kızlar dün giremedim işlerim vardı.biz rahim filminden sonra 21.günde bi kez ilişki yaşadık ama kalktım hemen nasıl olsa 21. günde yumurtlamamışımdır diye korunmadık.ama şimdi göğsüm sızlıyor.ben kocama olmamıştır birşey,hamile kalamam bi kez ilişkiyle hamile mi kalınır hem 21. günümdü o gün dedim ama eşim hamile kalmış olabilirsin diyor.sanmıyorum başka birşey vardır diyorum mesela prolaktinim yükselmiştir diye düşünüyorum o yüzden umutlanmıyorum.hayırlısıysa sağlıklı olacaksan olsun tabiki ama heyecan yapmıyorum
sesa kuzum yapma gözünü sevem ilk hamişimiz sen mi olcan yoksambugün adet olalı 30 gün olmuş 2 gün geçmiş adetim anaaammm:44::44::44::44::44::44:
sesa kuzum yapma gözünü sevem ilk hamişimiz sen mi olcan yoksamhadi inşallahhh
ama ilk hamişe hediyeelrimiz var biliyosun dimi? okudun mu o hediyeleri.
şimdilik sponsor bulamadım o yüzden şu an hamiş kalan olursa kredi çekip ben karşılıycam
tabiii araba kazandırıyorlar ama o arabayı alana kadar canı çıkıyor dimi insanın
çok güüzel maaşallah. benim koca da şeker mi şeker anlayışlı birisi ama ööyle her zaman şımartmaz beni.
tebrik ederim seni
linki banada yolla kuzum
açılmıyormuş belinay öyle diyor linki kopyalayıp yukarı yapıştırınca olmazmıki
eee neler yaptınız bakalım dünden beri nasıl keyifler adeti geciken yok mu başka?keşke olsa da sevinsek
adet gecıken degılde erken gelen var 10 gun erken geldı
stres mi yaptın kuzu sen ya yada hava değişiminden falandır herhalde.üzülme bak adetin bitince tekrar denersin
stresle alaksı yok cnm gecen ayda 10 gun erken oldum
yok mudur diyorsun:44: neyse çok fazla ümitlenmezsin o zaman daha iyi. test yapmıcan mıokudum canım valla o hediyeleri verirsen çok iyi olur ihtiyacımız da var hani.şaka bir yana sağol canım yüreğine sağlık inşallah gebeyimdir sağlıklı olacaksa olsun istiyorum.ama dediğim gibi olmaz büyük ihtimalle.hayırlısı
olur aslında ama neden olmadı ki. buraya kpyala bakalımaçılmıyormuş belinay öyle diyor linki kopyalayıp yukarı yapıştırınca olmazmıki
o zaman adet düzenin değişti artık hep böyle adet olacaksın sanırım
yok mudur diyorsun:44: neyse çok fazla ümitlenmezsin o zaman daha iyi. test yapmıcan mı
olur aslında ama neden olmadı ki. buraya kpyala bakalım
selamlar ben iyiyim sen nasılsınselam kızlar nasılsınız...
yok mudur diyorsun:44: neyse çok fazla ümitlenmezsin o zaman daha iyi. test yapmıcan mı
olur aslında ama neden olmadı ki. buraya kpyala bakalım
ben 9 ayyy adet olmak ıstemıyorummm
inan ki burdaki herkes bunu istiyor canım keşke hepimiz 9 ay adet görmesek de hamile kalsak
bravo sana canım topigi hic boş bırakmıyosun...bende iyiyim napıyım fecbookuma bakıyodum dalmışım yaSELAM pelincim buranın daimi müdavimi ben, gelen kızlarla çene yapıyom. sen nasılsın
selamlar ben iyiyim sen nasılsın
link kopyalamak yasak diye kopyalamadım başka bir forum çünkü...özelden atacam
şu an ezan okunmakta..şu ezanların yüzü suyu hürmetine inşallahhhhhhhhhhhh gebesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpazartesi yada salı yaparım gelmezse tabiki.ben adet olucam diye şartlandırdım kendimi ya rahim filmini bu sefer doğru düzgün bir yerde çektiririm diye düşnüyordum ama şimdi adet olmazsam rahim filmi de çektiremem.o yüzden test yapıcam gelmezse gebeysem zaten filme de gerek kalmayacak.
kuzum facebook eşinle aranda sorun çıkar mıyo mubravo sana canım topigi hic boş bırakmıyosun...bende iyiyim napıyım fecbookuma bakıyodum dalmışım ya
bende iyiyim canım sagol...