Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seni umutlandırmak istemam ama yan etkilerinde başdönmesi filan yok
ama kalp sorunlarına özellikle çok değinmişşş
ve sol kol uyuşması kalple alakalı belirti olabilir dikkatli ol
mutlaka bi aile hekimine git şakaya gelmezzzz
anladım canım bu hafta sonu gitmeyi düsünüyorumm sikayetlerimi söylücemm bakalımm insallah hamileyimdir esimde dün gece sen kesin hamilesin bak görücen diyip durdu yarım saat bacaklarını dikip bekledin diyo benmi hamile kalıcam diyo güldürüyo beni alem adam yaaa:123:
Pınarcım bende levitron kullanıyorum,herhangi bi yan etkisini bilmiyorum,zaten aldığımız bi ilaç değil "HORMON"

sen keşke cerrahpaşa nükleer tıpa bi gitsen??ocakta kontrolüm var..müsatit olursan sende gel..size uzak ama tiroid hastalıklarında

tek geçerim orayı..millet erzuurumdan alkıp geliyor bu hastaneye..

göğüs ağrısı ve kasıklarda batma hamilelik belirtisi olabilir ama olmayabilirde,batın ne senin?kaç gün kaldı?

valla başağım tikkat ettimde sen erenaya hoş bişe demiyon..

bak kız sana hergün seni seviyomm diyoo..olmuyoo valla:KK50:

sende ona iltifat et bakem:KK37:

barışın bakimmm:KK22:
bu ayın 15 olucam regli bakalım neler olucak cerrahpaşa nükleer tıpa nerde gidelim valla olur canımm :KK55:

amin amin amin :nazar::nazar::nazar::KK49:

anladım canım bu hafta sonu gitmeyi düsünüyorumm sikayetlerimi söylücemm bakalımm insallah hamileyimdir esimde dün gece sen kesin hamilesin bak görücen diyip durdu yarım saat bacaklarını dikip bekledin diyo benmi hamile kalıcam diyo güldürüyo beni alem adam yaaa:123:

amin amin amin :nazar::nazar::nazar::KK49:
genelde kocalar deyince çıkıyor Allah'ım inşallah hamiledir pınaaaaaaaaar

erenay sen birasdan kaçıcan mı
sana bişi dicem

Son düzenleme:
genelde kocalar deyince çıkıyor Allah'ım inşallah hamiledir pınaaaaaaaaar

insallah canım allahmı söyletti ne sende en yakın zamanda bebegine kavusursun simdiden battaniyesi tulumları hazır hem erkek bebek icin hem kız bebek icin valla yeminle biriktrdim hepp halam yoluuyo yurtdısından bide benm birde üçüz olma ihtimali var biliyomusunz eşmin babası üçüz bakalımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK1::KK1::KK1::

insallah canım allahmı söyletti ne sende en yakın zamanda bebegine kavusursun simdiden battaniyesi tulumları hazır hem erkek bebek icin hem kız bebek icin valla yeminle biriktrdim hepp halam yoluuyo yurtdısından bide benm birde üçüz olma ihtimali var biliyomusunz eşmin babası üçüz bakalımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK1::KK1::KK1::

inşallaaaahhhhhhhhh olsun da varsın 1 tane olsunn

pınar 3tane olursa birini bana birini de eroşa ver bari biz de nasiplenelm:KK53:

X