- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
yahşi cazibe nin evinin kapısının hemen yanındaki kutular ne acaba ayakkabılık mı o
çok hoş duruyo bi bakarmısınız
bakıyorum ama daha evi göstermediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahşi cazibe nin evinin kapısının hemen yanındaki kutular ne acaba ayakkabılık mı o
çok hoş duruyo bi bakarmısınız
değişiyo benimkinin vardiyalı. bazen öğleden sonra 3te gidiyor gece 1 de geliyor..o olmayınca çok canım sıkılıyorevet öğlende gidiyor gece 1 de geliyor hep böyle seninkide hep aynımı çalışıyor
değişiyo benimkinin vardiyalı. bazen öğleden sonra 3te gidiyor gece 1 de geliyor..o olmayınca çok canım sıkılıyor
aslında rahat ediyorum, pc benim oluyor çay isteyen olmuyor yiyip içip oturuyom
kutu kutu bişiler var görünce haber verbakıyorum ama daha evi göstermediler
kutu kutu bişiler var görünce haber ver
evt cnm öyle yapıyorum. bi de ben kaynanayla oturuyom ya zor oluyor kocam olmayınca evde zorluk çekiyorumçozaman 1 hafta idare edecen hem keyfini çıkaracan
evt cnm öyle yapıyorum. bi de ben kaynanayla oturuyom ya zor oluyor kocam olmayınca evde zorluk çekiyorumç
kutu kutu bişiler var görünce haber ver
çok ilginç ve çok güzeeeelllllll bayıldım ben. evime nasıl bi vestiyer yaptırsam diye düşünüyodum güzel bi fikir oldu bu. vestiyer yerine bööle bişi yapılabilir. ama kıyafetleri nereye ascamayakkıbılık canım onlar ayakkabı saklama kutusu
çok ilginç ve çok güzeeeelllllll bayıldım ben. evime nasıl bi vestiyer yaptırsam diye düşünüyodum güzel bi fikir oldu bu. vestiyer yerine bööle bişi yapılabilir. ama kıyafetleri nereye ascam
hatuuuuun reklama girdi cazibe nerelere daldınn
ama o ayakkabılık fikri güzel dimi değişik yanii. amaann o da çok mu teferuatlı olur acaba temzliği flandaha araştır güzel bişey çıkar ortaya biraz kendindende katarsın bişeyler
nazemirim bak ne dicem söölicektim unuttum senin söölediğin siteye baktım aynı buraya benziyo.
ama o ayakkabılık fikri güzel dimi değişik yanii. amaann o da çok mu teferuatlı olur acaba temzliği flan
olcam tabii ki inşallah hele 3-5 tane çocuk doğurursam o kutuları biri yere atar ben koyarım yerine diğeri içini karıştırr ben düzeltirim öteki camdan falan atarrr sıpalar.temizliğinden ne olacak sanki hergünmü silecen ... zaten sen ev hanımı olmayancanmı evine geçince
olcam tabii ki inşallah hele 3-5 tane çocuk doğurursam o kutuları biri yere atar ben koyarım yerine diğeri içini karıştırr ben düzeltirim öteki camdan falan atarrr sıpalar.
ama yok güzel fikir o ayakkabılık yapabilirüm