler oooooooo çok fena.
kendisine sormadan öğrenemem kiiiiiiiiiiiiiiii:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
iyiyiz gamzecim kafa dağıtıyoruz naaparsın:)bizi en iyi biz anlarız:)

hoşbulduk cnmlarımmm keyifler nasılll :KK12::KK12:

bakalım başak hanum sana neler yazacak:)

kimyasal gebeliği erkenden yapılan testelerlemi anladın?benim adet gecikmeden test yapma huyum vardır:)
miribaaaa...

ooooo bak ozaman bu ay cidden çok önemli,çünkü hsg çektirenlerin çoğu ilk ay bilemedin ikinci ay hamiş kalıyormuş...

hadi bakalım inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerini alırız canımmm:KK34:
evet bu ay hsg çektirdim. sağ tüpte minimal pasaj sol tüpte de pasaj izlenmiş...

hoşbulduk sağolasın... tabi bunlar işin esprisi şikayet yok hiç... Rabbim verirse spermler atlaya atlaya geçer kulvarları:KK55:
aynen tatlım umudumuzu kaybetmek yokk
selamun aleyküm kıslarrrr nabıyonuz bakemmm :))
aleykümselammm hoşgeldin nassın???
sağolun Allah razı olsun...
ben bu ay çok umutluyum neden bilmiyorum. 1 yıldır bebek istiyorum 9 aydır da aktif olarak çalışıyorum ama bu ay olur inşallah.
herşeye rağmen tüplerimin biri tkalı çıktı
eşimin hız ve morfoloji çoook düşük 180 milyon spermin içinde:KK52:
ama umutluyum. Rabbim var umutsuzluk yok:KK20:

aleykümselam hoşgeldin
umut bizim herşeyimiz,herşeye rağmen çabamız bitmeyecek veee zaman gelince anne oolacaaaz
miribaaaa...

hahahahhhhahhahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güzlmiş tuttum bu espriyiiii
kız başak o nasıl bi liste yahu.............kızım koptummmmmmmm:)tık yok hee:)

bu listedekilerin tiz vakitte bebeği ola!!!!!!!!

amiiiiiin dolunaycımm benim kini okudunmuu
sülalemi yazdı listeye

kızlar rüyamı anlatıyim sizleree sabah niyetine dielim:)
yanımda bi bayan oluyo.. bende doktordan çıkmışım sonuçlarımı gösteriyorum o bayana sonucu anlayamamışım :)bana dioki işte fetus gözükmüş bide boyutunu sölüyo bana sonra şaşırıyorum bende nasıl yanee diorum ....
oda bebiş war göbiştee dio ....
hayırlısı bakalımm :KK9::KK9::KK9:
rüyalarımız gerçekleşcekmi yoksa ancak rüyadamı görücez bebişi ay sonu belli olucak :KK37::KK37:
inşallah rüyaların gerçek olur canım yaaa
bende rüyamda birini gelin göriim hamile olur çıkar mutlaka
ama gelgelelim kendime gelince hep kedi köpek görüyom rüyamda yaa:44:

yok anacım gebelik testii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ne bilim geciktin sandım:KK1:

tamda yerinde bi laf ettin. ettiğin laf "cuk" diye oturdu yerine. ben bu konuyu psikolojik danışmanla konuştuğumda bana aynı şeyi söölemişti. böyle yapma aklında olmayanı aklına sokarsın demişti. çok doğru. biliyorum. ona belli etmemem gerek. ama ona sormadan gerçeği nasıl öğrenebilirim ki. sorduğum zamnda sorun çıkıyor. öyle bi sorun ki yıldırımlar kıvılcımlar şimşekler oooooooo çok fena.
kızım sen kendine güvenmiyonmuuuuu
ne bu kıskançlık tripleriiii
(bana da baksaana benim kocam yapsa gözün sokarım herşeyiii)
sen yinede arıza çıkarma tatlım yaaaa

kızılırmı sana hiç:)yazsaydın babayı alıyo her ay diye:)
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

erenayım okumazmıyım...
kayınvalidenden bahsetmese olmazdı zaten:)en süper kayın valide erenayın k.validesii:)

kötü günlerde geride kalacak inşallah,sağlıkla evlatlarını kucağına alacaksın...evlatlarını dedim dikkat edersen,bizim gibi manyakları bir çocuk kesmez:KK52::KK52::KK52:

kuzum sen dedin ya babayı aldım diye bende biras kibar yaptım kısmadın dimi

erenay toipikimz çok kalabalık eğlenceli ve sıcak oldu. listeyi yapmaya ömrüm yetmicek. listeyle uğraşırken sohbetleri kaçııryom.
iyi ki açtık burayıııııı. ilgi sevgi yergi gösteren tüm arkadaşlarımıza tşklerimizi sunuyor ayakta alkışlıyorum.
erenay kalk
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

kızılırmı sana hiç:)yazsaydın babayı alıyo her ay diye:)
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

erenayım okumazmıyım...
kayınvalidenden bahsetmese olmazdı zaten:)en süper kayın valide erenayın k.validesii:)

kötü günlerde geride kalacak inşallah,sağlıkla evlatlarını kucağına alacaksın...evlatlarını dedim dikkat edersen,bizim gibi manyakları bir çocuk kesmez:KK52::KK52::KK52:

kesmezki tek çocuk için uğraşmama değmezzz
en az 3 tane yapmalıyım ben kalabalık ev seviyomm
bakalım allah nasip edersee
kayınannem bakar nasılsa yardım eder o bana :KK60::KK60:
çatlar şimdi başak:63:

inşallah rüyaların gerçek olur canım yaaa
bende rüyamda birini gelin göriim hamile olur çıkar mutlaka
ama gelgelelim kendime gelince hep kedi köpek görüyom rüyamda yaa:44:

kızım sen kendine güvenmiyonmuuuuu
ne bu kıskançlık tripleriiii
(bana da baksaana benim kocam yapsa gözün sokarım herşeyiii)
sen yinede arıza çıkarma tatlım yaaaa
kedi köpek mi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
beni de gelin görsene erenaaaaaaaayyyyyy.:123:
ama köpek filan görmme haaaaa:KK20::KK20:

ay buda benden olsun kız:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım bu topikte takılanları nazardan korusun,hayırlsıyla hepsinin göbüşleri bebişle dolsun ve sağlıcakla
kucaklarına alsın:)

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
erenay toipikimz çok kalabalık eğlenceli ve sıcak oldu. listeyi yapmaya ömrüm yetmicek. listeyle uğraşırken sohbetleri kaçııryom.
iyi ki açtık burayıııııı. ilgi sevgi yergi gösteren tüm arkadaşlarımıza tşklerimizi sunuyor ayakta alkışlıyorum.
erenay kalk
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

kimyasal gebeliği erkenden yapılan testelerlemi anladın?benim adet gecikmeden test yapma huyum vardır:)
:

hoşbuldum kızlar saolun..

dolunaycım hayır canım erken yapılan testlerde değil 2sindede adet gecikmesinden sonra yapılan testlerde anlaşıldı canım..eh artık napalım bize kalsa adet bitiminden hemen sora test yapmaya başlıycaz :KK1::KK1:

kız başak o nasıl bi liste yahu.............kızım koptummmmmmmm:)tık yok hee:)

bu listedekilerin tiz vakitte bebeği ola!!!!!!!!
amiiin...

ablam var benden 6 yaş büyük bazen bir sorun olsun psikoloğuma sorayım der bana sorar kardeşimde aynı senin söylediklerin doğru çıkıyor der tabiri caizse ailemizin psikoloğu gibi oldum... bende eşime sorarım bazen ama içimde fırtınalarda kopsa ona sadece meltem rüzgarları gibi hissettiririm... bazen kızınca sana hiç birşey anlatmayacam diyor bende anlatması için sakinliği elden bırakmıyorum aynısını oda bana yapar kızarsa anlatmayacağımı bilir sakin sakin sorar...bizde böyle çözüm bulduk yoksa ömür geçmez..

erenayım sen yap 3 tane bizde geliriz yardıma:)
gerçi :nazar::nazar:öyle bi k.validen varki bize gerek bile kalmaz:nazar::nazar::nazar:

yaw acaba bizim çocuğumuz olsa bakarmı k.validem..
hımmm ben bunu bi sorguliyim biraz:)

kesmezki tek çocuk için uğraşmama değmezzz
en az 3 tane yapmalıyım ben kalabalık ev seviyomm
bakalım allah nasip edersee
kayınannem bakar nasılsa yardım eder o bana :KK60::KK60:
çatlar şimdi başak:63:

erenay kalk
evet başakımmmm biz bu işi kıvırdıkk sanırsammmm
kalktım alkışladım kapı çaldı baktımmmmm
merdivenlere temizlikçi gelmiş(rezilliğe bak 2 katlı evin merdivenlerine temizlikçi getiriyoz toplasan 30 merdiven anca varr)
kedi köpek mi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
beni de gelin görsene erenaaaaaaaayyyyyy.:123:
ama köpek filan görmme haaaaa:KK20::KK20:

göreyim canımda senin olduğunu nasıl anlıcan yüzünü bilmem seni bilmem
resim ekle göreyim sonrada rüyaya yatarımm
köpekleri kendime görüyom zate hep kovalıyolar beniii
rüyada bi depar atıyomki sormaaaaa:KK60::KK60:

inşallah kıslar dileğimiz gerçekleşir bu arada kaçgündür başım ağrıyo içten içe
şuandada uyku bastırdıı :KK35::KK35::KK35:

erenay kalk

41 kere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah

ay buda benden olsun kız:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım bu topikte takılanları nazardan korusun,hayırlsıyla hepsinin göbüşleri bebişle dolsun ve sağlıcakla
kucaklarına alsın:)

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin güzellikler hep bizi bulsunn ççokkkk mutlu aileler olalımm
hoşbuldum kızlar saolun..

dolunaycım hayır canım erken yapılan testlerde değil 2sindede adet gecikmesinden sonra yapılan testlerde anlaşıldı canım..eh artık napalım bize kalsa adet bitiminden hemen sora test yapmaya başlıycaz :KK1::KK1:
geçmişnolsun canım yaaa allah sağlıklı gebelikler versinnn
sağlılkla zzevkle doğurasın inşallahhh
erenayım sen yap 3 tane bizde geliriz yardıma:)
gerçi :nazar::nazar:öyle bi k.validen varki bize gerek bile kalmaz:nazar::nazar::nazar:

yaw acaba bizim çocuğumuz olsa bakarmı k.validem..
hımmm ben bunu bi sorguliyim biraz:)
bakar bakar torun söz konusuuu
olsun bana sizde gelinn otururukk beraberr
hem bebebk severiz hem çene yaparızz:KK51::KK51:

X