Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimkide ben sıkılmıyım diye aldı :KK1:

hoşgeldin canım bizde bekliyoruz beklerkende güzel sohbetler yapıyoruz sende takıl bize... sonrada neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız

tamam biz çalışmalara başladık Eki Görüntüle 304679

bencede iğrenç deprosyona girmiştim ben hatırladıkça ürperiyordum:KK52:
oo hatuncum felsefemizi kapmışsın:KK34::KK34::KK34:
tibrik ederim seni $shakehands (2).gif

şimdi mi başladınız kız çalışmalaraaa:KK23::KK23::KK23::KK23:

evet cnm ya aslında ben de kullanmakisterim. bir çok arkadaşım var okul yıllarımdan.onları kaybetmöek istemiyordum. keşke düzgünce kullanabilseydik.
belki de eşimin face sinde kız arkadaşı olmasını kabullenebilirdim ama ben fazla kıskancım galiba. bunun için bi psikologa konuştum. kocamın kız arkadaşı olmasına dayanamıyorm didim:KK17:

ozaman psikoloğun dediklerini aynen yap yoksa sen mutsuz olursun

amin cümlemizden. o kadar borcun altına girecek olmama rağmen içten bir dua ediyorum. siz yeterki doğurun çatır çatır....
iyi de ben doğurursam bana kim alacak onu hiç düşünmedim:44:

ay tozları aldım geldim haftasonu temizlik yapıyorum ancak.sen doğur da biz el ele verip alırız ihtiyaçlarını sen merak etme yeter ki bir sürü çocuk doğur gülo.bu arada listeyi bir daha görünce gaza geldim pek bi heveslendim hadi inşallah

Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Bunları görsel olarak göstermek istedim.Belki gaza gelirsiniz:

Hastahane masraflarını karşılıyoruz,

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.
görsel olarak yazdım ama resimlerde sorun çıktı görsellik kayboldu, artık ürünleri hayal etcez

slm kızlar. ben bugün rahim filmi çektirdim. ne berbat ne iğrenç bişeymiş o öyle. ölüyorum sandım bi an :KK53:

ben dün radyomarla görüştüm herkes orayı tavsiye etti.aradım evinizden alıp işleminiz bitince evinize bırakıyoruz dedi.ilaçlar bizden ve hiç ağrı duymuyorsunuz garanti ederim dedi.son teknolojiymiş aletleri internetten aletlerin resimlerine baktım doğru.benim çekildiğim alette uzaktan yakından alakası yok.ilaç verilirken aynı anda karşıdaki ekrandan siz de izleyebilirsiniz o anki dağılım işlemini dedi.5 dakkada biter kalkarsınız kanama ve ağrı olmayacak dedi.yine de ilaç dışarı çıkıyor diye ped veriyoruz dedi.hemen 10 dakkada veriyorlarmış zaten filmi de raporu da.330 liraymış fiyatı ama değer.konuştum eşimle eğer gebe değilsem çekilcem bu hafta

evet cnm ya aslında ben de kullanmakisterim. bir çok arkadaşım var okul yıllarımdan.onları kaybetmöek istemiyordum. keşke düzgünce kullanabilseydik.
belki de eşimin face sinde kız arkadaşı olmasını kabullenebilirdim ama ben fazla kıskancım galiba. bunun için bi psikologa konuştum. kocamın kız arkadaşı olmasına dayanamıyorm didim:KK17:

evet canım duzgün kullanmak gerekiyo ama bende cok kıskancım eşimin kızarkadaşının bile olmasını istemiyorum senin gibi...bildigime görede yok zaten...bide benim kocişim cok esprilive cok knuşuyo buda kızların dikkatini cekiyo bi magazaya girdigimizde hemen espriler yapıyo buda kızların hoşuna gidiyo her ne kadar benim hoşuma gitmesede orda bozuntuya vermiyorum sonrasını tahmin edersin sanırım :KK47::KK47:tartışma cıkyo aramızda ama napayım ne kadar kızsamda elimden bişey gelmiyo yapmıycam diyo yine yapıyo alışmaya calışıyorum:KK57:

ozaman psikoloğun dediklerini aynen yap yoksa sen mutsuz olursun
evet ablacım yaa ne diyosun anlatamam o günleri, resmen dipsiz kuyularda idim , Allah'ım karşıma birini çıkar beni bu durumdan çekip çıkarsın diyee dualar ettim. Rabbime ne kadar şükretsem az, bi gün msn mi açtığımda
psikolojik danışman ve aynı zamnda lise de rehberlik hocam olan canım öğretmenimi gördüm. kolay kolay msn açmaz o, her zaman bulamam kendisini.
aslında aklımda ona sorunumu anlatmak yoktu, sadece slm verdim kendisine .
"senin sorunun mu var hissettim" dedi.
o böyle der demez benden bardaktan boşanırcasına göz yaşlarına boğuldum. anlattım yaşadıklarımı.
Allah razı olsun çok yardımcı oldu. onun dediklerini çok dikkate aldım. hatta konuşmalarımızı kaydettim. hala sıyırdığım zamanlarda açıp okuyorum. ilaç gibi geliyor
canım yaa lise 1den beri çok yardımcım olmuştur sağolsun. lisedeyken onun odasına gider sevgilimle olan sorunumu bile konuşurdum.:KK1:

evet canım duzgün kullanmak gerekiyo ama bende cok kıskancım eşimin kızarkadaşının bile olmasını istemiyorum senin gibi...bildigime görede yok zaten...bide benim kocişim cok esprilive cok knuşuyo buda kızların dikkatini cekiyo bi magazaya girdigimizde hemen espriler yapıyo buda kızların hoşuna gidiyo her ne kadar benim hoşuma gitmesede orda bozuntuya vermiyorum sonrasını tahmin edersin sanırım :KK47::KK47:tartışma cıkyo aramızda ama napayım ne kadar kızsamda elimden bişey gelmiyo yapmıycam diyo yine yapıyo alışmaya calışıyorum:KK57:
sanıırm senin koca da benimki gibi tavırlarına dikkat edemiyor. bende hep bundan şikayetçiydim. samimiyetine sınır koyamıyo

evet ablacım yaa ne diyosun anlatamam o günleri, resmen dipsiz kuyularda idim , Allah'ım karşıma birini çıkar beni bu durumdan çekip çıkarsın diyee dualar ettim. Rabbime ne kadar şükretsem az, bi gün msn mi açtığımda
psikolojik danışman ve aynı zamnda lise de rehberlik hocam olan canım öğretmenimi gördüm. kolay kolay msn açmaz o, her zaman bulamam kendisini.
aslında aklımda ona sorunumu anlatmak yoktu, sadece slm verdim kendisine .
"senin sorunun mu var hissettim" dedi.
o böyle der demez benden bardaktan boşanırcasına göz yaşlarına boğuldum. anlattım yaşadıklarımı.
Allah razı olsun çok yardımcı oldu. onun dediklerini çok dikkate aldım. hatta konuşmalarımızı kaydettim. hala sıyırdığım zamanlarda açıp okuyorum. ilaç gibi geliyor
canım yaa lise 1den beri çok yardımcım olmuştur sağolsun. lisedeyken onun odasına gider sevgilimle olan sorunumu bile konuşurdum.:KK1:

duan kabul olmuş ve karşına çıkarmış ne güzel sende dediklerini harfiyen yap bukadar güvensiz olma seni sevmiş senle evlenmiş herşeyi gözünde büyütme kıskançlık çok kötü gerçekten ama bunaltıcıda karşındaki insan için... o ince çizgiyi tutturmak lazım :KK19:canım benim

kızlar ovulasyonda cift cizgiyi gördüm sonunda:KK76::KK76::KK76:bugun calışma var ondan sonrada rabbim inş hayırlısıyla hamiş haberi vermemi nasip eder...tabiki sizlerinde...:KK49::KK49:

Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Bunları görsel olarak göstermek istedim.Belki gaza gelirsiniz:

Hastahane masraflarını karşılıyoruz,

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.

kızlar ovulasyonda cift cizgiyi gördüm sonunda:KK76::KK76::KK76:bugun calışma var ondan sonrada rabbim inş hayırlısıyla hamiş haberi vermemi nasip eder...tabiki sizlerinde...:KK49::KK49:

başak hazırla hediyeleri

sanıırm senin koca da benimki gibi tavırlarına dikkat edemiyor. bende hep bundan şikayetçiydim. samimiyetine sınır koyamıyo

evet canım aynen oyle bende cok şikayetciyim cogu tartışmlarımız oyuzden oluyo zaten ama bende onunla magazaya gitmiyorum artık kendim yapıyorum alışverşimi moralimi bozmamak icin...

QUOTE=pelin67;22093423]a.s canım hoşgeldin iyiyim sagol sen nasılsın...kolay gelsin cok yorma kendini...[/QUOTE]

saol cnmm:) temizlik we yorulmamak mümkün mü acaba :KK37:

aleyküm selam... güle güle kirletmi diyelim
saol cnmm tşk ederimm :)

aleyküm selam ben de bitirdim sırada yemek var.biri bitiyor biri başlıyor.eşim de çarşıda kendine kıyafet bakıyor ohhh valla:KK47::KK47::KK47::KK47:

ohh iyi walla hani sana:)
aynen cnm ya biri bitiyo biri başlıyooo işler bitmek bilmiyo :)
ama yemek derdim yok allahtann kocişim işte bu gece ben we görümcem eltim hepimiz kaynanama dawetliyiz aşure yapmış bizi çağırıyor ... ahh ahh çok düşüncelidir çokkkkkk:KK33::KK33::KK33:

X