Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah iyliğini versin çok güldüm. incirleri ye bari boşa gitmesin yazık...
vallahi yaaa! dün iş çıkışı markete gittim bütün kuru incirleri topladım. elimde bir sürü incir var. boşa gitçek
hatun sen nerdesin bakiimmm dün akşam 2dk topike girip çıkmşsın
bak biz listedekilerin dedektif gibi peşine düşüyos
ihmal etme bizii

benim girdiğim saatlerde boştu burası ben çıktıktan sonra da parti yapmışsınız ayol..

o incir meselesini ben bi arkadaş yapmıştı ondan hatırlıyorum. hiç içilecek gibi değil çok tatlı diye..
sen de adet günü başla çıtır çıtır ye incirleri ovulasyona kadar boşver kürü

Son düzenleme:
benim girdiğim saatlerde boştu burası ben çıktıktan sonra da parti yapmışsınız ayol..
sen evdesin dimi kuzum çalışmıyon sen??

o incir meselesini ben bi arkadaş yapmıştı ondan hatırlıyorum. hiç içilecek gibi değil çok tatlı diye..
sen de adet günü başla çıtır çıtır ye incirleri ovulasyona kadar boşver kürü
hadi ya
öyle mi yapsam
kuru incirede bayılırım çıtır çıtır yerim yaniii.
arkadaşın çatır çatır yumurtladı mı peki

Son düzenleme:
günaydın kızlar

başakcım incir küründe 2,5 su bardağı kaynayan suya 8 tane inciri bıçakla ikiye kesip atacaksın kısık ateşte 20 dakika kaynatacaksın ılıyınca içeceksin..hegün taze taze yapacaksın tamam mı canım ben yapmıştım işe yaramıştı çokda semiştim tatlıyı sevdiğim için

kızlar gunaydın
sabah uyandım wc gttm ne goreyım coook acık bı renk de leke pembeden daha acık 2 damla falan sanırsam adet oluyorum gecen ayda 10 erken oldum bu ayda tam 10 gunum var daha kırmızlılar gelıyo yerımden kalkmak ıstemıyorum cook kotuyumm

ablacım günaydın kuzum. ibo saraçoğlu 15-16 incir demiş:44: hangisini yapayım canım 8 tane yapmak işime gelir çünkü aldığım incirler uzun süre gider..
bi de sen de işe yaradığını nasıl anlşadın
günaydın sexi hatunum benim. kıyamam sanaaaa
oy seninn fındık burnun mu varrr
oy senin portakal toton mu var
oy senin incir dudakların mıvar
yerim seni ben guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:mıncırık:

bak sabah sabah "GUDU" ladım seni.
üzülme diyee.

sen niye 10 gün önce adet oluyon ki acaba

kız hatun test yapmadın dimi? bak acele etme
neyse bende 2012ye sponsor ayarlamaya çalişiyim

saol basakgım allah razı olsun ama suan oyle bı aglıyorum kııı ya 1.5 senden fazla oldu ılk vajınayı cektım sımdı bebk olsun dıye ugrasyorum ben ne yapacagımmmm 2 seney grcek evlılıgımız hala yok herkez soruyoo daha cook zoruma gıdıyo goz yaslarımdan ınankı suan ekranı bıle goremyorummmmmmmmmmmmmm nıe erken oluyorum onuda anlamadımmmmm

uzulmemek elde degılkı kuzum ya goz yaslarıma hakım olamıyorum
hayat hapı bı zarırı yok demı eczaneden mı alacgm hemen gıdıp alayım ne yapacagımı sasırdım gecen dok gttm altan muame oldumm bısı yok dedı ılac ne vermedıı bebk ıcın ıstosan adetın 3 gunu gel dedı test yaptr

yok canım bi zararı hayıt hapının eczaneden alıyosun canım 9 tl heralde al 3. günü başla içmeye adete 1 hafta kala bırak inşallah faydasını görürsün tatlım bak bu hapla hamiş kalan çokmuş inşallah sende önümüzdeki aya kalırsın
benimde 3 yıl bitti evlilikte canım herşeyin hayırlısı

sen evdesin dimi kuzum çalışmıyon sen??

hadi ya
öyle mi yapsam
kuru incirede bayılırım çıtır çıtır yerim yaniii.
arkadaşın çatır çatır yumurtladı mı peki

tadını görünce ilk gün bıraktı tabi :)))
ama sen düzgün yumurtluyorsan bu kürü yapmana gerek yok. tavsiyem ovulasyona kadar incirleri güne 2-3 çıtır çıtır ye.. ovulasyon zamanı da bol bol havuç ye havuç da çatlamaya yardımcıdır.

evet canım bugün çalışmıyorum yoksa unuttun mu beni

kocıse deyımde alsın
aglamakdan gözlerım sıstı pazartesıde dok gıdecegım edtım 3 gunu gel demıstı test ıcın oyle mı oluyo kızlar

o zaman 3. günü doktora git canım aksatma. test yaptır. baksınlar bakalım ne sorunun var. bu kadar ağlıycak bişi yok kuzum daha 1.5 yıllık evlisin gözünü öpiyim yaa daha çok erken bu göz yaşları için. bak böyle yaparak hem umudunu kaybedersin, hem kocanın umudunu yok edersin, hem de evliliğinizi yıpratırsın, sen mutsuz olursan evinizde huzursuzluk olurç. sen güçlü olmalısın.bak burda 10 yıllık evli olupta sabırla bekleyen hatunlarımız var.4sen böyl e yaparsan o hatunlar kendilerini çöpe atsınlar o zamn

aaaaaaaaaa yok kuzum unuturmuyum seni hiç
arada hafızam tekliyor işte.:111:

canım ben yumurtluyamıyom işte sorunum o.
ilaçla yumurtlatıyodu doktor. bu ara doktora gitmiyom.
kendim kendime yumurtlayım dedim

haklısın canım ya kendımde bılıyorum aslında cook erken daha 4 ay oldu yasım kucuk
dok bıle evlı olduguma ınanmıyo ama su kırmızıları gorunce moralım o kadar bozulduku suan camasırıma bakamıyorum bıle
devamı geldıyse daha pembe akıntı var hafıf karnım agrıyoo:18::18::18::18:
basagım sen ankarayı bılıyosun hanhı hastaneye gıdeyım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…