Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlaaaaarrrrrrrr hani bebekler böyle kuyruklu şapka takılıyor yaa
onun adı neydi yaaaaaaaa

şu an ezan okunmakta..şu ezanların yüzü suyu hürmetine inşallahhhhhhhhhhhh gebesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzum facebook eşinle aranda sorun çıkar mıyo mu
yok tatlım bir sorun olmuyo ikimizde birbirimizin fecbooklarını biliyoruz...senin yokmu fecbookun...
kızlaaaaarrrrrrrr hani bebekler böyle kuyruklu şapka takılıyor yaa
onun adı neydi yaaaaaaaa

ayyy canım ya bende unuttum neydiki onun adı cok hoşuma gidiyo o şapkalar benim...

yok tatlım bir sorun olmuyo ikimizde birbirimizin fecbooklarını biliyoruz...senin yokmu fecbookun...

ayyy canım ya bende unuttum neydiki onun adı cok hoşuma gidiyo o şapkalar benim...
değişik bi adı vardı yaaaa kuku yla başlıyan bişi miydiii

canım biz kocamla bi ara face kullandık. face yüzünden çok büyük kavgalar ettik. onun kzı arkadaş eklemesi benim de erkek eklemem yasaktı.
kendisi iş yerindeki bi kızı eklemiş olduğunu görünce ben çıldırdım.
iş icabı mecburum dedi
:KK35::KK35:ama ben yemedim.
iş icabı olduğunu iddia etmeye devam ettikçe ben sinir oldum. anlaşmayı bozduğu için ben kabullneömedim delirdim
ve ikimizn de face şifresini ikimiz de biliyor olmamıza rağmen anlaşamadık.
sonra facelerimizi kapttık rahatladık:KK76::KK76::KK76:

şu an ezan okunmakta..şu ezanların yüzü suyu hürmetine inşallahhhhhhhhhhhh gebesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzum facebook eşinle aranda sorun çıkar mıyo mu

allah razı olsun canım benim çok iyisin sağol inşallah inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

allah razı olsun canım benim çok iyisin sağol inşallah inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
amin cümlemizden. o kadar borcun altına girecek olmama rağmen içten bir dua ediyorum. siz yeterki doğurun çatır çatır....
iyi de ben doğurursam bana kim alacak onu hiç düşünmedim:44:

canım biz kocamla bi ara face kullandık. face yüzünden çok büyük kavgalar ettik. onun kzı arkadaş eklemesi benim de erkek eklemem yasaktı.
iş icabı mecburum dedi
iş icabı olduğunu iddia etmeye devam ettikçe ben sinir oldum. anlaşmayı bozduğu için ben kabullneömedim delirdim

aaa dur aklıma geliyo kukulatamıydı acaba:KK1:aslında iyi yapmışsınız canım hic iyi bişey degil fecbook ama arkadaşlarım var diye giriyorum... bende kız ekledigini görsem senin gibi kızarım ama ara sıra girip bakıyorum hep erkek arkadaşları ekli...bende ilerde kapattırabilirim su anda kocişten cok ben giriyorum fece:KK9::KK9:

iş icabı mecburum dedi

bizde eşimle şifrelerimizi biliriz birbirimizin facesine gireriz hatta geçmişe bakıp kimin profilini incelemiş neden girmiş hepsini sorarım benden gizli giremez yani çünkü geçmişi silmeyi bilmiyor ama çokda sıkmıyorum

aaa dur aklıma geliyo kukulatamıydı acaba:KK1:aslında iyi yapmışsınız canım hic iyi bişey degil fecbook ama arkadaşlarım var diye giriyorum... bende kız ekledigini görsem senin gibi kızarım ama ara sıra girip bakıyorum hep erkek arkadaşları ekli...bende ilerde kapattırabilirim su anda kocişten cok ben giriyorum fece:KK9::KK9:

bizde eşimle şifrelerimizi biliriz birbirimizin facesine gireriz hatta geçmişe bakıp kimin profilini incelemiş neden girmiş hepsini sorarım benden gizli giremez yani çünkü geçmişi silmeyi bilmiyor ama çokda sıkmıyorum
valla bende o kadar yorulmuştum ki şu face in verdiği huzursuzluktan. gerçekten hiç iyi bişey değil face. ne kadar dikkatli olursan ol illa bişi canını sıkıyo insanın. benim kocamın çalıştığı yerde böyle (söz-meclis-dışarı 3lüsü) züppe zengin çocukları vardı. onların face var doğal olarak eşimi eklemek istiyolardı. o kızları falan o yüzden eklediğini biliyorum. çok rahatsız oluyordum. bu kuralımızı kendisi bozmuş olmasına rağmen eşim onları silmemek için çok kırdı beni. çıldırdı adeta silmiycem diye.o iş yerinden çıksın diye dualar ettim.:KK14::KK43::KK31:

su sayfaya bı kadın dogumcu gelsede sorularımıza cvp lasa :KK1::KK1::KK1:
sınırımden aglayımmı guleyımmı sasırdım yaaa adetım gelmıyo sımdıde leke leke puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

valla bende o kadar yorulmuştum ki şu face in verdiği huzursuzluktan. gerçekten hiç iyi bişey değil face. ne kadar dikkatli olursan ol illa bişi canını sıkıyo insanın. benim kocamın çalıştığı yerde böyle (söz-meclis-dışarı 3lüsü) züppe zengin çocukları vardı. onların face var doğal olarak eşimi eklemek istiyolardı. o kızları falan o yüzden eklediğini biliyorum. çok rahatsız oluyordum. bu kuralımızı kendisi bozmuş olmasına rağmen eşim onları silmemek için çok kırdı beni. çıldırdı adeta silmiycem diye.o iş yerinden çıksın diye dualar ettim.:KK14::KK43::KK31:

esın neden sılmemek ıcın senı kırmıs bakayım:KK47::KK47::KK47:
benım kocıs kırk yılda facesıne gırer :KK1::KK1::KK1:
sırf netı benım ıcın baglattı evde sıkılmayım dıyeee:KK1::KK1:

ne tuaf kımı sokaga atar bebısını kımıde bebegını kucagınıa almayı sabırsızlıkla bekler bende onlardanım bakalım.

su sayfaya bı kadın dogumcu gelsede sorularımıza cvp lasa :KK1::KK1::KK1:
sınırımden aglayımmı guleyımmı sasırdım yaaa adetım gelmıyo sımdıde leke leke puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kredi çekmiyorum o zamn:KK1:

arkadaşları ayıplarmışşş karın kızıyor derlermişşş. ye önemli olan bizim ilişkimiz. onlara neee. ama rezil olcak ya beyefendi.
bi de üniv. lilerde artık face olmayanı ayıplıyorlar yaa. onlara uymaya çalştı aklınca
nete girmekte sorun yok zaten kuzum ikimizde net delisiyiz ama işte lanet facepok

ne tuaf kımı sokaga atar bebısını kımıde bebegını kucagınıa almayı sabırsızlıkla bekler bende onlardanım bakalım.
biz de onlardanız kuzum. hoş geldin safalar getirdin. yeni geleni şööle baş köşeye oturtuyorz:KK42::KK42: buyur

Son düzenleme:
Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Bunları görsel olarak göstermek istedim.Belki gaza gelirsiniz:

Hastahane masraflarını karşılıyoruz,

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.

Son düzenleme:

evet canım aslında cok dogru söylüyosun ama vazgecemiyoruz işte fecbooktan ben eşime kapat desem oda bana kapat diycek ama su anda bir sorun gözükmüyo inş olmaz...iyi yapmışsın sen feci kapattırmakla:KK34:

slm kızlar. ben bugün rahim filmi çektirdim. ne berbat ne iğrenç bişeymiş o öyle. ölüyorum sandım bi an :KK53:

benimkide ben sıkılmıyım diye aldı :KK1:

hoşgeldin canım bizde bekliyoruz beklerkende güzel sohbetler yapıyoruz sende takıl bize... sonrada neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız

Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Bunları görsel olarak göstermek istedim.Belki gaza gelirsiniz:

Hastahane masraflarını karşılıyoruz,

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.

tamam biz çalışmalara başladık Eki Görüntüle 304679

slm kızlar. ben bugün rahim filmi çektirdim. ne berbat ne iğrenç bişeymiş o öyle. ölüyorum sandım bi an :KK53:

bencede iğrenç deprosyona girmiştim ben hatırladıkça ürperiyordum:KK52:

evet canım aslında cok dogru söylüyosun ama vazgecemiyoruz işte fecbooktan ben eşime kapat desem oda bana kapat diycek ama su anda bir sorun gözükmüyo inş olmaz...iyi yapmışsın sen feci kapattırmakla:KK34:
evet cnm ya aslında ben de kullanmakisterim. bir çok arkadaşım var okul yıllarımdan.onları kaybetmöek istemiyordum. keşke düzgünce kullanabilseydik.
belki de eşimin face sinde kız arkadaşı olmasını kabullenebilirdim ama ben fazla kıskancım galiba. bunun için bi psikologa konuştum. kocamın kız arkadaşı olmasına dayanamıyorm didim:KK17:

X