Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

AYYYY KIZ YÜREĞİME İNECEK:KK43:
siz benim kalbime çoook uzaklardan gelip ,konmuş sevgi dolu kelebeklerimsiniz:)
hepinizi ÇOOOOOOOK SEVİYORUM BEN:KK16::KK16::KK16::KK16:

bu ne dolunay bu neeeeee
niye beni sevmiyonn:KK43::KK43::KK43:
pınarım ben ocakta gitçem ama sen bu ay git bence ,geç olmasın senin için..

gitmeden önce telefonla randevu alınıyor aklında olsun tatlım..

anladım canım bu hafta sonu gitmeyi düsünüyorumm sikayetlerimi söylücemm bakalımm insallah hamileyimdir esimde dün gece sen kesin hamilesin bak görücen diyip durdu yarım saat bacaklarını dikip bekledin diyo benmi hamile kalıcam diyo güldürüyo beni alem adam yaaa:123:

bu ayın 15 olucam regli bakalım neler olucak cerrahpaşa nükleer tıpa nerde gidelim valla olur canımm :KK55:

amin amin amin :nazar::nazar::nazar::KK49:

heeeee uğraşmayız bareeeeeeee

başak ne dicen gülüm sen bana sööle bakiimm
ya bak ne dicem ben bu Meryem Suresi konusunda zaten kararlıyım okuycam fakat çalıştığımdan dolayı günde 1 tane okuyamıyorum. zorlanıyorum. ama bunu bi şekilde yapmak istiyorum bak diyorum ki. şimdi topiki riske atmayalım. özel msjla anlaşalım. Meryem suresi kaç sayfa ise paylaşalım, payımıza düşeni okuyalım hergün. regl günümüz dede kim müsaitse o devam etsin. 41 gün bana 41 gün sana yapalım hiç ara vermeden. hatta katılmak isteyen arkideşler olursa işimiz daha da kolaylaşır

ya bak ne dicem ben bu Meryem Suresi konusunda zaten kararlıyım okuycam fakat çalıştığımdan dolayı günde 1 tane okuyamıyorum. zorlanıyorum. ama bunu bi şekilde yapmak istiyorum bak diyorum ki. şimdi topiki riske atmayalım. özel msjla anlaşalım. Meryem suresi kaç sayfa ise paylaşalım, payımıza düşeni okuyalım hergün. regl günümüz dede kim müsaitse o devam etsin. 41 gün bana 41 gün sana yapalım hiç ara vermeden. hatta katılmak isteyen arkideşler olursa işimiz daha da kolaylaşır

özel mesaj nasıl atılıyooo ordan anlaşalım o zamannnn

pelin neden konşmuyon. geçmişi mi okuyon kuzum. okuma okuma bitmez geçmiş. gel soppet edek

ivet şöyle ki:

erenay:KK49:
basak:KK49:
dolunay:KK49:
pınar:KK49:
pelin:KK49:
yeter:KK49:
sara:KK49:
belinaysu:KK49:
karacal:KK49:
:amin:

başakcım net gitti ya bende o arada yemegimi yedim ovulasyon testimi yaptım geldim...bu sfer sevincli geldim ovulasyon testin ikinci cızgısı birincisinden cok az silik cıktı bu demek oluyoki ben bugun yarın yumutlarım inş...amin canım amin...

başakcım net gitti ya bende o arada yemegimi yedim ovulasyon testimi yaptım geldim...bu sfer sevincli geldim ovulasyon testin ikinci cızgısı birincisinden cok az silik cıktı bu demek oluyoki ben bugun yarın yumutlarım inş...amin canım amin...

ohh amin cnm amin bu aralar geceleri boş geçirme o zaman:KK34:
özel mesaj nasıl atılıyooo ordan anlaşalım o zamannnn
benim profile gel orda msj at diyo bana msj at. sure kaç sayfa bana söyle 8 falandı galiba ona göre bölelim. ama sen bakamıyon şu an dimi

''fallahü hüve'l_veliyyü ve hüve yuhyi'' ayetini beraber olmadan once 289 defa okumak gerekiyomuş allahımın izniyle hamiş kalmak icin...ben yapacam inş sizlerede söyliyim dedim...:KK49:

inşallaaaahhhhhhhhh olsun da varsın 1 tane olsunn
amin canım ben aslında ikiz isterdimm:emir_bebek::emir_bebek:
pınar 3tane olursa birini bana birini de eroşa ver bari biz de nasiplenelm:KK53:
olursa kuzum insallah olurda veririm sizlerde onların cici annelerisiniz zatennn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
AYYYY KIZ YÜREĞİME İNECEK:KK43:
siz benim kalbime çoook uzaklardan gelip ,konmuş sevgi dolu kelebeklerimsiniz:)
hepinizi ÇOOOOOOOK SEVİYORUM BEN:KK16::KK16::KK16::KK16:

pınarım ben ocakta gitçem ama sen bu ay git bence ,geç olmasın senin için..

gitmeden önce telefonla randevu alınıyor aklında olsun tatlım..

bizde seni cok seviyozzzz:KK69:bu ay kafam cok karısık abla ya valla napıcagımı bilmiyorumm bakalım belki kararım degişir giderim:KK34::44:

olursa kuzum insallah olurda veririm sizlerde onların cici annelerisiniz zatennn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bizde seni cok seviyozzzz:KK69:bu ay kafam cok karısık abla ya valla napıcagımı bilmiyorumm bakalım belki kararım degişir giderim:KK34::44:
baksana pınarıma bebklerini bizimle paylaşıyo. ne paylaşımcı bi karı bu yav:KK16:

ben küstüm size:KK19:
ne oldu canım niye küstünki...:KK16:
ohh amin cnm amin bu aralar geceleri boş geçirme o zaman:KK34:

benim profile gel orda msj at diyo bana msj at. sure kaç sayfa bana söyle 8 falandı galiba ona göre bölelim. ama sen bakamıyon şu an dimi

evet canım boş gecmiycek geceler inş...:KK4: rabbim nasip eder hayırlısıyla bu ay hepimiz hamiş kalırız...:KK49::KK54:

tatlım tiroid hastalığı tedavi edildiği sürece fasulyeden bir hastalıktır,ama eğer ihmal edilirse...amannn Allah korusun:KK43:

çözümü basit minnacık bi hap alıcan ve 6ayda birde kan vericen,doktorunda dicek ki hmmm ilacını azaltalım yada arttıralım...

heleki hamile kalmayı düşünen bayanlar için tiroid hayati öneme sahip...hadi hastaya bişey olmuyo diyelim ama bebeğin hayatını çok büyük risklere
sokuyor...

ahh ablacımmm küsmee kuzummm o an aktif olanları yazmıştım ben sen yoktun ki:101:
en önce sen doğur abacım herkestemn önce inşallahhhhhhhhhhh
1er sene arayla 4 tane çıocuğun olsun
:KK49: :KK49: :KK49: :KK49:

aktif olmayanlardanda yazmıştın bende girmedim diye unutuldum sandım neyse:KK19:kız ne o beddua gibi oldu ben bir taneyi doğursam öpüpde başıma koyacam... zaten ömrüm yetmez menopaza girerim...ben meryem süresini kendim okuyorum 20 dk almıyo

aktif olmayanlardanda yazmıştın bende girmedim diye unutuldum sandım neyse:KK19:kız ne o beddua gibi oldu ben bir taneyi doğursam öpüpde başıma koyacam... zaten ömrüm yetmez menopaza girerim...ben meryem süresini kendim okuyorum 20 dk almıyo

bizede yardım etsene ablaaaa

ne oldu canım niye küstünki...:KK16:

evet canım boş gecmiycek geceler inş...:KK4: rabbim nasip eder hayırlısıyla bu ay hepimiz hamiş kalırız...:KK49::KK54:
hamile kalma listesinde adım yoktu ama neyse hallettik
o çalışıyoo ya ben bakarım yeğenlerimeeee
parasız bakıcı olurdum herhaldeeee

ben 11 sene çocuk baktım parasız gibi bişeydi

X