Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hastanede çalışıyorum hergün gidip hadi bakalım yumurtalara diye doktorun ömrünü yedim....
10 aydır çalışıyoruz...
eşim isyanlarda yeteeeeeeerrrrrr diye ağlıyo..
sen ne kullandın
hoş geldin ablacım benden büyüksün de çok memnum olduumm. merak etme burada telaşlanmadan yumurtluycaz inşallahslm bende hamile kalmayı çooookkkk istiyorum artık biran önce gelsin bebeğim
inşallah canım kendini tanıtırsan çok sevinirim.evet arkadaşlar. inşallah burası bize sağlıklı hayırlı bebeklerimizi getirir de biz de müjdeli haberleri buraya yazarız.
evet yaa kür denemesi olan varsa alalım lütfennkızlar burda genelde sorun yumurtlamayla ilgili bunun için bişey deniyomusunuz yani kür yada ilaç kullanıyomusunuz
hoca efendi mivalla ben klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım doktor dedi süper gidiyo fln...
nazara geldim heralde olmadı bu ayda..
aradım bugün hoca efendi ben hastalandım vatana millete hayırlı olsun dedim..
o da dedi pazartesi bi gel bakim aşağıya noolcek böyle olmaz yüzyüze konuşak...
iyi dedim bende...
pazartesi inicem yanına bu sefer güzel bi fırçalıcam..
kızlarr baya kaynatılmışş :)
kendimi tanıtayım
bendeniz 25 yaşında,14 aylık ewli we 14 aydır bebiş yolu bekleyen aciz bir kulum işte....
yarışmacı arkilere başarılar dilerim....
sewgiler
cnm ben şuanda ilaç kullanmıyorum ama çörekotu bal tarçın kürüne başladım geçen ay kaliteli ve düzenli yumurtlamak için bikaç ay bunu deneyecem nisan gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla
erenayefe: 24 yaşında, 6yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtluyamıyor ve bebek istiyor...
basakss: 24 yaşında, 2.5yıllık evli, iş hatunu (maalesef), yumurtluyamıyo ve bebek istiyor...
maonyaaa: 23 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu yumurtluyamıyo, bebek istiyor...
akandeniz: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 10 aydır bebek çalışmaları yapıyor, içinde saat var...
41zeynep: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 9 yıldır bebek çalşmaları yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var (bir gün başaracak), yumutluyamıyor, bebek istiyor...
gamzelal: 25 yaşında, 14 aylık evli, evlendi evleneli bebek istiyor...
ne çok yumurtluyamıyan varmış yavv:44::44::44::44:
oleeeyyyyyyyy çok kalabalık olduuuuuuuukkkkkkk:124::124::124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 300258
Eki Görüntüle 300258
Eki Görüntüle 300258
slmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm topiğiniz hayırlı uğurlu bol bol İKİZ ÜÇÜZ BEBİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
listeye bak beeeeeeeeeeeeee herkes çıtır maşallahh
hepiniz böyle olun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279 Eki Görüntüle 300279
orası bizim tanştığımız yer merak etme hem orda hem burdayız. saadece biz fazla çene çalıyoruz ya işte o fazla çeneleri burda çalcaz. hoş geldin cnm benim sizi de bekleriz her zamanooo kızlar hayırlı olsun topiciniz
neşeyle bol bol yumurtlayın inşallah
rabbim en kısa zamanda nasib etsin yavruşlarınızı
arada bize de uğrayın,bizi de neşelendirin ama.
inşallah cnm aramıza hoş geldinn madem geldin o zaman kendini anlat bizeee. burda güle oynaya doğurcaz hadiiinşşş en kısa zamanda hamıs oluruz
ooovvvvv böyle olursak bu topiki açtığımıza pişman oluruz heralde . neşeyle yumurtladık zevkle doğurduk. bu görüntü ortaya çıktı...
yeter ablacım ttopikimize hoş geldin safalar getirdin. şereflendirdin bizi. listemiz gerçekten çıtır dolu maaşallah. sen de geldiğine göre seni de ekliyimi. senin bilgilerini biliyorm zaten
inşallah cnm aramıza hoş geldinn madem geldin o zaman kendini anlat bizeee. burda güle oynaya doğurcaz hadii
İNŞALLAH BÖÖLE ÇIKARSIN O TOPİKLERDENekle çıtırım ekleee ben zaten kk de bütün topklerin listesindeyimmmm
canım yaaa ne diyosuuunnnn 1 seneden fazla olsun geçmiş gitmiş çok şükür yaaa. eminim çok sorun olmştur heralde aranızda. o zaman siz daha yeni evli sayılırsınızhosbulduk cnm hayrlı olsn bu arada 1.5 senelık evlıyım 1 seneden fazla kocamla ılıskıye gıremedım yane vajınusmusdum dok la yendım 4 ayıma gırecem yenelı bebek ıcın zonn gazzz devamm ıns en kısa zamanda hamıs kalırım
İNŞALLAH BÖÖLE ÇIKARSIN O TOPİKLERDEN
canım yaaa ne diyosuuunnnn 1 seneden fazla olsun geçmiş gitmiş çok şükür yaaa. eminim çok sorun olmştur heralde aranızda. o zaman siz daha yeni evli sayılırsınız
peki canım o süre de neler yaşadın anlatmak ister misin. çünkü bayağı uzun bir süre hemen doktora gitmedin galiba
ancakj yaşayan bilir zorluğunu bayağı bir zor bir durum anlaşılan canım bu da sizin bi sınavınız mış demek ççok şükür kurtulmuşşsunuz. hani erkekler bu durumu yaşayamadıkları zaman sinirli oluyorlar daha sabırsız oluyorlar. o yüzden daha çok stres yaşar insan. inşallah tez zamnda bebiş gelir merak etmeeesımle hıcc sorun olmadı hep yanımda olmadı cook zor surectı tabı hala kımse bılmyo ne esımın ne benımm zaman nasıl gectı anlamadım balayım berbat gectı hep ılıskı korkusu ıcınde anlatması cook zor cnm gecelerı kabuss goruyodummm dok gtmeye kalktık cnm baya yuklu bı mevla ıstedı aıleden habersz bu parayı cıkartamadık sonnda esım krdı cetı tedavı oldum sımdı bebgım gelsın ıstyrm herkez baskı yapıyodu ne zman hamıle aklacan dıye
cnm hoş geldiinnnn kendini tanıttığın içinde çok tşkler. bizim felsefemiz "neşeyle yumurtluyoruz zevkle doğuruyoruz" bu cümle bizi coşkulandırıyoburda tırnak yemek yok endişelenmeden bekliycez inşallah Rabbim tez zamanda senin de sıpanı yollasııniyi akşamlar kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun
ben 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim bundan 4 ay önce bi düşüğüm var geçen ay başladım yeniden denemelere kısmet bu ay olur inşallah bat 14 aralıkkk