Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir

şuan şoktayım bir baktımki benden başka kimse yok nerelerdesiniz:KK53:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir

şuan şoktayım bir baktımki benden başka kimse yok nerelerdesiniz:KK53:
bi an ben de ööle oldum kimse kalmadı bi tek ben vardım. ben de başka topike kaçtım:KK9::KK9::KK9:
ablacım sen şu an tedavi görüyomsn

tatlım bende cıkıyorum artık görüsürüz hafta sonu yokum cok okunucak sayfa biriktirmeyin gözlerim bulanıyo artık az öz konusun birsey kacırmak istemiyomm:128::KK54::KK54::KK54:öptüm herkese iyi tatiller pc bozuk oldugu icin giremicem kuzularım hepinizi cok özlücemm görüsmek üzeree :KK54::KK71::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

valla söz veremeyiz dün gece 202.sayfada bırakmıştım işim var diyede hemen giremedim bugün ...sonra bir açtım 235 lerde şaşırdım artık pazartesiye 500 yüzmü olur

valla söz veremeyiz dün gece 202.sayfada bırakmıştım işim var diyede hemen giremedim bugün ...sonra bir açtım 235 lerde şaşırdım artık pazartesiye 500 yüzmü olur
süpersin yaaa güldürdün beniii valla:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:vv
dün gece 202 de bıraktın
açtığın da 235 miydi:KK9::KK9::KK9::KK9:
valla ablacım bi de okusan geçmişi kayda ddeğer bişi yok hep boş çene.
ben de eğer ben yokken sayfa biriktiyse kenidimi kötü hissdiyorum. böyle kenara atılmış itilmiş kakılmış hissediyorum ama hiç gerek yok, sayfa nerdeyse ordan devam etçen çünkü gerilerde okumadığın sayfaların bi faydaı yo

pelincim senin dediğiin not aldıms ağol beebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne demek canımmmmmmmmmmm hepimiz bebiş icin burdayız inş vesile olurda bebişin gelir bu ay başakcımm
merhaba kızlar nasılsınızz :)
bende meryem suresini okumaya katılırım canlarr
arapçadann okuyorum bende arada
hepimiz okuyalım inşallahhh .....
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...
Bebeğime

Avuçlarında saklar dünyayı
Sımsıkı onunmuşcasına herşey
Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Ne şimdi ne gelecek kaygısı,
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Varmıdır bebek gibi durusu,
Temiz, sıcak kırılgan ruhlusu.
Ayaklarında patiler
Dudağında dillenmemiş sözler,
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cok güzel olmuş:KK9::KK9:
tatlım bende cıkıyorum artık görüsürüz hafta sonu yokum cok okunucak sayfa biriktirmeyin gözlerim bulanıyo artık az öz konusun birsey kacırmak istemiyomm:128::KK54::KK54::KK54:öptüm herkese iyi tatiller pc bozuk oldugu icin giremicem kuzularım hepinizi cok özlücemm görüsmek üzeree :KK54::KK71::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

güle güle canım iyi tatiller sanada görüşmek üzre:KK16:

pelincim senin dediğiin not aldıms ağol beebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne demek canımmmmmmmmmmm hepimiz bebiş icin burdayız inş vesile olurda bebişin gelir bu ay başakcımm
merhaba kızlar nasılsınızz :)
bende meryem suresini okumaya katılırım canlarr
arapçadann okuyorum bende arada
hepimiz okuyalım inşallahhh .....
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...
Bebeğime

Avuçlarında saklar dünyayı
Sımsıkı onunmuşcasına herşey
Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Ne şimdi ne gelecek kaygısı,
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Varmıdır bebek gibi durusu,
Temiz, sıcak kırılgan ruhlusu.
Ayaklarında patiler
Dudağında dillenmemiş sözler,
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cok güzel olmuş:KK9::KK9:

güle güle canım iyi tatiller sanada görüşmek üzre:KK16:

kuzum sen nirdeydin sabaktan beri yaaaa. topikte konuşmak yasak bunları özelden anlaşalım. kaç kişi olursak paylaşalaım olur mu kuzum. hızlı mı senin kuran

hşblduk kuzularr :)
tatlım işte geldim burdayımm...
ok ozaman siz anlaşın banada msj atın hbr werin ne yapcmıı ...
benim kur'anım normal ne yawaş ne hızlı orta hallii işte okuyom yinede allaha şükürr ...

özledim sizleri yaww

süpersin yaaa güldürdün beniii valla:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:vv
dün gece 202 de bıraktın
açtığın da 235 miydi:KK9::KK9::KK9::KK9:
valla ablacım bi de okusan geçmişi kayda ddeğer bişi yok hep boş çene.
ben de eğer ben yokken sayfa biriktiyse kenidimi kötü hissdiyorum. böyle kenara atılmış itilmiş kakılmış hissediyorum ama hiç gerek yok, sayfa nerdeyse ordan devam etçen çünkü gerilerde okumadığın sayfaların bi faydaı yo

ama ben geçmiş sayfaların hepsini hem okudum hem güldüm.. yoksa bir sürü espiriyi kaçırmış olcaktım keşke bende katılsaymışım dedim... ama temizlik yaptım kaçırdım hepsini

ama ben geçmiş sayfaların hepsini hem okudum hem güldüm.. yoksa bir sürü espiriyi kaçırmış olcaktım keşke bende katılsaymışım dedim... ama temizlik yaptım kaçırdım hepsini
cnm ya güldün demek:KK1:s evindm gül tabii. olsun senin de evin miss gibi olmuştur. bizi kabul edermsin gelekte kirletek:119:

ablacım seninde sorunun yumurtluyamamak. kendi kendine yumurtluycağına inanıyor musu
canım ben rabbime inanıyorum ne insanlar var hiç bir problem olmadığı halde hamile kalamıyor bazı insanlarrında bir sürü problem varken dr kesinlikle olmaz dediği halde çocuğu oluyor ben zamanı geldiğinde olacak diye inanıyorum demekki daha zamanım gelmemiş
cnm ya güldün demek:KK1:s evindm gül tabii. olsun senin de evin miss gibi olmuştur. bizi kabul edermsin gelekte kirletek:119:

mis gibi oldu gelin kirletin en sevdiğim yanıda temizliğin... keyfime temizlik yapıyorum üstünede misafir geliyor sadece mamalar hazırlıyosun kafan rahat oluyor... buyrun gelin

canım ben rabbime inanıyorum ne insanlar var hiç bir problem olmadığı halde hamile kalamıyor bazı insanlarrında bir sürü problem varken dr kesinlikle olmaz dediği halde çocuğu oluyor ben zamanı geldiğinde olacak diye inanıyorum demekki daha zamanım gelmemiş

mis gibi oldu gelin kirletin en sevdiğim yanıda temizliğin... keyfime temizlik yapıyorum üstünede misafir geliyor sadece mamalar hazırlıyosun kafan rahat oluyor... buyrun gelin
evet dediğimden utandım şu an.:78: ama Tabii ki Rabbimize inanıyoruz hepimiz. bana doktor yumurtalarda gelişme sorunu var dedi ya , ne bilim bana artık ilaçsız gelişmiyormuş gibi geliyor. Ama Allah isterse tabii ki olur.o yüzden ilişkiye girer ken hiç tutacağını düşünmüyorum .çok yanlış yapıyorum evet utanıyprum şu an kendimden evet:KK17::KK17::KK17::KK30::KK30:
zamanı gelince herşey imkansız da olsa bebğin geleceğini biliyorummmm. sadece zamanını bekliyorrr

X