Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çağıralım gelsin geel ilham geeelllll
nazemire gellllllll

sara abladan büyükmüsün kiiiiiiii
hmm sana da abla diyimmii????

geldiysen 3 kez vur diyelim hatta 3 kez kapı vurulsun ben burda düşüp bayılayım
kız kocam görse kim bu ilham diyecekbiraz kıskançtır kendisi öyle tvdekele çok yakışıklı falan diyemem onu bile çekemiyo
canın nasıl isterse öyle hitap edebilirsin ama yaşımı göstermiyorum onuda ekleyeyim

kızlar yarın kocıs eve gec gelecekmıs
benı aramadı yaa ınanmıyrum ablam msj attrdım kan sonucumu almıssmı dıye sabah alacakmıs ve gec gelecekmıs ole demişşş

ay ben bu adamlara sinir oluyom işte
ne bu tripler ne bu afra tafra mecbur glecen eve bune be aaaaa
bi hava bi tavır bu kadınlar size kölemi yaaa
ne yaparsa yapsın bırakk
takılma annem sen böle durumlara gece ara sömür duygularını korkuyom de, özledim de.... bişiler de yumuşar sabah erkende damlar eve sende hıncını barışınca alırsınn

ay allahtan benim kocam yapmaz bööleeee
kızarım ona öle yapsa

inşallah sara ablam dili ötmüştür nazemirinnnnnn de bize hamişlik haberini verirsinnn

amiiiin canım menim inşallah

kızlar canım tatlı istiyo napiim bi akıl veriinnnnnnnnn
ama hfif olsunnn
çay içiyom doldurdum şekerii içiyom kessin diyeeeee

ayy dolunay bu mesajı okursa kızcak banaaaa

lokum ye ben çayla lokuma bayılıyom

inşallah nazemirim ya Allah ağzından duysun inşallah

ilham gelmesi lazım

bende en büyüğünüzüm

ııh en büyüğünüz benim 37 yaşındayım ardımdan yeter geliyo 36 yaşında sen kaç yaşındasın canım

bu arada adını öğrnmiş oldum erenayım artık kendi kendini deşifre ettin tızım özelden sorsaydın nazemire böyle açık açık sorarsan herkes anlar

Son düzenleme:

ya buda yapmazdı yanımda brımı var sanıyo allahım ya ben arayamam knt yok offffffff elım aygım tıtryo gercekten korkmaya basladım

hahahahahhhaaaaa
bayılma bayılma
sen böle yazıyonya sanki benim kocamı yazıyonn aynıı dizi bile izletmez kıskançım benimm
ozaman naz diyim sanaaaa

ya buda yapmazdı yanımda brımı var sanıyo allahım ya ben arayamam knt yok offffffff elım aygım tıtryo gercekten korkmaya basladım

canım korkacak bişey yok ayetel kürsi oku ihlas suresini felak suresini ve nas suresini oku korkuların geçecektihem biz varız yaz oku sonrada uykun gelince yorganı çek başına uyu korkacak bişey yok annem

çaktırma ablacım deşifre etmee unut unut biz bişi konuşmadıkkkkk

bende 36 yım 6 ay sonra 37 olacam
evet dimi en iyisi o mesajları silmeli eranay sil canım mesajını deşifre olmadan

canım korkacak bişey yok ayetel kürsi oku ihlas suresini felak suresini ve nas suresini oku korkuların geçecektihem biz varız yaz oku sonrada uykun gelince yorganı çek başına uyu korkacak bişey yok annem

abla en kotusude bu hastayım okuyamıyorum burası ıssız salak aramadıda aglıyrum sınırımden benım kusmem lazım salagın yaptıgına bak

ödemeli at çağrı at arasın seniiii
annesindemi sanıyo seniii
korkma korkma olmaz bişiiii
oku yat canım bende kalıyom bide benim ev 1. kat allah korur yaada sabaha kadar tv izlee pc de otur vakit geçir
temizlik yap bak ben gece çok severim temizlik yapmayııııııı

hahahahahhhaaaaa
bayılma bayılma
sen böle yazıyonya sanki benim kocamı yazıyonn aynıı dizi bile izletmez kıskançım benimm
ozaman naz diyim sanaaaa

dizi izleriz ama ben yorum yapmam yoksa izletmez
adım zaten naz la başlıyor diyebirsin şimdide ben deşifre olacam

odemelı atrmyrum kuzum hatlar farkı uykum hıc yok gecelerı yatamıyorum yerımden kalmadım tv acık pc elımde oldugum yere uyuyacam
offf ılk defa bole bısey yapıyo

abla en kotusude bu hastayım okuyamıyorum burası ıssız salak aramadıda aglıyrum sınırımden benım kusmem lazım salagın yaptıgına bak

canım bende yeni evlendiğimde hep yalnız kalıyordum telefon bile yoktu ıssız sayılırdı kimseyi tanımıyordum mecbur alıştım... en azından telefonla ulaş birine yada eşini ara

canım meim adetin içindeysen daha bitmediyse ve çok korkuyosan oku Allah affeder bişey olmaz bence

tvnin sesini aç pcyide kapatma ışıklarıda aç her tarafın öyle otur canım senin eşin cidden kerestelik odun ha

odemelı atrmyrum kuzum hatlar farkı uykum hıc yok gecelerı yatamıyorum yerımden kalmadım tv acık pc elımde oldugum yere uyuyacam
offf ılk defa bole bısey yapıyo

korkma tatlım bak ben ilk zamanlar korkuyodum
yastığımı yorganımı getirdim oturma odaya tv yi ışığı açık bıraktım öle yattım sonra sızmışım zatennn
korkma benim gibi yattt
anlamıyon ne zaman uyuduğunu bileee

sagol kızlar desteklerınız ıcın ıyıkı varsınız yuzunuzu gormesemde cevremdekı ınsanlardan daha cook destek oluyosunuz
ben bı kosu odaya yorgan yastık alıp gelıyorum
ıns bısey olmaz sızle konusa konusa konusa uyurum sabahda belasını vercem beyfendının

bela okuma kız....

alda ge hemen 1 e 2 ye kadar çoğumuz burdayızzzz
sen korkma hiiççççç
ayrıca sabah başka kriz yaratma bence küs küs durrr konuşma sorarsa korktum de
sömür duygularınıııııı uyuyamadım deee
seni seviyom bak unutma bunudaaa belinayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…