Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet öğlende gidiyor gece 1 de geliyor hep böyle seninkide hep aynımı çalışıyor
değişiyo benimkinin vardiyalı. bazen öğleden sonra 3te gidiyor gece 1 de geliyor..o olmayınca çok canım sıkılıyor:KK31::KK31:
aslında rahat ediyorum, pc benim oluyor çay isteyen olmuyor yiyip içip oturuyom:KK1:

değişiyo benimkinin vardiyalı. bazen öğleden sonra 3te gidiyor gece 1 de geliyor..o olmayınca çok canım sıkılıyor:KK31::KK31:
aslında rahat ediyorum, pc benim oluyor çay isteyen olmuyor yiyip içip oturuyom:KK1:

ozaman 1 hafta idare edecen hem keyfini çıkaracan

evt cnm öyle yapıyorum. bi de ben kaynanayla oturuyom ya zor oluyor kocam olmayınca evde zorluk çekiyorumç

evet ya insanın özgürlüğü kısıtlanır çok zordur inşallah biran önce kendi evine çıkarsın istediğin gibi hareket edersin ...en azından internet var can sıkıntını giderir

ayakkıbılık canım onlar ayakkabı saklama kutusu
çok ilginç ve çok güzeeeelllllll bayıldım ben. evime nasıl bi vestiyer yaptırsam diye düşünüyodum güzel bi fikir oldu bu. vestiyer yerine bööle bişi yapılabilir. ama kıyafetleri nereye ascam

çok ilginç ve çok güzeeeelllllll bayıldım ben. evime nasıl bi vestiyer yaptırsam diye düşünüyodum güzel bi fikir oldu bu. vestiyer yerine bööle bişi yapılabilir. ama kıyafetleri nereye ascam

daha araştır güzel bişey çıkar ortaya biraz kendindende katarsın bişeyler

nazemirim bak ne dicem söölicektim unuttum senin söölediğin siteye baktım aynı buraya benziyo.

temizliğinden ne olacak sanki hergünmü silecen ... zaten sen ev hanımı olmayancanmı evine geçince
olcam tabii ki inşallah hele 3-5 tane çocuk doğurursam o kutuları biri yere atar ben koyarım yerine diğeri içini karıştırr ben düzeltirim öteki camdan falan atarrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: sıpalar.
ama yok güzel fikir o ayakkabılık yapabilirüm

olcam tabii ki inşallah hele 3-5 tane çocuk doğurursam o kutuları biri yere atar ben koyarım yerine diğeri içini karıştırr ben düzeltirim öteki camdan falan atarrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: sıpalar.
ama yok güzel fikir o ayakkabılık yapabilirüm

1 tanede değil 3..5 tane :nazar:ne diyeyim....hem olsunda senin çocuklar atsın boşver...

şimdikte çocuklar. duymasın a bakıyorum. bu di,zi önceden daha güzeldi hani eski bölümleri vardı ya ben o zman orta okula gid,yordum.

meltem o zamanlar bu kadar açık giyinmiyordu haluk kızdığı için.
şimdi haluk güya kızıyor ama hiç inandırıcı değil.
pınar altuğ önceden güzel rol yapardı şimdi adeta şov yapıyor hiç inandırıcı değil:63:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
karanfilce,
yesil33,
sara_28,
basakss

hoşgeldiniz hanımlar....bugün erenayefe hiç girmedi neden acaba:26:

X