h e ya ablacım valla dua ederiz sana yardım et bize. benim kuranım yavaş o yüzden uzun sürüyo benimkiaktif olmayanlardanda yazmıştın bende girmedim diye unutuldum sandım neysekız ne o beddua gibi oldu ben bir taneyi doğursam öpüpde başıma koyacam... zaten ömrüm yetmez menopaza girerim...ben meryem süresini kendim okuyorum 20 dk almıyo
bizede yardım etsene ablaaaa
h e ya ablacım valla dua ederiz sana yardım et bize. benim kuranım yavaş o yüzden uzun sürüyo benimki
öyleyimdir kuzumbaksana pınarıma bebklerini bizimle paylaşıyo. ne paylaşımcı bi karı bu yav
o çalışıyoo ya ben bakarım yeğenlerimeeee
parasız bakıcı olurdum herhaldeeee
h e ya ablacım valla dua ederiz sana yardım et bize. benim kuranım yavaş o yüzden uzun sürüyo benimki
ben de çok yavaşş okuyom yaaaaa
kızlar ben çıkmak zorundayıım bizim yeğen hastalanmış oraya gitçez galibaaaaa
iiiiyyyyyyyyykkkkkkkk o nasıl bi espiriydöyleyimdir kuzumyakında burda dogumda yaptırız bu gidise sezaryanla dogan,suda dogan,normal dogun,bide NİHAT DOGANN:129: HC SEVMİYON SU ADAMI NERDEN GELDİYSE AKLIMAA NEYSE
tabi bakıcan tatlımm sen cici annelerisin bide para isteseydin bare aaaa
hmm arapça olsa daha iyi olur sanırım bilmemkisöylediğim gibi ben arapçasından bilmiyorum isterseniz okurum
kızlar ben çıkmak zorundayıım bizim yeğen hastalanmış oraya gitçez galibaaaaa
iiiiyyyyyyyyykkkkkkkk o nasıl bi espiriyd
hmm arapça olsa daha iyi olur sanırım bilmemki
siz bilirsiniz... benim adım hıdır elimden gelen budur
çok güzelBebeğime
Avuçlarında saklar dünyayı
Sımsıkı onunmuşcasına herşey
Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Ne şimdi ne gelecek kaygısı,
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Varmıdır bebek gibi durusu,
Temiz, sıcak kırılgan ruhlusu.
Ayaklarında patiler
Dudağında dillenmemiş sözler,
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.
merhaba kızlar nasılsınızz :)
bende meryem suresini okumaya katılırım canlarr
arapçadann okuyorum bende arada
hepimiz okuyalım inşallahhh .....
Bebeğime
Avuçlarında saklar dünyayı
Sımsıkı onunmuşcasına herşey
Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Ne şimdi ne gelecek kaygısı,
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Varmıdır bebek gibi durusu,
Temiz, sıcak kırılgan ruhlusu.
Ayaklarında patiler
Dudağında dillenmemiş sözler,
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.
kuzum sen nirdeydin sabaktan beri yaaaa. topikte konuşmak yasak bunları özelden anlaşalım. kaç kişi olursak paylaşalaım olur mu kuzum. hızlı mı senin kuranmerhaba kızlar nasılsınızz :)
bende meryem suresini okumaya katılırım canlarr
arapçadann okuyorum bende arada
hepimiz okuyalım inşallahhh .....
güle güle hatuncum hafta sonu bol bol yumurtla,çatır çatır doğurda gel. pazartesi görüşürüz o zamantatlım bende cıkıyorum artık görüsürüz hafta sonu yokum cok okunucak sayfa biriktirmeyin gözlerim bulanıyo artık az öz konusun birsey kacırmak istemiyomm:128:öptüm herkese iyi tatiller pc bozuk oldugu icin giremicem kuzularım hepinizi cok özlücemm görüsmek üzeree