Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm Allah kolaylık versin. atlatınca haber ver bizeeeiyi akşamlar kızlar. yarın rahim filmi çekilcem benim için dua edermisiniz. çok korkuyorum. umarım herşey yolunda gider :18:
ablacım Allah yardımcınız olsun. bir daha hastahanelere düşürmesin inşallahhkızlar nasıslınız ben bu gün yine has yolarındaydımmm (nefret ediyorum has vee dr dA lardan tabikiiii )bizim işimizi ne kadar zora koştu anlatmam yaaaaaa arkası önü bir rapor verecek bu hafta tam üç defa gel git yaptırdı bize veeee en son nörolojiden rapor istiyorum dedii onlarda tabiki birbuçuk ay sonraya verdiiiii randevuyu bende bu ne yaaa falan diye söylennce biraz öne çekeyem dediiii ocak 4 yaptı randevu tarihini eve geldiğimizde akşam 7 olmuştuuuu
sizi sefiyorummmm fıstıklarr
kızlar nerdesinizz yawww kimsecikler kalmamış 250. sayfayada azıcık kalmışş .........
bu akşam mewlüde gittim wee tüm bebiş isteyenlere bebiş diledimm dualar ettimm ALLAHIM KALBUL EDER İNŞALLAHHHHHHHH........
Allah razı olsun kuzum ben de namazlardan sonra size dua ediyommmm....kızlar nerdesinizz yawww kimsecikler kalmamış 250. sayfayada azıcık kalmışş .........
bu akşam mewlüde gittim wee tüm bebiş isteyenlere bebiş diledimm dualar ettimm ALLAHIM KALBUL EDER İNŞALLAHHHHHHHH........
kızlar biliyosunuz burdan çıkacak ilk hamişin hastahane masraflarını karşılıyoruz, bebişine 2 çift çorap, 2 şapka, 2 tane zıbın, 2 pakette en kalitelisinden bebek bezi alıyoruz. ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafıda bizden, bi de minik yeni doğmş bebek bebek beşiği alıyoruz . büyük beşik diil ama minikler var ya ondan. bir de bunların yanında bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var. lütfen hediyemizi gözardı etmeyiniz
kızlar biliyosunuz burdan çıkacak ilk hamişin hastahane masraflarını karşılıyoruz, bebişine 2 çift çorap, 2 şapka, 2 tane zıbın, 2 pakette en kalitelisinden bebek bezi alıyoruz. Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafıda bizden, bi de minik yeni doğmş bebek bebek beşiği alıyoruz . Büyük beşik diil ama minikler var ya ondan. Bir de bunların yanında bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var. Lütfen hediyemizi gözardı etmeyiniz
kızlar ya sizinle bu sohbeti hiççç kaçırmak istemiyorum fakat kaç gündür çok geç yatıyorum, ayrıyeten iş yerimdeki feci rahatsız koltuk nedeni ile boynum sırtım belim çok kötü. şu an sırtıma sıcak su torbası koydum bilmem ne işe yarar. şöyle rahatlatıcı bi bitki çayı öneriniz var mı acaba.
uykusuzluktan da olur diye düşünüyorum bu gerginlk. o yüzden bugün biraz erken uymak istiyorum izninizle
hadi kocana bu hediyeleri sööle bakiimm. eminim hayır diyemicektir. hadi hemen halvete durunohh ohhh supermıs zaten hamıs olmak ıstydum bıde ucunda hedıyeler var kocısı kaldırayımdaaa halvete durakkk
parti canavarları siziiiiiiiiiiii250 az kalmıs bu arada bu gecede partı varr yubbıı:119::119:
kızlar ya sizinle bu sohbeti hiççç kaçırmak istemiyorum fakat kaç gündür çok geç yatıyorum, ayrıyeten iş yerimdeki feci rahatsız koltuk nedeni ile boynum sırtım belim çok kötü. şu an sırtıma sıcak su torbası koydum bilmem ne işe yarar. şöyle rahatlatıcı bi bitki çayı öneriniz var mı acaba.
uykusuzluktan da olur diye düşünüyorum bu gerginlk. o yüzden bugün biraz erken uymak istiyorum izninizle
kanka sen ne vakit geldin yaww. senden de papatya beklenirdi zaten sen anca papatya içiyoncanım bööle gerginlikler için en iyisi papatya olurrrrr
ıhlamur olurrrrrr
o zaman gel bat gelaminn kızlarrr amin....
Ooo başakcımmm bu negüzel hadiyelerrr wallaa ......sponsoru kim acabaaa:)))
benim bata 12 gün kaldıı kısmett :)
kanka sen ne vakit geldin yaww. senden de papatya beklenirdi zaten sen anca papatya içiyon
o zaman gel bat gel
sponsor henüz bulamadık çünkü bunları şimdilik ben karşılıycam
hadi kocana bu hediyeleri sööle bakiimm. eminim hayır diyemicektir. hadi hemen halvete durun
parti canavarları siziiiiiiiiiiii
hadi ya kas gevşetici iyi gelir mi kız?:90::90: kas gevsetıcı varsa onu ıc derım kuzum ıyı geceler bız ev hanımları olark yemek ve ısten baska yapacagımız ıs olmadıgı ıcın kk deyız gec saatlere kadar
çabuk 250 yapak o zamanbaşak 250. sayfa partisini verelim öle kaççç