Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım
insan ye bölünüyo böyllee
bi burası bi gerçek misafirler aklın nerde kalıyo belli deel
aaa bak böyle düşünüp strese girmeyeceğizz
allah vakti saati gelince göndercekk bebeklerimizzi
ve o saat gelene kadar üzülmek stres olmak yokkk
tamammı canımcımm
stres böyle kötü düşünceler bizi hep hayalimizden uzaklaştırıyooo:18::18:
neşelen neşelen bakalımm
hoşbuldum valla caımmm burdan hoş yer yokkk :)
sorma valla yok onlar varken giremiyorum
bitaneside hamile yarın onla dra gitcemmm
ayyy çok kötüü
allah size vermesinn
hele çalışanlara hiç vermesin biz gene yatıyoss evde
yavrum ben aralıgıda sayıyorum eylul ekım kasım aralık aslında eyluldekı calısmalarır saymasakda olurr o zaman acı cekıyodum halvette
hhhhhhooooooooppppppppp hadi erenay bize bi şarkı söölesin de keyfimiz yerine gelsiiiiiinnnnnnnnaaa bak böyle düşünüp strese girmeyeceğizz
allah vakti saati gelince göndercekk bebeklerimizzi
ve o saat gelene kadar üzülmek stres olmak yokkk
tamammı canımcımm
stres böyle kötü düşünceler bizi hep hayalimizden uzaklaştırıyooo:18::18:
neşelen neşelen bakalımm
hehehehe hamile misin yoksam ay insanın aklına hemen o geliveriyor. valla ben de adetli bile olsam midem bulansa başım dönse hamilemiyim ki diye içimden geçiyo.bence biz delirmeden bi önceki adımdayız
amin canım amin ama olsun eskisi kadar takmıyorum kafama. su akar yataığını bulur. hiç bişi için geç diil dimi erenaycım
tsk edrım kuzumda oyle dıyorum gozumu kapattıgım ann hamıslık aklıma gelı
bugunde gün vardı gıtmedımm ohhhhhhhh gıtsem kafamı sısırlerdı bebek yokmu dıyeee olmuyom dok g ıtmedınızmıneyın varmıs sunun gelını hamıs kalmıs su dogum yapmıss ooooooooo
bir yığın boş savsata
ben tecrübeli olarak bunları geri püskürtmeyi başardımm
ama başarana kadar canım çok yandııçok ağladım kızdım
artık öğrendimm böle yaşamayıı
şöyleyeyim :neden acı çektin kuzum:44::44::44:
hhhhhhooooooooppppppppp hadi erenay bize bi şarkı söölesin de keyfimiz yerine gelsiiiiiinnnnnnnn
umut varya çok tehlikelii hem çok güzel hemde çok kötü bişiiiiiiiiiiiiiayyy kızz keşkemmm amaaa hiçbi belirtim yokkk canımm benim bata 9 gün kaldı
geçen ay ben öyleydim hatta adetliyken midem bulandı falan annem 3 4 ay üzerine görmüştü kardeşime hamileyken acaba deyim test bile yapmıştım tabiki negatigfff :)
helee belirtiler hepsi vardı üstüne bide erken oldum okadar belirtiyeee
kesinlikle sana katılıyorum delirmeden önceki bi adımdayım sanırsam
kızlarr merhaba nasılsınızz kankilerimmmm :)
beni sorucak olursanız kasıklarımda şişlik warr rahatsız ediyo .....
karnım ağrıyo şişmiş yine kojamannnn bi karnım olmuşşş hamiş gibi geziyorummm
acaba mercimekmi oluşuyoo kiiii
cannım daha erken çok normall ben 6 yıllık tecrübeden bahsediyorum ilk 2 sene gittiğim heryerden ağlayarak geliyodum eveben savasamıyorum kacıyorum ınsanlardan bebek yokmu sorusunda dunyam yıkılıyo bıde vajıydımm onun kımseye soyleyemedım korunuyrum dıye yalanlar
basakk vajınusmusdum yane ılıskıye gıremydum kendımı kasıyordummm tedavı gordum eyll basında 1 aydan sonra ılıskıye normal olarak grdım
kızlar benım kocısss aradı yemek hazırlama dısarı cıkalım dedııı hersey gusel bıde bebısımız olsaydııı kafayı yemeden ogunlerıde gorseydım
kıyamam kuzum bu yolda kafayı yiycez farkındayımayyy kızz keşkemmm amaaa hiçbi belirtim yokkk canımm benim bata 9 gün kaldı
geçen ay ben öyleydim hatta adetliyken midem bulandı falan annem 3 4 ay üzerine görmüştü kardeşime hamileyken acaba deyim test bile yapmıştım tabiki negatigfff :)
helee belirtiler hepsi vardı üstüne bide erken oldum okadar belirtiyeee
kesinlikle sana katılıyorum delirmeden önceki bi adımdayım sanırsam
aa evet kuzum 1 yıldan fazla yapamadık demiştin tamaaaaammmmmmben savasamıyorum kacıyorum ınsanlardan bebek yokmu sorusunda dunyam yıkılıyo bıde vajıydımm onun kımseye soyleyemedım korunuyrum dıye yalanlar
basakk vajınusmusdum yane ılıskıye gıremydum kendımı kasıyordummm tedavı gordum eyll basında 1 aydan sonra ılıskıye normal olarak grdım
gamzelal, belinay nooluyo kıslar bize yaa . benim de regl olmadan önce karnım bi şişti ki sormayın. kocam da hamilesin de bana mı söölemiyosun dedi. hatta ben de kapıldım bu fikre " acaba hamileyim de söylemiyor muyum" diye:44::44:aa canım benım de karnım ole kasıklarım sıs aynı dusuncedeyım hamıs gıbı herkez karnımı sevyooo
merhaba kızlar nasılsınız kankiciklerimmmm :)
kaynatıyorsunuzz yine fokur fokurr
bizi de götürsenizeeee
ben hastayım yemek yapabilcekmiyimmm bilmiyomm