- 7 Ocak 2012
- 2.554
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay tozları aldım geldim haftasonu temizlik yapıyorum ancak.sen doğur da biz el ele verip alırız ihtiyaçlarını sen merak etme yeter ki bir sürü çocuk doğur gülo.bu arada listeyi bir daha görünce gaza geldim pek bi heveslendim hadi inşallah
hangi hastaneben dün radyomarla görüştüm herkes orayı tavsiye etti.aradım evinizden alıp işleminiz bitince evinize bırakıyoruz dedi.ilaçlar bizden ve hiç ağrı duymuyorsunuz garanti ederim dedi.son teknolojiymiş aletleri internetten aletlerin resimlerine baktım doğru.benim çekildiğim alette uzaktan yakından alakası yok.ilaç verilirken aynı anda karşıdaki ekrandan siz de izleyebilirsiniz o anki dağılım işlemini dedi.5 dakkada biter kalkarsınız kanama ve ağrı olmayacak dedi.yine de ilaç dışarı çıkıyor diye ped veriyoruz dedi.hemen 10 dakkada veriyorlarmış zaten filmi de raporu da.330 liraymış fiyatı ama değer.konuştum eşimle eğer gebe değilsem çekilcem bu hafta
evet cnm o çizgi çok önemli ve çok tehlikeli. evlenmeden önce kocam çok kıskançtı boğuluyordum bazen ama evlendikten sonra azaldı kıskançlığı neden bilmembu kez de ben çok pis kıskanç oldumduan kabul olmuş ve karşına çıkarmış ne güzel sende dediklerini harfiyen yap bukadar güvensiz olma seni sevmiş senle evlenmiş herşeyi gözünde büyütme kıskançlık çok kötü gerçekten ama bunaltıcıda karşındaki insan için... o ince çizgiyi tutturmak lazım canım benim
ohh kuzumm başlayın bakalım bu gece maçlara inşallaaaahhhhhhhhhh çok sıcak ve ateşli geçer aynı zamanda çekişmeli. maçı da bebek kazansınkızlar ovulasyonda cift cizgiyi gördüm sonundabugun calışma var ondan sonrada rabbim inş hayırlısıyla hamiş haberi vermemi nasip eder...tabiki sizlerinde...
hediyeleri hazırlamam için önce bankayla göörüşmem lazım.:102:başak hazırla hediyeleri
e aklın onda kalmıyo mu. tek başına gidipte espiri yapması daha kötüevet canım aynen oyle bende cok şikayetciyim cogu tartışmlarımız oyuzden oluyo zaten ama bende onunla magazaya gitmiyorum artık kendim yapıyorum alışverşimi moralimi bozmamak icin...
olsun kuzum hediyelerimiz şart vercez yaniiamin canım inş yaaa o kadar cok istiyorumki hayırlısıyla zamanı bu aydır inş...
ayy hediyelerde cok güzel ama ben hamiş kalayımda hayırlısıyla gerisi önmeli degil valla...
aşkımın bahar pötürcüğü a.s kusura bakma işteyim ya bne her zaman yazamıyommmmmmmbaşakcmm bi sen selamımı almamışsınn olsun cnın saolsun yinede sefiyom seniiii
QUOTE=pelin67;22093423]a.s canım hoşgeldin iyiyim sagol sen nasılsın...kolay gelsin cok yorma kendini...
ohhh hiç merak etme sen çatır çatır doğur hepsi kapında
hangi hastane
evet cnm o çizgi çok önemli ve çok tehlikeli. evlenmeden önce kocam çok kıskançtı boğuluyordum bazen ama evlendikten sonra azaldı kıskançlığı neden bilmembu kez de ben çok pis kıskanç oldum
ohh kuzumm başlayın bakalım bu gece maçlara inşallaaaahhhhhhhhhh çok sıcak ve ateşli geçer aynı zamanda çekişmeli. maçı da bebek kazansın
hediyeleri hazırlamam için önce bankayla göörüşmem lazım.:102:
e aklın onda kalmıyo mu. tek başına gidipte espiri yapması daha kötü
olsun kuzum hediyelerimiz şart vercez yanii
aşkımın bahar pötürcüğü a.s kusura bakma işteyim ya bne her zaman yazamıyommmmmmm
ben de seni sefiyooomm
saol cnmm:) temizlik we yorulmamak mümkün mü acaba
saol cnmm tşk ederimm :)
ohh iyi walla hani sana:)
aynen cnm ya biri bitiyo biri başlıyooo işler bitmek bilmiyo :)
ama yemek derdim yok allahtann kocişim işte bu gece ben we görümcem eltim hepimiz kaynanama dawetliyiz aşure yapmış bizi çağırıyor ... ahh ahh çok düşüncelidir çokkkkkk
evet insan yoruluyo tartışmaktanayy başakcım cok güldüm ya rabbimde seni güldürsün inş dedigin gibi bebiş kazanır macı
valla aklım onda kalıyo tabiki ama duymayınca daha iyi oluyo bıktım artık tartışmaktan
anlatsana neler yaşadın
bencede iğrenç deprosyona girmiştim ben hatırladıkça ürperiyordum
ben dün radyomarla görüştüm herkes orayı tavsiye etti.aradım evinizden alıp işleminiz bitince evinize bırakıyoruz dedi.ilaçlar bizden ve hiç ağrı duymuyorsunuz garanti ederim dedi.son teknolojiymiş aletleri internetten aletlerin resimlerine baktım doğru.benim çekildiğim alette uzaktan yakından alakası yok.ilaç verilirken aynı anda karşıdaki ekrandan siz de izleyebilirsiniz o anki dağılım işlemini dedi.5 dakkada biter kalkarsınız kanama ve ağrı olmayacak dedi.yine de ilaç dışarı çıkıyor diye ped veriyoruz dedi.hemen 10 dakkada veriyorlarmış zaten filmi de raporu da.330 liraymış fiyatı ama değer.konuştum eşimle eğer gebe değilsem çekilcem bu hafta
malesef benim oturduğum yerde tek seçeneğim orasıydı. 300 liraya çektirdim. doktor hiç ağrı olmayacak çok az kanaman olur dedi. korkutmak gibi olmasın ama 5 saat oldu çektireli hala kanamam ve sancım devam ediyor. Allahtan kanallarda bir problem yokmuş o rahatlattı içimi.
başak niye kızı gaza getiriyon bırak kendince kendini rahatlatmanın yolunu bulmuşohhh hiç merak etme sen çatır çatır doğur hepsi kapında
hangi hastane
evet cnm o çizgi çok önemli ve çok tehlikeli. evlenmeden önce kocam çok kıskançtı boğuluyordum bazen ama evlendikten sonra azaldı kıskançlığı neden bilmembu kez de ben çok pis kıskanç oldum
ohh kuzumm başlayın bakalım bu gece maçlara inşallaaaahhhhhhhhhh çok sıcak ve ateşli geçer aynı zamanda çekişmeli. maçı da bebek kazansın
hediyeleri hazırlamam için önce bankayla göörüşmem lazım.:102:
e aklın onda kalmıyo mu. tek başına gidipte espiri yapması daha kötü
olsun kuzum hediyelerimiz şart vercez yanii
aşkımın bahar pötürcüğü a.s kusura bakma işteyim ya bne her zaman yazamıyommmmmmm
ben de seni sefiyooomm
Allahım bir daha yaşatmasın inşallah
tabiki mumkün degil canım ama dinlenerek yap demek istemiştim...
evet insan yoruluyo tartışmaktan
anlamıyolar buerkek milleti. yine yapıyo aynı şeyleri yine yapıyo
evet ya ben artık cok takmıyorum napıyım kendim stres oluyorum sonra...pelincim sen ovu. testini ne kadara aldın
hem çok korktum, hem çok ağrıdı, hem çok kanadı sonrasında çok sancım oldu. çok çok çok kötüydü. 5 saat oldu çektireli hala sancım devam ediyor. hiç öyle söylendiği gibi değil. tamam çok kısa bir işlem ama baya canımı acıttı
kanama benim leke halinde azlarak 4 gün sürdü. o çok normal kanama. ama ağrı hafif oluyor özellikle bittiken sonra adet kanaması şeklinde. ben anestezisiz oldum korkulacak hiç birşey yok korkak biri olarak söylüyorum. benim çekildiğim hastanede 10 tl hem de buranın en iyi sayılabilecek hastanesi sayılır(özelde)
canım cok gecmiş olsun bende cok korkuyorum rahim filminden bende 3 ay hamiş kalamassam rahim filmi cektırcem doktorum oyle dedi inş gerek kalmaz...seninde bebişin cok bekletmeden gelir inş rahim filminden sonra hamiş kalanlar cok oluyo...
çok sağol canım. senin için dua edicem inşallah hemen hamile kalırsın. her geçen ay insanı çok yıpratıyo çünkü.
cnm ya çok geçmiş olsun şükürler olsun ki temiz çıkmış. inşallah tez zamnda hamile kalırsın bi avaz da da doğurursun inşallahhhhhhhhhhhem çok korktum, hem çok ağrıdı, hem çok kanadı sonrasında çok sancım oldu. çok çok çok kötüydü. 5 saat oldu çektireli hala sancım devam ediyor. hiç öyle söylendiği gibi değil. tamam çok kısa bir işlem ama baya canımı acıttı
kanama benim leke halinde azlarak 4 gün sürdü. o çok normal kanama. ama ağrı hafif oluyor özellikle bittiken sonra adet kanaması şeklinde. ben anestezisiz oldum korkulacak hiç birşey yok korkak biri olarak söylüyorum. benim çekildiğim hastanede 10 tl hem de buranın en iyi sayılabilecek hastanesi sayılır(özelde)