Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay tozları aldım geldim haftasonu temizlik yapıyorum ancak.sen doğur da biz el ele verip alırız ihtiyaçlarını sen merak etme yeter ki bir sürü çocuk doğur gülo.bu arada listeyi bir daha görünce gaza geldim pek bi heveslendim hadi inşallah

ohhh hiç merak etme sen çatır çatır doğur hepsi kapında:KK1:

ben dün radyomarla görüştüm herkes orayı tavsiye etti.aradım evinizden alıp işleminiz bitince evinize bırakıyoruz dedi.ilaçlar bizden ve hiç ağrı duymuyorsunuz garanti ederim dedi.son teknolojiymiş aletleri internetten aletlerin resimlerine baktım doğru.benim çekildiğim alette uzaktan yakından alakası yok.ilaç verilirken aynı anda karşıdaki ekrandan siz de izleyebilirsiniz o anki dağılım işlemini dedi.5 dakkada biter kalkarsınız kanama ve ağrı olmayacak dedi.yine de ilaç dışarı çıkıyor diye ped veriyoruz dedi.hemen 10 dakkada veriyorlarmış zaten filmi de raporu da.330 liraymış fiyatı ama değer.konuştum eşimle eğer gebe değilsem çekilcem bu hafta
hangi hastane
duan kabul olmuş ve karşına çıkarmış ne güzel sende dediklerini harfiyen yap bukadar güvensiz olma seni sevmiş senle evlenmiş herşeyi gözünde büyütme kıskançlık çok kötü gerçekten ama bunaltıcıda karşındaki insan için... o ince çizgiyi tutturmak lazım :KK19:canım benim
evet cnm o çizgi çok önemli ve çok tehlikeli. evlenmeden önce kocam çok kıskançtı boğuluyordum bazen ama evlendikten sonra azaldı kıskançlığı neden bilmem:KK31:bu kez de ben çok pis kıskanç oldum

kızlar ovulasyonda cift cizgiyi gördüm sonunda:KK76::KK76::KK76:bugun calışma var ondan sonrada rabbim inş hayırlısıyla hamiş haberi vermemi nasip eder...tabiki sizlerinde...:KK49::KK49:
ohh kuzumm başlayın bakalım bu gece maçlara inşallaaaahhhhhhhhhh çok sıcak ve ateşli geçer aynı zamanda çekişmeli. maçı da bebek kazansın

başak hazırla hediyeleri
hediyeleri hazırlamam için önce bankayla göörüşmem lazım.:102:
:KK9::KK9::KK9:

evet canım aynen oyle bende cok şikayetciyim cogu tartışmlarımız oyuzden oluyo zaten ama bende onunla magazaya gitmiyorum artık kendim yapıyorum alışverşimi moralimi bozmamak icin...
e aklın onda kalmıyo mu. tek başına gidipte espiri yapması daha kötü:KK30:

amin canım inş yaaa o kadar cok istiyorumki hayırlısıyla zamanı bu aydır inş...

ayy hediyelerde cok güzel ama ben hamiş kalayımda hayırlısıyla gerisi önmeli degil valla...
olsun kuzum hediyelerimiz şart vercez yanii
başakcmm bi sen selamımı almamışsınn olsun cnın saolsun yinede sefiyom seniiii:KK16:
aşkımın bahar pötürcüğü a.s kusura bakma işteyim ya bne her zaman yazamıyommmmmmm
ben de seni sefiyooomm

Son düzenleme:
QUOTE=pelin67;22093423]a.s canım hoşgeldin iyiyim sagol sen nasılsın...kolay gelsin cok yorma kendini...

saol cnmm:) temizlik we yorulmamak mümkün mü acaba :KK37:

saol cnmm tşk ederimm :)

ohh iyi walla hani sana:)
aynen cnm ya biri bitiyo biri başlıyooo işler bitmek bilmiyo :)
ama yemek derdim yok allahtann kocişim işte bu gece ben we görümcem eltim hepimiz kaynanama dawetliyiz aşure yapmış bizi çağırıyor ... ahh ahh çok düşüncelidir çokkkkkk:KK33::KK33::KK33:[/QUOTE]

tabiki mumkün degil canım ama dinlenerek yap demek istemiştim...

hangi hastane

evet cnm o çizgi çok önemli ve çok tehlikeli. evlenmeden önce kocam çok kıskançtı boğuluyordum bazen ama evlendikten sonra azaldı kıskançlığı neden bilmem:KK31:bu kez de ben çok pis kıskanç oldum

ohh kuzumm başlayın bakalım bu gece maçlara inşallaaaahhhhhhhhhh çok sıcak ve ateşli geçer aynı zamanda çekişmeli. maçı da bebek kazansın

aşkımın bahar pötürcüğü a.s kusura bakma işteyim ya bne her zaman yazamıyommmmmmm
ben de seni sefiyooomm

ayy başakcım cok güldüm ya rabbimde seni güldürsün inş dedigin gibi bebiş kazanır macı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK48:

valla aklım onda kalıyo tabiki ama duymayınca daha iyi oluyo bıktım artık tartışmaktan:KK57:

sagol tatlım bakalım kim cok calışıp kazancak hediyeleri:KK1::KK1::KK4:

saol cnmm:) temizlik we yorulmamak mümkün mü acaba :KK37:

saol cnmm tşk ederimm :)

ohh iyi walla hani sana:)
aynen cnm ya biri bitiyo biri başlıyooo işler bitmek bilmiyo :)
ama yemek derdim yok allahtann kocişim işte bu gece ben we görümcem eltim hepimiz kaynanama dawetliyiz aşure yapmış bizi çağırıyor ... ahh ahh çok düşüncelidir çokkkkkk:KK33::KK33::KK33:

tabiki mumkün degil canım ama dinlenerek yap demek istemiştim...[/QUOTE]

anladım cnmm bende işte dinleniyorum :)gerçi pek işim kalmadıı ..
belki göbüşümde bişier oluşuyordur :)yorulmamamız lazımmm..:)

ayy başakcım cok güldüm ya rabbimde seni güldürsün inş dedigin gibi bebiş kazanır macı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK48:

valla aklım onda kalıyo tabiki ama duymayınca daha iyi oluyo bıktım artık tartışmaktan:KK57:
evet insan yoruluyo tartışmaktan:KK31::KK31::KK31:
anlamıyolar buerkek milleti. yine yapıyo aynı şeyleri yine yapıyo

anlatsana neler yaşadın

hem çok korktum, hem çok ağrıdı, hem çok kanadı sonrasında çok sancım oldu. çok çok çok kötüydü. 5 saat oldu çektireli hala sancım devam ediyor. hiç öyle söylendiği gibi değil. tamam çok kısa bir işlem ama baya canımı acıttı :KK43:

ben dün radyomarla görüştüm herkes orayı tavsiye etti.aradım evinizden alıp işleminiz bitince evinize bırakıyoruz dedi.ilaçlar bizden ve hiç ağrı duymuyorsunuz garanti ederim dedi.son teknolojiymiş aletleri internetten aletlerin resimlerine baktım doğru.benim çekildiğim alette uzaktan yakından alakası yok.ilaç verilirken aynı anda karşıdaki ekrandan siz de izleyebilirsiniz o anki dağılım işlemini dedi.5 dakkada biter kalkarsınız kanama ve ağrı olmayacak dedi.yine de ilaç dışarı çıkıyor diye ped veriyoruz dedi.hemen 10 dakkada veriyorlarmış zaten filmi de raporu da.330 liraymış fiyatı ama değer.konuştum eşimle eğer gebe değilsem çekilcem bu hafta

malesef benim oturduğum yerde tek seçeneğim orasıydı. 300 liraya çektirdim. doktor hiç ağrı olmayacak çok az kanaman olur dedi. korkutmak gibi olmasın ama 5 saat oldu çektireli hala kanamam ve sancım devam ediyor. Allahtan kanallarda bir problem yokmuş o rahatlattı içimi.

slm kızlarrrr ben deldim didiyoyuuumm...:):):):)napıyonuz yeni hamiş varmi ben meraktan ölecem zaman geçmiyo depresyondayimmm

malesef benim oturduğum yerde tek seçeneğim orasıydı. 300 liraya çektirdim. doktor hiç ağrı olmayacak çok az kanaman olur dedi. korkutmak gibi olmasın ama 5 saat oldu çektireli hala kanamam ve sancım devam ediyor. Allahtan kanallarda bir problem yokmuş o rahatlattı içimi.

kanama benim leke halinde azlarak 4 gün sürdü. o çok normal kanama. ama ağrı hafif oluyor özellikle bittiken sonra adet kanaması şeklinde. ben anestezisiz oldum korkulacak hiç birşey yok korkak biri olarak söylüyorum. benim çekildiğim hastanede 10 tl:KK52: hem de buranın en iyi sayılabilecek hastanesi sayılır(özelde)

hangi hastane

ben de seni sefiyooomm
başak niye kızı gaza getiriyon bırak kendince kendini rahatlatmanın yolunu bulmuş
Allahım bir daha yaşatmasın inşallah :KK14:

inşallah zaten bir daha olursa bayıltıpta yaptırırım anca

tabiki mumkün degil canım ama dinlenerek yap demek istemiştim...

anladım cnmm bende işte dinleniyorum :)gerçi pek işim kalmadıı ..
belki göbüşümde bişier oluşuyordur :)yorulmamamız lazımmm..:)[/QUOTE]
evet işte canım bende ne olur ne olmaz diye dikkat et diyorum inş bebişin göbüşündedir :))
evet insan yoruluyo tartışmaktan:KK31::KK31::KK31:
anlamıyolar buerkek milleti. yine yapıyo aynı şeyleri yine yapıyo

pelincim sen ovu. testini ne kadara aldın
evet ya ben artık cok takmıyorum napıyım kendim stres oluyorum sonra...:KK31:

canım ben ovulasyon testini eczaneden aldım bi kutunun icinde ıkı tane var 8 tl 4 kutu aldım yetmedi dün kocişe aldırdım ama o biraz kazıklanmış bir tane uvulasyon testini 10 liraya almış:KK9:...fiyatlar degişiyo yani...
hem çok korktum, hem çok ağrıdı, hem çok kanadı sonrasında çok sancım oldu. çok çok çok kötüydü. 5 saat oldu çektireli hala sancım devam ediyor. hiç öyle söylendiği gibi değil. tamam çok kısa bir işlem ama baya canımı acıttı :KK43:

canım cok gecmiş olsun bende cok korkuyorum rahim filminden bende 3 ay hamiş kalamassam rahim filmi cektırcem doktorum oyle dedi inş gerek kalmaz...seninde bebişin cok bekletmeden gelir inş rahim filminden sonra hamiş kalanlar cok oluyo...

kanama benim leke halinde azlarak 4 gün sürdü. o çok normal kanama. ama ağrı hafif oluyor özellikle bittiken sonra adet kanaması şeklinde. ben anestezisiz oldum korkulacak hiç birşey yok korkak biri olarak söylüyorum. benim çekildiğim hastanede 10 tl:KK52: hem de buranın en iyi sayılabilecek hastanesi sayılır(özelde)

peki bişy sorabilirmiyim canım? ben aynı zamanda yumurtlama tedavisi görüyorum ve pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak. kanama hamile kalmama engel olur mu?

canım cok gecmiş olsun bende cok korkuyorum rahim filminden bende 3 ay hamiş kalamassam rahim filmi cektırcem doktorum oyle dedi inş gerek kalmaz...seninde bebişin cok bekletmeden gelir inş rahim filminden sonra hamiş kalanlar cok oluyo...

çok sağol canım. senin için dua edicem inşallah hemen hamile kalırsın. her geçen ay insanı çok yıpratıyo çünkü.

hsg den sonra kanama oluyor ama adet gibi değil bende 2- 3 gün az az olmuştu,sanırım içerdeki tahribattan ötürü oluyor.
ben anestezili olmuştum zerre kadar bişey hissetmedim.

çok sağol canım. senin için dua edicem inşallah hemen hamile kalırsın. her geçen ay insanı çok yıpratıyo çünkü.

sende cok sagol canım duaların icin allah razı olsun benimde dualarım sizlerle...hepimiz en kısa zmanda hamiş kalırız inş...rabbim yüzümüzü güldürsün...

cnm ya çok geçmiş olsun şükürler olsun ki temiz çıkmış. inşallah tez zamnda hamile kalırsın bi avaz da da doğurursun inşallahhhhhhhhhh:KK66:

10 tl mi??? nerede çekildiniz neresi orası bedava yani???

X