Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aktif olmayanlardanda yazmıştın bende girmedim diye unutuldum sandım neyse:KK19:kız ne o beddua gibi oldu ben bir taneyi doğursam öpüpde başıma koyacam... zaten ömrüm yetmez menopaza girerim...ben meryem süresini kendim okuyorum 20 dk almıyo
h e ya ablacım valla dua ederiz sana yardım et bize. benim kuranım yavaş o yüzden uzun sürüyo benimki

baksana pınarıma bebklerini bizimle paylaşıyo. ne paylaşımcı bi karı bu yav:KK16:
öyleyimdir kuzum :KK9: yakında burda dogumda yaptırız bu gidise sezaryanla dogan,suda dogan,normal dogun,bide NİHAT DOGANN:129::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:HC SEVMİYON SU ADAMI NERDEN GELDİYSE AKLIMAA NEYSE
o çalışıyoo ya ben bakarım yeğenlerimeeee
parasız bakıcı olurdum herhaldeeee

tabi bakıcan tatlımm sen cici annelerisin bide para isteseydin bare aaaa :KK4::KK57:

öyleyimdir kuzum :KK9: yakında burda dogumda yaptırız bu gidise sezaryanla dogan,suda dogan,normal dogun,bide NİHAT DOGANN:129::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:HC SEVMİYON SU ADAMI NERDEN GELDİYSE AKLIMAA NEYSE

tabi bakıcan tatlımm sen cici annelerisin bide para isteseydin bare aaaa :KK4::KK57:
iiiiyyyyyyyyykkkkkkkk o nasıl bi espiriyd:KK9:

söylediğim gibi ben arapçasından bilmiyorum isterseniz okurum
hmm arapça olsa daha iyi olur sanırım bilmemki

pelincim senin dediğiin not aldıms ağol beebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bebeğime

Avuçlarında saklar dünyayı
Sımsıkı onunmuşcasına herşey
Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Ne şimdi ne gelecek kaygısı,
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Varmıdır bebek gibi durusu,
Temiz, sıcak kırılgan ruhlusu.
Ayaklarında patiler
Dudağında dillenmemiş sözler,
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar nasılsınızz :)
bende meryem suresini okumaya katılırım canlarr
arapçadann okuyorum bende arada
hepimiz okuyalım inşallahhh .....

:KK19:hıdırım yerim seniiiiiii

bende seni $opucuk2gyfp4.gif

Bebeğime

Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Ayaklarında patiler
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çok güzel

merhabalar iyiyiz sen nasılsın

Bebeğime

Minik yumaklar
Sarkık yanaklar diyarı
Varsa yoksa oyun,
Ana kuzusu.
Ayaklarında patiler
Dayanılır şey değil,
Bebeğimin tutkusu.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:süpper olmuş yaaa bizim hatunlar bebek aşkına şair oldu

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kuzum sen nirdeydin sabaktan beri yaaaa. topikte konuşmak yasak bunları özelden anlaşalım. kaç kişi olursak paylaşalaım olur mu kuzum. hızlı mı senin kuran

Son düzenleme:
tatlım bende cıkıyorum artık görüsürüz hafta sonu yokum cok okunucak sayfa biriktirmeyin gözlerim bulanıyo artık az öz konusun birsey kacırmak istemiyomm:128::KK54::KK54::KK54:öptüm herkese iyi tatiller pc bozuk oldugu icin giremicem kuzularım hepinizi cok özlücemm görüsmek üzeree :KK54::KK71::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

tatlım bende cıkıyorum artık görüsürüz hafta sonu yokum cok okunucak sayfa biriktirmeyin gözlerim bulanıyo artık az öz konusun birsey kacırmak istemiyomm:128::KK54::KK54::KK54:öptüm herkese iyi tatiller pc bozuk oldugu icin giremicem kuzularım hepinizi cok özlücemm görüsmek üzeree :KK54::KK71::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
güle güle hatuncum hafta sonu bol bol yumurtla,çatır çatır doğurda gel. pazartesi görüşürüz o zaman

X