anam bu topiktekilerin kocalarının hepsimi vardiyalı çalışyoo ya?
kızım varya kesin bu çalışma şekillerinden hamile kalamıyoruz..
bi gece çalışıyolar bi gündüz..tabi sipermenlerinde bi dengesi kalmıyo naapsın garipler
kısss ağlama bakiimmm...bizler neşe içinde yımırtlayarak hamiş kalacaz,kahkahalar eşliğindede doğuracaz Allahın izniyle:)
evde yanlız kalmak sıkıntı vermiyorsa kal evinde canım..biraz sakinleşirsin....bu akşam bende tekim
selam kızlar
sıkıntı vermıyo canım sakın olamıyorum sınırım gecmedıı
valla hayırlısı ıle bı hamıs kalsaydıkk bu sıtresde ınsanı oldurur
kız sen hastamıydın? benim haberim yoktu valla çok geçmiş olsun canımben az biraz uzanayım dinleneyimki çabucak iyileşeyim görüşşürüz sonra Eki Görüntüle 305871
amin cnm yaaa inşallah tez zamnda senin de haberini alırızzkızlar bi arkadaşımız daha hamile leyliko oda epeydir bebek istiyodu bi kaç defa tüp aşılama denemişti ama olmamıştı bu denemesinde tutmuş veeeeee şimdi hamileeeeeeeeeeee bugün aldığım en güzel haberdi sizlerle paylaşmak istedim bizim topikte hamile olmayan iki üç kişi kaldık nerdeyse darısı hepimizin başına
di mi biz doktordan daha iyi biliyosgün ortasında çalışma yapmamışsak (dışarı çıkmayacaksam)ben şahsen banyomu sabah yapıyorum...
hem daha garantili gibime geliyor ama aslında öyle değil..geçen doktorumla konuştum..
10-15dakka yataktan çıkmasan yeter dedi..
ama biz doktorlardan daha iyi bildiğimiz için 7-8 saat o şeklide uyuyorum ben
ok baby:129:tatlım kaynadıktan sonra 8inciri yıka ikiye böl at kaynayan suya kısık ateşte 20 dakika kaynat ılıyınca iç
7 gibi niye geliyon tosba. 7 benim işten çıkış saatimkızlar 7 gibi gelirim akşam 400 sayfa partisi yapalımmm
görüşürüzz
tşk adaşım yeşilim çok sağol bebeğimmmm.bendee geldiimmmm.....
başakcım göğsünde önemli bişey çıkmamasına çok sevi,ndimmm
gamzelal cım sanada çok sevindim barışmışsınnnn
fazla okuyamadım kızlarr daha ne var ne yookkk??
a.s canımm nasılsın
napıyon kuzum. keyifler nasıselam kızlar
tatlım sakin olmaya çalış...ohoooo biz ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık ama hep zararını biz (kadınlar)
gördük..erkekler biizm gibi değiller...heleki bebek sahibi olma sürecinde senin en büyük destekçin eşindir..
tekbaşına asla atlatamazsın canım...yeri gelir göğsünde ağlarsın o sana destek olur...
konuyu tam olarak bilmiyorum ama kırmayın birbirinizi..
1,5yıldır bebiş istiyomuşsunuz....bence bu iyi bir süre,bence heran müjdeli haberlerini verebilirsin...
sen sakin ol ki beyinde rahatlasın ve hamilelik için hazır hissetsin..
yeni kan testimi yaptırdın hayatım...
eşin test yaptırdımı?
anam bu topiktekilerin kocalarının hepsimi vardiyalı çalışyoo ya?
kızım varya kesin bu çalışma şekillerinden hamile kalamıyoruz..
bi gece çalışıyolar bi gündüz..tabi sipermenlerinde bi dengesi kalmıyo naapsın garipler
kısss ağlama bakiimmm...bizler neşe içinde yımırtlayarak hamiş kalacaz,kahkahalar eşliğindede doğuracaz Allahın izniyle:)
evde yanlız kalmak sıkıntı vermiyorsa kal evinde canım..biraz sakinleşirsin....bu akşam bende tekim
canım oyle ama bıtek sorun esım degıl kı bugun canım cıktı dunya kadar mısafr agrldım kaynanam mutfakda gelmıs teyzesı kusmus onu nıye cagırmadım dıye onu almaya gıttı oda gelmedı gelen bana dıyo nıye aramadın sızı benmı aradım dedım herkezı kaynnanm aradı o cagrdı gelecek ınsanlara 1 tabak fazla olmus az olmus benım ıcın fark etmez dedım herkeze kapım acık senn sucun yok dedı oo arada esım uyuyodu uyandı ben kımseye slm verdmeden gıdecem dedı gır slm ver dedım ayıp olur herkez evde oldugunu bılıyo bı bagırıyo benı herkezn ıcınde tersledıı gerızekalı yaa bende bagrdım cıktım gıdıyodum tuttu kaynanam geldı ıcıerı sokktu esımde gttı dahada armadı annemı aryıp solemıs ben gıdecem dedım korku almıs hersey ustume geldı konu acmıstım daaha once bı sınbırle anlattım gorumcem suratsızı tekı benle konusmaz aılem gelse slm vermez bugun kaynanasıda gelmıs onada gayet guler yuzlu davrandım onun bılee kıymetı yok sımdı kayın babm buraya gel dıyo suratsız kızınımı cekecem dıyecem olmayacakk kendımı yanlız hıssedıyorum ordaa sureklı onlarda burda ol bırlık yıyelım dıyolar kızları ıle nasıl anlascam aynı evde offfffff offfff ne yazdıgımın bıle farkında degıl kafam cook karısım doluyum anlayacagınız
canım oyle ama bıtek sorun esım degıl kı bugun canım cıktı dunya kadar mısafr agrldım kaynanam mutfakda gelmıs teyzesı kusmus onu nıye cagırmadım dıye onu almaya gıttı oda gelmedı gelen bana dıyo nıye aramadın sızı benmı aradım dedım herkezı kaynnanm aradı o cagrdı gelecek ınsanlara 1 tabak fazla olmus az olmus benım ıcın fark etmez dedım herkeze kapım acık senn sucun yok dedı oo arada esım uyuyodu uyandı ben kımseye slm verdmeden gıdecem dedı gır slm ver dedım ayıp olur herkez evde oldugunu bılıyo bı bagırıyo benı herkezn ıcınde tersledıı gerızekalı yaa bende bagrdım cıktım gıdıyodum tuttu kaynanam geldı ıcıerı sokktu esımde gttı dahada armadı annemı aryıp solemıs ben gıdecem dedım korku almıs hersey ustume geldı konu acmıstım daaha once bı sınbırle anlattım gorumcem suratsızı tekı benle konusmaz aılem gelse slm vermez bugun kaynanasıda gelmıs onada gayet guler yuzlu davrandım onun bılee kıymetı yok sımdı kayın babm buraya gel dıyo suratsız kızınımı cekecem dıyecem olmayacakk kendımı yanlız hıssedıyorum ordaa sureklı onlarda burda ol bırlık yıyelım dıyolar kızları ıle nasıl anlascam aynı evde offfffff offfff ne yazdıgımın bıle farkında degıl kafam cook karısım doluyum anlayacagınız
napıyon kuzum. keyifler nası
kim o en güzel bebek kzkz
başağımda sessiz sedasız gitti,neyse yarın sorarım onaı
hadi görüşürüz iyi akşamlar....
Unutmayın en güzel bebek daha doğmadı....
nasıl oluyum cnm iç güveysinden hallicenapıyım canım bugun alışveriş günümdü carşıya indim baya dolandım biraz yorgunum ama keyfim yerinde cok şükür sen nasılsın başakcım...
kız sen hastamıydın? benim haberim yoktu valla çok geçmiş olsun canım
amin cnm yaaa inşallah tez zamnda senin de haberini alırızz
di mi biz doktordan daha iyi biliyos
ok baby:129:
7 gibi niye geliyon tosba. 7 benim işten çıkış saatim
tşk adaşım yeşilim çok sağol bebeğimmmm.
geçmişi kaçırdığına üzülme değişik bişi yok.
sen de haberler nedir gelen giden oldu mu
ağrı sancı giren çıkan var mı kuzum.bende daha bişi yok canım
bakalım beklicem gelmezse perşembe günü yaparım bi test artıkın
nereye gitçektin sen annem.evet basak benım evde oldu