Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet dediğimden utandım şu an.:78: ama Tabii ki Rabbimize inanıyoruz hepimiz. bana doktor yumurtalarda gelişme sorunu var dedi ya , ne bilim bana artık ilaçsız gelişmiyormuş gibi geliyor. Ama Allah isterse tabii ki olur.o yüzden ilişkiye girer ken hiç tutacağını düşünmüyorum .çok yanlış yapıyorum evet utanıyprum şu an kendimden evet:KK17::KK17::KK17::KK30::KK30:
zamanı gelince herşey imkansız da olsa bebğin geleceğini biliyorummmm. sadece zamanını bekliyorrr

muhakkak inanıyorsundur yoksa o günleri takip etmezsin dualar okumazsın demekki sende inanıyorsun olacağına sadece bazen ya olmazsa diye kendimizi çıkmazda hissediyoruz..........anneme tv almaya gittiğimiz yerde bir kadın vardı yeğenimi sevip kendisininde o yaşlarda oğlu olduğunu söyledi... ve dr kesinlikle çocuğun olmaz demiş tüpde yaptırmışlar ama olmamış sonra nasılsa olmuyor diye kendi hallerine bırakmışlar ve kendiliğinden hamile kalmış şimdi böyle hikayeleri duyunca insan umutlanıyor neden benimde olmasın diyor

buda nazemirimin bebişi...
yazık yaa havuza falan götürün oğluşunuzu:)

Daha önce böyle bi banyo yapma sekli gördünüz mü xD xD - YouTube

kızlar inşallah bunları izleyip aşka gelirizde.. bebelerimiz hemencik gelir:KK34::KK34::KK34::KK34:

çok teşekkürler bende diyecektim bana yokmu diye...geçen hafta izlemiştim bayılmıştım buna kafasınıda vurdu vuracak diye içim gitmişti... aynı yeğenime benziyor.....biz denize götürürüz oğluşumuzu.inşallah o günlerde gelir

rica ederim kızlar:)ayyy videoları izlerken bile mühtiş keyfilendim:)olacakkkk bizimde ben inanıyorumm ama hayırlısınıda diliyorum.....

çok teşekkürler bende diyecektim bana yokmu diye...geçen hafta izlemiştim bayılmıştım buna kafasınıda vurdu vuracak diye içim gitmişti... aynı yeğenime benziyor.....biz denize götürürüz oğluşumuzu.inşallah o günlerde gelir

ayyy tşk ederim kuzummm çok sewindimm :) inşallah böle kızım olurr aminn

hepinize iyi akşamlar ve iyi tatiller diliyorummmm canlarımmmm çalışmalara sakın ara vermeyin heeee:129:
hadi öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....

ahahahahhah:)gerçekten benim bebeğim olsa bukadar cuk diye oturur hee:)
az önce izlemiştim ,aklımdan da geçti hee,benim sıpaya benziyo diye:)

evet canım ben kedileri çok severim:)gerçi sevmedğim hayvan yoktur...

sağol canımmmm videooo harika:)

dolunaycım buda sana sen kedileri çok seviyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam kedinin kuyruğunu ısıran bebek :) - YouTube

içimden geldi gönderdim canımm:)hepimiz için dua etsen yeter tatlım:)

inşallahhhhh gelsin sıpalarımız:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımmmmmmmmmm cok sagol ya bayıldım ben bu bebege:KK9::KK9: rabbim banada ve sizede böyle bebişler nasip etsin ben eklemieyi bilmiyorum yoksa sana gönderirdim bir bebiş:KK16::KK16::KK16::KK16:

ahahahahhah:)gerçekten benim bebeğim olsa bukadar cuk diye oturur hee:)
az önce izlemiştim ,aklımdan da geçti hee,benim sıpaya benziyo diye:)

evet canım ben kedileri çok severim:)gerçi sevmedğim hayvan yoktur...

sağol canımmmm videooo harika:)

abdala malum olurmuş banada arada malum olur:KK1:

muhakkak inanıyorsundur yoksa o günleri takip etmezsin dualar okumazsın demekki sende inanıyorsun olacağına sadece bazen ya olmazsa diye kendimizi çıkmazda hissediyoruz..........anneme tv almaya gittiğimiz yerde bir kadın vardı yeğenimi sevip kendisininde o yaşlarda oğlu olduğunu söyledi... ve dr kesinlikle çocuğun olmaz demiş tüpde yaptırmışlar ama olmamış sonra nasılsa olmuyor diye kendi hallerine bırakmışlar ve kendiliğinden hamile kalmış şimdi böyle hikayeleri duyunca insan umutlanıyor neden benimde olmasın diyor
doğru şekerim bazen insan olumsuzluğa düşüyor halbuki ne kadar inanıyoruz güveniyoruz Rabbimize.. muhakkak sedece zamanı var zamanı gelmeden nasıl gelsin sıpa
dolunaycım buda sana sen kedileri çok seviyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam kedinin kuyruğunu ısıran bebek :) - YouTube
ayyy Allah'tan kedi bişi yapmadı bebeğe:KK9::KK9:
ay nasıl ebeveyn bunlar yaa ne kadar temiz de olsa bebek o yaa. kedinin kuruğunu ağzına alıyo

hepinize iyi akşamlar ve iyi tatiller diliyorummmm canlarımmmm çalışmalara sakın ara vermeyin heeee:129:
hadi öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
güle güle canım sanada iyi tatiller öptüm kendine iyi bak...
ben çıkıyorum yemek yapacam sonra yine gelirim görüşürüz iyi akşamlar:KK3:

görüşmek üzre kolay gelsin...

gitmek zorunda kalan hatunlarımıza hayırlı akşamlar bol yumurtlamalı hafta sonları çok ateşli geceler diliyorum. hepinizi seviyorumm

nazemir ablacım bugüns eni durgun gördüm sanki. aklına takılan bişi var gibi geldi tez zamnda hallolsunnnnn

iyi akşamlar kızlar. yarın rahim filmi çekilcem benim için dua edermisiniz. çok korkuyorum. umarım herşey yolunda gider :18:

kızlar nasıslınız ben bu gün yine has yolarındaydımmm (nefret ediyorum has vee dr dA lardan tabikiiii )bizim işimizi ne kadar zora koştu anlatmam yaaaaaa arkası önü bir rapor verecek bu hafta tam üç defa gel git yaptırdı bize veeee en son nörolojiden rapor istiyorum dedii onlarda tabiki birbuçuk ay sonraya verdiiiii randevuyu bende bu ne yaaa falan diye söylennce biraz öne çekeyem dediiii ocak 4 yaptı randevu tarihini eve geldiğimizde akşam 7 olmuştuuuu
sizi sefiyorummmm fıstıklarr

X