Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

erenay kuzum senin koca 20dkkaya gelir sen kaçmadan sana bişi diycem. dün gece kocama aldığım fikiri anlattım hani sana demiştim ya. bu ay doktora gitmicem evime çıkıyım kafam rahatlasın belki evimde çıkınca sıpam gelir bende neşeyle doğururum diye. işte onu söyledim . çok güzel karar vermişin karıcım dedi. sonra seni anlattım kkda bi kankam var dedim. ondan güç aldım dedim.

sana destek olmasına sevindim valla
neyse yarın bolbol derin derin konuşuruz ben kaçıyomm kızlarr

bence ben kaynanama gitseydim daha çok konu olurdu haaaaa
valla başağa sorrr
başak ikiye bölünürdü hırsındann

tabiii tabiii eminimki doğurudunnn
ne geziyon o zaman buralarda beceriksizzz
ben arkadaşlarla beraber doğurmak istedim ondan

yaşım 24..
1,5 yıllık evliyim..
10 aydır bebek deniyoruz tık yok..
hatta bugün hastalandım yine...
yani 1 gün bilemi gecikmez kardeşim...
sanki saat var içimde tık diye geliyo lanettttttttttttttttttt

olsun cnm olsun sıkma canını ben 2.5 yıldır korunmuyorum hiç şaşmadan her ay gelir canım adetim. olacak inşallahhhhhhh

aaaa ne genç topikiz hep 23-24 yaşında herkessss
taze taze gelinler siziiii ben tecrübelendimmm
başak ekle listeye akandenizi de
evet herkes yeni gelin senin skt geçmişşşş
sayfaaa 5 başakkk hıza bak hatunn hıza adsl 2 gibiyiz valla
evet 8mb halt etmiş. 16mb lık internet gibi

dur son bi kez daha diyim seni seviyom başakkkkkkk
gazı vereyimmm
nereye çarparsan çarp beni özleyin anacımm

erenayefe: 24 yaşında, 6yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtluyamıyor ve bebek istiyor...

başakss: 24 yaşında, 2.5yıllık evli, iş hatunu (maalesef), yumurtluyamıyo ve bebek istiyor...

maonyaaa: 23 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu yumurtluyamıyo, bebek istiyor...

akandeniz: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 10 aydır bebek çalışmaları yapıyor, içinde saat var...

evet arkadaşlar. inşallah burası bize sağlıklı hayırlı bebeklerimizi getirir de biz de müjdeli haberleri buraya yazarız.

kızlar burda genelde sorun yumurtlamayla ilgili bunun için bişey deniyomusunuz yani kür yada ilaç kullanıyomusunuz

valla ben klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım doktor dedi süper gidiyo fln...
nazara geldim heralde olmadı bu ayda..
aradım bugün hoca efendi ben hastalandım vatana millete hayırlı olsun dedim..
o da dedi pazartesi bi gel bakim aşağıya noolcek böyle olmaz yüzyüze konuşak...
iyi dedim bende...
pazartesi inicem yanına bu sefer güzel bi fırçalıcam..

evet karamsarlığa kapılmadan umutları tüketmeden olcaz tedavilerimizi bu motivasyonla kaç tane doğururuz bilmem
canım bilgilerini ver başak liste yapçak ekleyelim senii

kızlarr baya kaynatılmışş :)
kendimi tanıtayım
bendeniz 25 yaşında,14 aylık ewli we 14 aydır bebiş yolu bekleyen aciz bir kulum işte....

yarışmacı arkilere başarılar dilerim....
sewgiler

anladım cnm yani yumurtlama takibi yaptırıyosun inş. en kısa zamanda hamile kalırsın ALLAH gönlüne göre versin ne zamandır istiyosun çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…