yok tatlım bir sorun olmuyo ikimizde birbirimizin fecbooklarını biliyoruz...senin yokmu fecbookun...şu an ezan okunmakta..şu ezanların yüzü suyu hürmetine inşallahhhhhhhhhhhh gebesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzum facebook eşinle aranda sorun çıkar mıyo mu
kızlaaaaarrrrrrrr hani bebekler böyle kuyruklu şapka takılıyor yaa
onun adı neydi yaaaaaaaa
değişik bi adı vardı yaaaa kuku yla başlıyan bişi miydiiiyok tatlım bir sorun olmuyo ikimizde birbirimizin fecbooklarını biliyoruz...senin yokmu fecbookun...
ayyy canım ya bende unuttum neydiki onun adı cok hoşuma gidiyo o şapkalar benim...
şu an ezan okunmakta..şu ezanların yüzü suyu hürmetine inşallahhhhhhhhhhhh gebesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzum facebook eşinle aranda sorun çıkar mıyo mu
amin cümlemizden. o kadar borcun altına girecek olmama rağmen içten bir dua ediyorum. siz yeterki doğurun çatır çatır....allah razı olsun canım benim çok iyisin sağol inşallah inşallah
değişik bi adı vardı yaaaa kuku yla başlıyan bişi miydiii
canım biz kocamla bi ara face kullandık. face yüzünden çok büyük kavgalar ettik. onun kzı arkadaş eklemesi benim de erkek eklemem yasaktı.
kendisi iş yerindeki bi kızı eklemiş olduğunu görünce ben çıldırdım.
iş icabı mecburum dedi
ama ben yemedim.
iş icabı olduğunu iddia etmeye devam ettikçe ben sinir oldum. anlaşmayı bozduğu için ben kabullneömedim delirdim
ve ikimizn de face şifresini ikimiz de biliyor olmamıza rağmen anlaşamadık.
sonra facelerimizi kapttık rahatladık
değişik bi adı vardı yaaaa kuku yla başlıyan bişi miydiii
canım biz kocamla bi ara face kullandık. face yüzünden çok büyük kavgalar ettik. onun kzı arkadaş eklemesi benim de erkek eklemem yasaktı.
kendisi iş yerindeki bi kızı eklemiş olduğunu görünce ben çıldırdım.
iş icabı mecburum dedi
ama ben yemedim.
iş icabı olduğunu iddia etmeye devam ettikçe ben sinir oldum. anlaşmayı bozduğu için ben kabullneömedim delirdim
ve ikimizn de face şifresini ikimiz de biliyor olmamıza rağmen anlaşamadık.
sonra facelerimizi kapttık rahatladık
aaa dur aklıma geliyo kukulatamıydı acabaaslında iyi yapmışsınız canım hic iyi bişey degil fecbook ama arkadaşlarım var diye giriyorum... bende kız ekledigini görsem senin gibi kızarım ama ara sıra girip bakıyorum hep erkek arkadaşları ekli...bende ilerde kapattırabilirim su anda kocişten cok ben giriyorum fece
valla bende o kadar yorulmuştum ki şu face in verdiği huzursuzluktan. gerçekten hiç iyi bişey değil face. ne kadar dikkatli olursan ol illa bişi canını sıkıyo insanın. benim kocamın çalıştığı yerde böyle (söz-meclis-dışarı 3lüsü) züppe zengin çocukları vardı. onların face var doğal olarak eşimi eklemek istiyolardı. o kızları falan o yüzden eklediğini biliyorum. çok rahatsız oluyordum. bu kuralımızı kendisi bozmuş olmasına rağmen eşim onları silmemek için çok kırdı beni. çıldırdı adeta silmiycem diye.o iş yerinden çıksın diye dualar ettim.bizde eşimle şifrelerimizi biliriz birbirimizin facesine gireriz hatta geçmişe bakıp kimin profilini incelemiş neden girmiş hepsini sorarım benden gizli giremez yani çünkü geçmişi silmeyi bilmiyor ama çokda sıkmıyorum
valla bende o kadar yorulmuştum ki şu face in verdiği huzursuzluktan. gerçekten hiç iyi bişey değil face. ne kadar dikkatli olursan ol illa bişi canını sıkıyo insanın. benim kocamın çalıştığı yerde böyle (söz-meclis-dışarı 3lüsü) züppe zengin çocukları vardı. onların face var doğal olarak eşimi eklemek istiyolardı. o kızları falan o yüzden eklediğini biliyorum. çok rahatsız oluyordum. bu kuralımızı kendisi bozmuş olmasına rağmen eşim onları silmemek için çok kırdı beni. çıldırdı adeta silmiycem diye.o iş yerinden çıksın diye dualar ettim.
kredi çekmiyorum o zamnsu sayfaya bı kadın dogumcu gelsede sorularımıza cvp lasa
sınırımden aglayımmı guleyımmı sasırdım yaaa adetım gelmıyo sımdıde leke leke puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
arkadaşları ayıplarmışşş karın kızıyor derlermişşş. ye önemli olan bizim ilişkimiz. onlara neee. ama rezil olcak ya beyefendi.esın neden sılmemek ıcın senı kırmıs bakayım
benım kocıs kırk yılda facesıne gırer
sırf netı benım ıcın baglattı evde sıkılmayım dıyeee
biz de onlardanız kuzum. hoş geldin safalar getirdin. yeni geleni şööle baş köşeye oturtuyorzne tuaf kımı sokaga atar bebısını kımıde bebegını kucagınıa almayı sabırsızlıkla bekler bende onlardanım bakalım.
valla bende o kadar yorulmuştum ki şu face in verdiği huzursuzluktan. gerçekten hiç iyi bişey değil face. ne kadar dikkatli olursan ol illa bişi canını sıkıyo insanın. benim kocamın çalıştığı yerde böyle (söz-meclis-dışarı 3lüsü) züppe zengin çocukları vardı. onların face var doğal olarak eşimi eklemek istiyolardı. o kızları falan o yüzden eklediğini biliyorum. çok rahatsız oluyordum. bu kuralımızı kendisi bozmuş olmasına rağmen eşim onları silmemek için çok kırdı beni. çıldırdı adeta silmiycem diye.o iş yerinden çıksın diye dualar ettim.
bulunduğun yerdeki hastane için mi. olabilir.. bazı topikler var şehir şehir hastane tavsiyesi için onlara bakbasagım bı topıkmı acsam hastane ıcın( 14:
anlatsana neler yaşadınslm kızlar. ben bugün rahim filmi çektirdim. ne berbat ne iğrenç bişeymiş o öyle. ölüyorum sandım bi an
benimkide ben sıkılmıyım diye aldıesın neden sılmemek ıcın senı kırmıs bakayım
benım kocıs kırk yılda facesıne gırer
sırf netı benım ıcın baglattı evde sıkılmayım dıyeee
hoşgeldin canım bizde bekliyoruz beklerkende güzel sohbetler yapıyoruz sende takıl bize... sonrada neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağızne tuaf kımı sokaga atar bebısını kımıde bebegını kucagınıa almayı sabırsızlıkla bekler bende onlardanım bakalım.
Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Bunları görsel olarak göstermek istedim.Belki gaza gelirsiniz:
Hastahane masraflarını karşılıyoruz,
bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.
slm kızlar. ben bugün rahim filmi çektirdim. ne berbat ne iğrenç bişeymiş o öyle. ölüyorum sandım bi an
evet cnm ya aslında ben de kullanmakisterim. bir çok arkadaşım var okul yıllarımdan.onları kaybetmöek istemiyordum. keşke düzgünce kullanabilseydik.evet canım aslında cok dogru söylüyosun ama vazgecemiyoruz işte fecbooktan ben eşime kapat desem oda bana kapat diycek ama su anda bir sorun gözükmüyo inş olmaz...iyi yapmışsın sen feci kapattırmakla