pınar 3tane olursa birini bana birini de eroşa ver bari biz de nasiplenelm
heeeee uğraşmayız bareeeeeeee
başak ne dicen gülüm sen bana sööle bakiimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınar 3tane olursa birini bana birini de eroşa ver bari biz de nasiplenelm
pınarım ben ocakta gitçem ama sen bu ay git bence ,geç olmasın senin için..bu ne dolunay bu neeeeee
niye beni sevmiyonn
anladım canım bu hafta sonu gitmeyi düsünüyorumm sikayetlerimi söylücemm bakalımm insallah hamileyimdir esimde dün gece sen kesin hamilesin bak görücen diyip durdu yarım saat bacaklarını dikip bekledin diyo benmi hamile kalıcam diyo güldürüyo beni alem adam yaaa:123:
bu ayın 15 olucam regli bakalım neler olucak cerrahpaşa nükleer tıpa nerde gidelim valla olur canımm
amin amin amin
ya bak ne dicem ben bu Meryem Suresi konusunda zaten kararlıyım okuycam fakat çalıştığımdan dolayı günde 1 tane okuyamıyorum. zorlanıyorum. ama bunu bi şekilde yapmak istiyorum bak diyorum ki. şimdi topiki riske atmayalım. özel msjla anlaşalım. Meryem suresi kaç sayfa ise paylaşalım, payımıza düşeni okuyalım hergün. regl günümüz dede kim müsaitse o devam etsin. 41 gün bana 41 gün sana yapalım hiç ara vermeden. hatta katılmak isteyen arkideşler olursa işimiz daha da kolaylaşırheeeee uğraşmayız bareeeeeeee
başak ne dicen gülüm sen bana sööle bakiimm
ya bak ne dicem ben bu Meryem Suresi konusunda zaten kararlıyım okuycam fakat çalıştığımdan dolayı günde 1 tane okuyamıyorum. zorlanıyorum. ama bunu bi şekilde yapmak istiyorum bak diyorum ki. şimdi topiki riske atmayalım. özel msjla anlaşalım. Meryem suresi kaç sayfa ise paylaşalım, payımıza düşeni okuyalım hergün. regl günümüz dede kim müsaitse o devam etsin. 41 gün bana 41 gün sana yapalım hiç ara vermeden. hatta katılmak isteyen arkideşler olursa işimiz daha da kolaylaşır
pelin neden konşmuyon. geçmişi mi okuyon kuzum. okuma okuma bitmez geçmiş. gel soppet edek
ivet şöyle ki:
erenay
basak
dolunay
pınar
pelin
yeter
sara
belinaysu
karacal
:amin:
ivet şöyle ki:
erenay
basak
dolunay
pınar
pelin
yeter
sara
belinaysu
karacal
:amin:
başakcım net gitti ya bende o arada yemegimi yedim ovulasyon testimi yaptım geldim...bu sfer sevincli geldim ovulasyon testin ikinci cızgısı birincisinden cok az silik cıktı bu demek oluyoki ben bugun yarın yumutlarım inş...amin canım amin...
benim profile gel orda msj at diyo bana msj at. sure kaç sayfa bana söyle 8 falandı galiba ona göre bölelim. ama sen bakamıyon şu an dimiözel mesaj nasıl atılıyooo ordan anlaşalım o zamannnn
amin canım ben aslında ikiz isterdimminşallaaaahhhhhhhhh olsun da varsın 1 tane olsunn
olursa kuzum insallah olurda veririm sizlerde onların cici annelerisiniz zatennnpınar 3tane olursa birini bana birini de eroşa ver bari biz de nasiplenelm
AYYYY KIZ YÜREĞİME İNECEK
siz benim kalbime çoook uzaklardan gelip ,konmuş sevgi dolu kelebeklerimsiniz:)
hepinizi ÇOOOOOOOK SEVİYORUM BEN
pınarım ben ocakta gitçem ama sen bu ay git bence ,geç olmasın senin için..
gitmeden önce telefonla randevu alınıyor aklında olsun tatlım..
ahh ablacımmm küsmee kuzummm o an aktif olanları yazmıştım ben sen yoktun ki:101:ben küstüm size
ohh amin cnm amin bu aralar geceleri boş geçirme o zaman
benim profile gel orda msj at diyo bana msj at. sure kaç sayfa bana söyle 8 falandı galiba ona göre bölelim. ama sen bakamıyon şu an dimi
baksana pınarıma bebklerini bizimle paylaşıyo. ne paylaşımcı bi karı bu yavamin canım ben aslında ikiz isterdimm
olursa kuzum insallah olurda veririm sizlerde onların cici annelerisiniz zatennn
bizde seni cok seviyozzzzbu ay kafam cok karısık abla ya valla napıcagımı bilmiyorumm bakalım belki kararım degişir giderim:44:
ne oldu canım niye küstünki...ben küstüm size
ohh amin cnm amin bu aralar geceleri boş geçirme o zaman
benim profile gel orda msj at diyo bana msj at. sure kaç sayfa bana söyle 8 falandı galiba ona göre bölelim. ama sen bakamıyon şu an dimi
baksana pınarıma bebklerini bizimle paylaşıyo. ne paylaşımcı bi karı bu yav
o zaman 3-4gün daha bekliyek belki başka arkadaşlar katılır. ben akşam bakiyim kaç sayfa sana msj atarmben 3 gün falan bakamammmm
ama 8-10 yaprak falannn
o zaman 3-4gün daha bekliyek belki başka arkadaşlar katılır. ben akşam bakiyim kaç sayfa sana msj atarm
amin canım ben aslında ikiz isterdimm
olursa kuzum insallah olurda veririm sizlerde onların cici annelerisiniz zatennn
bizde seni cok seviyozzzzbu ay kafam cok karısık abla ya valla napıcagımı bilmiyorumm bakalım belki kararım degişir giderim:44:
ahh ablacımmm küsmee kuzummm o an aktif olanları yazmıştım ben sen yoktun ki:101:
en önce sen doğur abacım herkestemn önce inşallahhhhhhhhhhh
1er sene arayla 4 tane çıocuğun olsun
aktif olmayanlardanda yazmıştın bende girmedim diye unutuldum sandım neysekız ne o beddua gibi oldu ben bir taneyi doğursam öpüpde başıma koyacam... zaten ömrüm yetmez menopaza girerim...ben meryem süresini kendim okuyorum 20 dk almıyo
hamile kalma listesinde adım yoktu ama neyse hallettikne oldu canım niye küstünki...
evet canım boş gecmiycek geceler inş... rabbim nasip eder hayırlısıyla bu ay hepimiz hamiş kalırız...
o çalışıyoo ya ben bakarım yeğenlerimeeee
parasız bakıcı olurdum herhaldeeee