evet dediğimden utandım şu an.:78: ama Tabii ki Rabbimize inanıyoruz hepimiz. bana doktor yumurtalarda gelişme sorunu var dedi ya , ne bilim bana artık ilaçsız gelişmiyormuş gibi geliyor. Ama Allah isterse tabii ki olur.o yüzden ilişkiye girer ken hiç tutacağını düşünmüyorum .çok yanlış yapıyorum evet utanıyprum şu an kendimden evet
zamanı gelince herşey imkansız da olsa bebğin geleceğini biliyorummmm. sadece zamanını bekliyorrr
buda nazemirimin bebişi...
yazık yaa havuza falan götürün oğluşunuzu:)
Daha önce böyle bi banyo yapma sekli gördünüz mü xD xD - YouTube
kızlar inşallah bunları izleyip aşka gelirizde.. bebelerimiz hemencik gelir
çok teşekkürler bende diyecektim bana yokmu diye...geçen hafta izlemiştim bayılmıştım buna kafasınıda vurdu vuracak diye içim gitmişti... aynı yeğenime benziyor.....biz denize götürürüz oğluşumuzu.inşallah o günlerde gelir
ayyy tşk ederim kuzummm çok sewindimm :) inşallah böle kızım olurr aminn
dolunaycım buda sana sen kedileri çok seviyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam kedinin kuyruğunu ısıran bebek :) - YouTube
canımmmmmmmmmm cok sagol ya bayıldım ben bu bebegerabbim banada ve sizede böyle bebişler nasip etsin ben eklemieyi bilmiyorum yoksa sana gönderirdim bir bebiş
ahahahahhah:)gerçekten benim bebeğim olsa bukadar cuk diye oturur hee:)
az önce izlemiştim ,aklımdan da geçti hee,benim sıpaya benziyo diye:)
evet canım ben kedileri çok severim:)gerçi sevmedğim hayvan yoktur...
sağol canımmmm videooo harika:)
doğru şekerim bazen insan olumsuzluğa düşüyor halbuki ne kadar inanıyoruz güveniyoruz Rabbimize.. muhakkak sedece zamanı var zamanı gelmeden nasıl gelsin sıpamuhakkak inanıyorsundur yoksa o günleri takip etmezsin dualar okumazsın demekki sende inanıyorsun olacağına sadece bazen ya olmazsa diye kendimizi çıkmazda hissediyoruz..........anneme tv almaya gittiğimiz yerde bir kadın vardı yeğenimi sevip kendisininde o yaşlarda oğlu olduğunu söyledi... ve dr kesinlikle çocuğun olmaz demiş tüpde yaptırmışlar ama olmamış sonra nasılsa olmuyor diye kendi hallerine bırakmışlar ve kendiliğinden hamile kalmış şimdi böyle hikayeleri duyunca insan umutlanıyor neden benimde olmasın diyor
ayyy Allah'tan kedi bişi yapmadı bebeğedolunaycım buda sana sen kedileri çok seviyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam kedinin kuyruğunu ısıran bebek :) - YouTube
güle güle canım sanada iyi tatiller öptüm kendine iyi bak...hepinize iyi akşamlar ve iyi tatiller diliyorummmm canlarımmmm çalışmalara sakın ara vermeyin heeee:129:
hadi öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
ben çıkıyorum yemek yapacam sonra yine gelirim görüşürüz iyi akşamlar
bencede yaktır hamile kalırsın da sorun sorun çıkarsaa
boşuna uğraşma geçolsun sorunlu olmasın
iyi akşamlar kızlar. yarın rahim filmi çekilcem benim için dua edermisiniz. çok korkuyorum. umarım herşey yolunda gider :18: