Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi an ben de ööle oldum kimse kalmadı bi tek ben vardım. ben de başka topike kaçtımToplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir
şuan şoktayım bir baktımki benden başka kimse yok nerelerdesiniz
tatlım bende cıkıyorum artık görüsürüz hafta sonu yokum cok okunucak sayfa biriktirmeyin gözlerim bulanıyo artık az öz konusun birsey kacırmak istemiyomm:128:öptüm herkese iyi tatiller pc bozuk oldugu icin giremicem kuzularım hepinizi cok özlücemm görüsmek üzeree
bi an ben de ööle oldum kimse kalmadı bi tek ben vardım. ben de başka topike kaçtım
ablacım sen şu an tedavi görüyomsn
süpersin yaaa güldürdün beniii vallavvvalla söz veremeyiz dün gece 202.sayfada bırakmıştım işim var diyede hemen giremedim bugün ...sonra bir açtım 235 lerde şaşırdım artık pazartesiye 500 yüzmü olur
ne demek canımmmmmmmmmmm hepimiz bebiş icin burdayız inş vesile olurda bebişin gelir bu ay başakcımmpelincim senin dediğiin not aldıms ağol beebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...merhaba kızlar nasılsınızz :)
bende meryem suresini okumaya katılırım canlarr
arapçadann okuyorum bende arada
hepimiz okuyalım inşallahhh .....
cok güzel olmuşBebeğime
Avuçlarında saklar dünyayı
Sımsıkı onunmuşcasına herşey
Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Ne şimdi ne gelecek kaygısı,
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Varmıdır bebek gibi durusu,
Temiz, sıcak kırılgan ruhlusu.
Ayaklarında patiler
Dudağında dillenmemiş sözler,
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.
:_bebek:
tatlım bende cıkıyorum artık görüsürüz hafta sonu yokum cok okunucak sayfa biriktirmeyin gözlerim bulanıyo artık az öz konusun birsey kacırmak istemiyomm:128:öptüm herkese iyi tatiller pc bozuk oldugu icin giremicem kuzularım hepinizi cok özlücemm görüsmek üzeree
ablacım seninde sorunun yumurtluyamamak. kendi kendine yumurtluycağına inanıyor musuben şuan tedavi görmüyorum kendi kendime yumurtlama günlerini kaçırmamaya çalışıyorum
ne demek canımmmmmmmmmmm hepimiz bebiş icin burdayız inş vesile olurda bebişin gelir bu ay başakcımmpelincim senin dediğiin not aldıms ağol beebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...merhaba kızlar nasılsınızz :)
bende meryem suresini okumaya katılırım canlarr
arapçadann okuyorum bende arada
hepimiz okuyalım inşallahhh .....
cok güzel olmuşBebeğime
Avuçlarında saklar dünyayı
Sımsıkı onunmuşcasına herşey
Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Ne şimdi ne gelecek kaygısı,
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Varmıdır bebek gibi durusu,
Temiz, sıcak kırılgan ruhlusu.
Ayaklarında patiler
Dudağında dillenmemiş sözler,
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.
:_bebek:
kuzum sen nirdeydin sabaktan beri yaaaa. topikte konuşmak yasak bunları özelden anlaşalım. kaç kişi olursak paylaşalaım olur mu kuzum. hızlı mı senin kuran
evet yaaa izlemiştim bunu çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
süpersin yaaa güldürdün beniii vallavv
dün gece 202 de bıraktın
açtığın da 235 miydi
valla ablacım bi de okusan geçmişi kayda ddeğer bişi yok hep boş çene.
ben de eğer ben yokken sayfa biriktiyse kenidimi kötü hissdiyorum. böyle kenara atılmış itilmiş kakılmış hissediyorum ama hiç gerek yok, sayfa nerdeyse ordan devam etçen çünkü gerilerde okumadığın sayfaların bi faydaı yo
cnm ya güldün demeks evindm gül tabii. olsun senin de evin miss gibi olmuştur. bizi kabul edermsin gelekte kirletek:119:ama ben geçmiş sayfaların hepsini hem okudum hem güldüm.. yoksa bir sürü espiriyi kaçırmış olcaktım keşke bende katılsaymışım dedim... ama temizlik yaptım kaçırdım hepsini
canım ben rabbime inanıyorum ne insanlar var hiç bir problem olmadığı halde hamile kalamıyor bazı insanlarrında bir sürü problem varken dr kesinlikle olmaz dediği halde çocuğu oluyor ben zamanı geldiğinde olacak diye inanıyorum demekki daha zamanım gelmemişablacım seninde sorunun yumurtluyamamak. kendi kendine yumurtluycağına inanıyor musu
cnm ya güldün demeks evindm gül tabii. olsun senin de evin miss gibi olmuştur. bizi kabul edermsin gelekte kirletek:119:
gamzelal burdamısın?burdaysan ses ver helee!!!
evet dediğimden utandım şu an.:78: ama Tabii ki Rabbimize inanıyoruz hepimiz. bana doktor yumurtalarda gelişme sorunu var dedi ya , ne bilim bana artık ilaçsız gelişmiyormuş gibi geliyor. Ama Allah isterse tabii ki olur.o yüzden ilişkiye girer ken hiç tutacağını düşünmüyorum .çok yanlış yapıyorum evet utanıyprum şu an kendimden evetcanım ben rabbime inanıyorum ne insanlar var hiç bir problem olmadığı halde hamile kalamıyor bazı insanlarrında bir sürü problem varken dr kesinlikle olmaz dediği halde çocuğu oluyor ben zamanı geldiğinde olacak diye inanıyorum demekki daha zamanım gelmemiş
mis gibi oldu gelin kirletin en sevdiğim yanıda temizliğin... keyfime temizlik yapıyorum üstünede misafir geliyor sadece mamalar hazırlıyosun kafan rahat oluyor... buyrun gelin