- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
başakımmmm aşşkımm seniçok seviyorum ben sensiz ölürümmmmmm
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başakımmmm aşşkımm seniçok seviyorum ben sensiz ölürümmmmmm
ben gene psıkoladım net gezıyorum hamıs kalmak ıcın neler yerım ıcerım ne zmanlar yaparım
heralde yanii ayıp denen bişi var. yapma bi daaslında orijinalini bozmamak lazımmmm
bööle istediğini yazarsınn
anlatsana bende habire yapmaya çalışıyorum
erenay ne kadar zayıf ve zarifsinn
inanki özeniyorum sanaaa
sana bu zamana kadar dediklerim için özür dilerimm
üstadımsın
rica ederim cnm ama bunları kendimde değilken söölemiştim .baya zil zurna içmiştim yaniii saçmalamışım:89:sağol başakçımm
rica ederim cnm ama bunları kendimde değilken söölemiştim .baya zil zurna içmiştim yaniii saçmalamışım:89:
anladım canım bu hafta sonu gitmeyi düsünüyorumm sikayetlerimi söylücemm bakalımm insallah hamileyimdir esimde dün gece sen kesin hamilesin bak görücen diyip durdu yarım saat bacaklarını dikip bekledin diyo benmi hamile kalıcam diyo güldürüyo beni alem adam yaaa:123:seni umutlandırmak istemam ama yan etkilerinde başdönmesi filan yok
ama kalp sorunlarına özellikle çok değinmişşş
ve sol kol uyuşması kalple alakalı belirti olabilir dikkatli ol
mutlaka bi aile hekimine git şakaya gelmezzzz
bu ayın 15 olucam regli bakalım neler olucak cerrahpaşa nükleer tıpa nerde gidelim valla olur canımmPınarcım bende levitron kullanıyorum,herhangi bi yan etkisini bilmiyorum,zaten aldığımız bi ilaç değil "HORMON"
sen keşke cerrahpaşa nükleer tıpa bi gitsen??ocakta kontrolüm var..müsatit olursan sende gel..size uzak ama tiroid hastalıklarında
tek geçerim orayı..millet erzuurumdan alkıp geliyor bu hastaneye..
göğüs ağrısı ve kasıklarda batma hamilelik belirtisi olabilir ama olmayabilirde,batın ne senin?kaç gün kaldı?
valla başağım tikkat ettimde sen erenaya hoş bişe demiyon..
bak kız sana hergün seni seviyomm diyoo..olmuyoo valla
sende ona iltifat et bakem
barışın bakimmm
:amin:
genelde kocalar deyince çıkıyor Allah'ım inşallah hamiledir pınaaaaaaaaaranladım canım bu hafta sonu gitmeyi düsünüyorumm sikayetlerimi söylücemm bakalımm insallah hamileyimdir esimde dün gece sen kesin hamilesin bak görücen diyip durdu yarım saat bacaklarını dikip bekledin diyo benmi hamile kalıcam diyo güldürüyo beni alem adam yaaa:123:
amin amin amin
genelde kocalar deyince çıkıyor Allah'ım inşallah hamiledir pınaaaaaaaaar
erenay sen birasdan kaçıcan mı
sana bişi dicem
bende ölle bekledim niye bilmemben bu ay senide hamile çıkarsın diye bekledi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niye bilmeeemm
genelde kocalar deyince çıkıyor Allah'ım inşallah hamiledir pınaaaaaaaaar
insallah canım allahmı söyletti ne sende en yakın zamanda bebegine kavusursun simdiden battaniyesi tulumları hazır hem erkek bebek icin hem kız bebek icin valla yeminle biriktrdim hepp halam yoluuyo yurtdısından bide benm birde üçüz olma ihtimali var biliyomusunz eşmin babası üçüz bakalımm:
pınar 3tane olursa birini bana birini de eroşa ver bari biz de nasiplenelminsallah canım allahmı söyletti ne sende en yakın zamanda bebegine kavusursun simdiden battaniyesi tulumları hazır hem erkek bebek icin hem kız bebek icin valla yeminle biriktrdim hepp halam yoluuyo yurtdısından bide benm birde üçüz olma ihtimali var biliyomusunz eşmin babası üçüz bakalımm: