Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün sanırım ilk defa güldüm :)
yaaaaaaaaa güldürebildiğimize sevndim açıkçası

37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.

tmm canım aldım hemen

ne tesadüf benimki de hep der "bi kerede sen atsan ilk adımı bi kere de haksızım desen" çıldırıyor. ona göre kendisi bana göre ben haklıyım. biri bağırırken diğerinde susma duygusu yok. güzel dileklerin içi sağol canım beniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sen geçmişi bi oku hadi hızlı geçte çabuk gel.
selamlar canım nasılsın moraller düzeldimi
burda unutuveriyom herşeyiiiiiii
ablacım senin listedeki bilgin de sorun yok inşallah hoşuna gitmediyse düzeltiyim.

Son düzenleme:
25(yakında 26) yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli koşu yarışı yolu ve spermler tembel.

hoşbulduk sağolasın... tabi bunlar işin esprisi şikayet yok hiç... Rabbim verirse spermler atlaya atlaya geçer kulvarları
hoş geldin safalar getirdin kuzum bilgiler için sağol. evet erenayım bu hatunla çok iyi anlaşcaz gibi geldi şimdiden sevdimmmmmmm

hoş geldin safalar getirdin kuzum bilgiler için sağol. evet erenayım bu hatunla çok iyi anlaşcaz gibi geldi şimdiden sevdimmmmmmm
sağolun Allah razı olsun...
ben bu ay çok umutluyum neden bilmiyorum. 1 yıldır bebek istiyorum 9 aydır da aktif olarak çalışıyorum ama bu ay olur inşallah.
herşeye rağmen tüplerimin biri tkalı çıktı
eşimin hız ve morfoloji çoook düşük 180 milyon spermin içinde
ama umutluyum. Rabbim var umutsuzluk yok
selamun aleyküm kıslarrrr nabıyonuz bakemmm :))

aleykümselam hoşgeldin

hadi inşallah inşallah umut çok önemli umut varsa bişiler vardır. ne zaman test yapçan bakalım

miribaaaa...

evlilik: yakında 2 yıl
bebek isteği: 7 bilemedin 8 ay
bu zmana kdr: 2 kim. gebelk
sonuç: 0
bunları burda sizinle paylaşmak: paha biçilemez

bebişlerim selam ederim hepinize,işlerden hemen giremedm..

karanfilce merhaba,tüplerden biri tıkalı demişsinde..hsg mi çektirdin canım?

no problem...bizde şu vardır baktık ikimizde kendimizi haklı görüyoruz uzatmıyoruz yada hangimiz daha sinirliyse öbür taraf altan alıyor ve geneldede susmayı tercih ediyoruz... ne zamanki sinirimiz geçmişse ozaman aynı konuyu konuşuyoruz genelde eşimin yanlış anlama huyu vardır siniri geçince daha mantıklı düşünür yaptığı hatayı anlar...tabii herkes aynı değil ...birde kıskansanda çok belli etmiyecen bir laf vardır (sözüm meclisten dışarı) eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayacan...
selamun aleyküm kıslarrrr nabıyonuz bakemmm :))
aleyküm selam

Son düzenleme:
kız başak o nasıl bi liste yahu.............kızım koptummmmmmmm:)tık yok hee:)

bu listedekilerin tiz vakitte bebeği ola!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…