Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugün adet olalı 30 gün olmuş 2 gün geçmiş adetim anaaammm:44::44::44::44::44::44:

bugün adet olalı 30 gün olmuş 2 gün geçmiş adetim anaaammm:44::44::44::44::44::44:
sesa kuzum yapma gözünü sevem ilk hamişimiz sen mi olcan yoksam hadi inşallahhh
ama ilk hamişe hediyeelrimiz var biliyosun dimi? okudun mu o hediyeleri.
şimdilik sponsor bulamadım o yüzden şu an hamiş kalan olursa kredi çekip ben karşılıycam

SELAM pelincim buranın daimi müdavimi ben, gelen kızlarla çene yapıyom. sen nasılsın

okudum canım valla o hediyeleri verirsen çok iyi olur ihtiyacımız da var hani.şaka bir yana sağol canım yüreğine sağlık inşallah gebeyimdir sağlıklı olacaksa olsun istiyorum.ama dediğim gibi olmaz büyük ihtimalle.hayırlısı

açılmıyormuş belinay öyle diyor linki kopyalayıp yukarı yapıştırınca olmazmıki

eee neler yaptınız bakalım dünden beri nasıl keyifler adeti geciken yok mu başka?keşke olsa da sevinsek

yok mudur diyorsun:44: neyse çok fazla ümitlenmezsin o zaman daha iyi. test yapmıcan mı

açılmıyormuş belinay öyle diyor linki kopyalayıp yukarı yapıştırınca olmazmıki
olur aslında ama neden olmadı ki. buraya kpyala bakalım

yok mudur diyorsun:44: neyse çok fazla ümitlenmezsin o zaman daha iyi. test yapmıcan mı

olur aslında ama neden olmadı ki. buraya kpyala bakalım

pazartesi yada salı yaparım gelmezse tabiki.ben adet olucam diye şartlandırdım kendimi ya rahim filmini bu sefer doğru düzgün bir yerde çektiririm diye düşnüyordum ama şimdi adet olmazsam rahim filmi de çektiremem.o yüzden test yapıcam gelmezse gebeysem zaten filme de gerek kalmayacak.

inan ki burdaki herkes bunu istiyor canım keşke hepimiz 9 ay adet görmesek de hamile kalsak

ben inanıyorum ki benim istediğim kadar bebeğim olacak ve yine inanıyorum ki bebeğim avatarımdaki bebek gibi güzel bir çocuk olacak.hem erkek ham de kızım olacak allaahım gönlüme göre versin inşallah.hepimize inşallah

SELAM pelincim buranın daimi müdavimi ben, gelen kızlarla çene yapıyom. sen nasılsın
bravo sana canım topigi hic boş bırakmıyosun...bende iyiyim napıyım fecbookuma bakıyodum dalmışım ya

bende iyiyim canım sagol...

şu an ezan okunmakta..şu ezanların yüzü suyu hürmetine inşallahhhhhhhhhhhh gebesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bravo sana canım topigi hic boş bırakmıyosun...bende iyiyim napıyım fecbookuma bakıyodum dalmışım ya

bende iyiyim canım sagol...
kuzum facebook eşinle aranda sorun çıkar mıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…