Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 tl mi??? nerede çekildiniz neresi orası bedava yani???
peki bişy sorabilirmiyim canım? ben aynı zamanda yumurtlama tedavisi görüyorum ve pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak. kanama hamile kalmama engel olur mu?
cnm ya çok geçmiş olsun şükürler olsun ki temiz çıkmış. inşallah tez zamnda hamile kalırsın bi avaz da da doğurursun inşallahhhhhhhhhh
bişey olmaz. zaten olsaydı doktorun rahim filmi çektirmezzdi. döllenmiş yumurta adete bir hafta kala rahme düşüyor. yani döllense o vakte kadar tüplerde yol alıyor.
kuzum nerelerdesin sen. nasılsınslm kızlarrrr ben deldim didiyoyuuumm...:):):):)napıyonuz yeni hamiş varmi ben meraktan ölecem zaman geçmiyo depresyondayimmm
slm cnm nasılısn neler yapıyorsun sen fazla gelmiyorsun buralaraaaa.tehmin ettiğin testi yumurtlama günleride yapcan canım hergün yaparsan para yetiştiremezsin onamerhaba kizlar ben de bu ay ovurlasyon test kullanacagim bu testti hergunmu yapmam gerek belirli gunleri varmi?yardim lutfen
slm cnm nasılısn neler yapıyorsun sen fazla gelmiyorsun buralaraaaa.tehmin ettiğin testi yumurtlama günleride yapcan canım hergün yaparsan para yetiştiremezsin ona
inşallah çatır çatır yumuartlarsın cnm. sen yumurtlyabiliyormusuncanim bu aralar misafirim vardi giremedim canim benim aldigimin icinde 20 tane var bilmiyorum ilk defa deneyecegim hayirlisi insallah
slmlar cnmcım nasılsınnnn??
ben de eve geldim şu an internetten tvye bakıyorum dalmışım. sen nasılsın kocan gelmedimi kuzm
merhaba kizlar ben de bu ay ovurlasyon test kullanacagim bu testti hergunmu yapmam gerek belirli gunleri varmi?yardim lutfen
canım adetinin 11.günü başlıyosun her gün yapıyosun taki cift net cizgiyi görene kadar sabah 10 dan akşam 8 saatlari arasında yapman lazım bide her gün aynı saate yapcaksın...ben 16.gün yanı bugun cift cizgiyi gördüm benim gibi stres yapma sakın...inş yumurtlayıp bu ay hamiş kalısın...
selam kızlar ben geldimmm...
benim de koca 1 de geliyo. senin koca da öğlen gidiyo du dimii.. hep mi böyle çalşma saatlribana deleridiysen benim koca 1 de geliyor canım
tabii yapan daha iyi biliyor. ben tahmini söölemişimcanım adetinin 11.günü başlıyosun her gün yapıyosun taki cift net cizgiyi görene kadar sabah 10 dan akşam 8 saatlari arasında yapman lazım bide her gün aynı saate yapcaksın...ben 16.gün yanı bugun cift cizgiyi gördüm benim gibi stres yapma sakın...inş yumurtlayıp bu ay hamiş kalısın...
selam kızlar ben geldimmm...
off yaa bu akşam bizim yenqe var diye sevndirik olmştum. meğer yokmuş pofffff
canım sıkılıyoo of pof afra tafraa:111:
benim de koca 1 de geliyo. senin koca da öğlen gidiyo du dimii.. hep mi böyle çalşma saatlri
tabii yapan daha iyi biliyor. ben tahmini söölemişim
hoş geldinnnn
napiyosun