Yaşadığım ihanet?

Sizden ayrılmak ölüm gibi olduğu için aldatıyor yani. Aşırı sevgiden oluyor demek ki böyle şeyler.
Bu yorumun resmen alnından öperim. İnsan sevdiği zaman saçının teline zarar gelse üzüntüden kahrolur perişan olur. Adam rastgele bekarlığından beri kadınlara oltayla yem atmış. Ya tutarsa demiş. Şimdiye kadar oltaya kimse takılmamış.
İnsan birini sevdiği zaman, aşık olduğu zaman bırakın yazışmayı "kanki olarak konuşmayı" midesi bulanır. Öğrenirse onsuz yaşayamam dediğim eşim üzülür (arkadaşça bile) kıyamam der girmez bu işlere.
Sensiz ölürüm intihar ederim yaşayamam diyen adam gitmiş elin kızına olta atmış, eşinin kahrolacağından bile korkmadan. Bu sevgi aşk nerede? Kimse kimseyi böyle sevmesin.

Ben de yapı gereği çabuk sindirebileceğimi düşünmüyorum bu yüzden bitirmek en mantıklı çözüm ama ailem de bana en azından bir kere daha dene tekrar olursa o zaman boşanırsın ama bence bir daha asla yapmaz diyorlar. Çok zor di mi bilip devam etmek eşiniz bu konuda destekliyor mu sizi ?
merhaba bayadır siteye girmiyordum şuan ne durumdasınız merak ettim sizi .
Devam etmek çok zor ama insanoğlu hep aynı acıyı çekmiyor gün geçtikçe hafifliyor,şüphe baki ama....
eşime gelicek olursak ben onu da hiç bi zaman anlayamadım ortaya çıkınca benden çok ağladı hırpaladı kendini çok da üstüme titredi şuan her kavgada bırakıp giderim diye ödü kopuyo

Benim arkadasim kadini kabul edip esine eve don cagrisi yapmistiii adam eve gelmiyor bile allah yardimcin olsun

Öncelikle herkese merhabalar;

Siteye yeni üye oldum çünkü anlatmak konuşmak ve içimi dökmek istiyorum. Yargılamadan incitmeden cevap verirseniz çok sevinirim.

Ben 1 yıllık evliyim eşimle 4 yıldır da sevgiliydik. Ben karakter olarak zor bir insanım öfke kontrolüm yok aşırı gergin, kibirli ve sivri dilli bir insanım. Eşim de daha sakin ve sürekli yapıcı olduğu için onun mücadelesi sayesinde evlendik. Gözümün içine bakan, her dediğimi yapan sürekli ilgilenen sarılan iltifatlar eden bir adamdır kendisi ve evlendikten sonra da bu değişmedi. Hatta ben de sırf bu yüzden artık kendimi böyle kabul etmek istemediğim için terapiye başladım ve artık eskisi gibi değildim. Her neyse bundan 10 gün önce eşimin telefonunda sahte bi hesaptan bi kaç kıza yazılmış mesajlar gördüm. Duygusal içerikli mesajlar değildi sadece napıyorsun nasılsın saçma sapan şeyler işte. Tabi ben çok şaşırdım bütün inancım güvenim kırıldı yıkıldım resmen ve ona sordum kabul etti evet ben yazdım dedi. Ertesi günü ailemi çağırdım ve onlara söyledim ailemde çok şaşırdılar ondan asla böyle bi şey beklemiyorlardı. Evlenmek için bu kadar mücadele verdin nasıl böyle bi şey yaparsın diye kızdılar vs. ( bu arada eşim sırf ben istiyorum diye kendi şehirini bırakıp benim olduğum şehire taşındı ve evlendikten sonra burada yaşamaya başladı). İnanılmaz ağrıma gitti yaşayan bilir zaten o an her şey başıma yıkıldı o kadar şoka uğradım ki ne yıktım ne döktüm ne bağırdım ne çağırdım sadece neden diyebildim. Bekarlığımdan kalan saçma bi hastalık gibi asla kimseyle fiziksel bi şey yaşamadım duygusal bi şey hissetmedim yemim ederim zaten pişman olup bırakmıştım ama Allah senin önüne çıkardı vs dedi. Neyse ben düşündüm taşındım boşanmak istediğime karar verdim aileme bu konuyu açtım onlar da onca emeğin var çok pişman bir kere daha denesen mi acaba dediler. Hayır dedim istemiyorum güvenim inancım hepsi kırıldı. Eşim günlerdir ağlıyor yalvarıyor herkesin önünde Kurana el basarım bir daha asla yapmam seni çok seviyorum diyip duruyor. Tabi ben de sevseydin yapmazdın diyorum ama gerçekten beni seviyordu durup durup sarılır sürekli ilgilenir gözümün içine bakardı hep. Neden böyle oldu keşke olmasaydı diyip duruyorum ama kocaman bi karmaşanın içine düştüm. Boşanmam gerektiğinin farkındayım çünkü affedersem bir daha yapar korkusu beni yiyip bitiriyor ama çok pişman asla yapmam sana köpek olurum sözünden çıkmam yeter ki bi şans ver olmazsa söz boşanırım diyor. Kısacası ne yapacağımı şaşırdım. Kendime olan saygımı gururumu kaybetmek istemiyorum ama bi şans verirsem ya bir daha yapmazsa fikri de aklımı çeliyor. Çok uzun oldu okuyan varsa kusura bakmayın lütfen. Bana yardımcı olur musunuz ?
Bir daha evlenmeyi düşünmeyecekseniz boşanın inanın öylesi daha mutlu eder.Bir daha evlenmeyecekseniz dememin sebebi artık bunu yapmayan erkek yok gibi.Çok usta bi şekilde asla izini belli etmeyip bununla övünen ne kocalar var.

merhaba bayadır siteye girmiyordum şuan ne durumdasınız merak ettim sizi .
Devam etmek çok zor ama insanoğlu hep aynı acıyı çekmiyor gün geçtikçe hafifliyor,şüphe baki ama....
eşime gelicek olursak ben onu da hiç bi zaman anlayamadım ortaya çıkınca benden çok ağladı hırpaladı kendini çok da üstüme titredi şuan her kavgada bırakıp giderim diye ödü kopuyo
Aynısını yaşıyorum eşimde sürekli ağlıyor ve seni bu halde gördüğüm için kendimden nefret ediyorum çok acı çekiyorum diyip duruyor. Umarım çok mutlu olursunuz.
Bana gelecek olursak şu an düşünme aşamasındayım terapiye gittik iki kere ve terapistim de hızlı karar vermenin doğru olmadığını üçüncü kez gidince değerlendirme yapacağımızı söyledi. Güvenmeyi istemek veya istememek senin elinde eğer istersem telafi kısmına geçeceğiz dedi ama inanın ben kocaman bir kararsızlık içersindeyim. Çoğunlukluk olarak boşanmayı düşünüyorum ama eşim asla diyor bir daha asla yapmam çok pişman kafası önünde sürekli ailemde bir şans ver bir daha yaparsa biz kapıya koyacağız ama yapmaz bence diyorlar. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Bir daha evlenmeyi düşünmeyecekseniz boşanın inanın öylesi daha mutlu eder.Bir daha evlenmeyecekseniz dememin sebebi artık bunu yapmayan erkek yok gibi.Çok usta bi şekilde asla izini belli etmeyip bununla övünen ne kocalar var.
Çok komik aslında ama evet gerçek olan bu. Bir daha evlenir miyim bilmiyorum ama bu kadar şeyden sonra birisine güvenip evlensem bu durumu tekrar yaşama ihtimalim sanırım çok yüksek. Çevremde ikinci evliliklerinden birinciye göre çok daha fazla pişman olan bir sürü insan var. Bu da kararsız olmamı sağlıyor.

Benim arkadasim kadini kabul edip esine eve don cagrisi yapmistiii adam eve gelmiyor bile allah yardimcin olsun
Benim bir arkadaşımın eşi de öyleydi hep aldatıp sevgili olup hem de üstüne affetmiyorsan sevgili olmaya devam edeceğim demişti. İğrenç insanlar var saçma ama bazen şükrediyorum ya böyle olsaydı diyorum. Tabi ki benimki de bi aldatma ama duygusal ya da fiziksel bir durum olmadığı için ya da öğrendiğimde suçlanma ve eleştiriyle karşılaşmayıp aksine karaktersizliğini kabul ettiği için biraz da olsa şükrediyorum.

X