- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Aynen beni anlatmışsın canım,bi süre sonra duyarsız hale gelmişsin demek ki,ben de öyle olcam ya ,diğer türlüsü baş ağrıtıcı cinsten.peki seninkisi sonradan düzeldi mi aynı şekilde devam mı ettiCanım benim benzer bir durumu ben de çok yakınımla yaşayıp tecrübe ettim.
Ben yaşıma göre çok olgundum ta ezelden beri , benimle arasında yedi yaş olmasına rağmen sen kaç yaşındaydın fln deyip sanki bilmiyormuş gibi yaşımı sorup duruyordu daha düne kadar
Lütfen bazı şeylere gül ve geç. Ne yazık ki kompleks. Ben de ciddi ciddi dert ediyordum bunu , sonra kabullendim çünkü aslında sorduğunu sormak için soruyor,kendini senin akranın yapıyor.Belki de yaptığı insanca bir arzunun dışavurumu yaş almayı kabul etmek istemiyor.
Ama tabii ki bu onun böyle davranmasını gerektirmez, ben diyorum ki gül ve geç,he he öyledir de çok canın sıkılırsa..Ötesine bulaşma,bırak o ne derse desin.
Aynen istemiyor ama başkalarını yaşlandırıyorDemekki kadıncağız yaşlanmak istemiyor
Haklısın canım ben de düzeleceğini düşünüyorum 2 yıl öncesine kadar böyle bişi yoktu çünküBiraz daha kesildi ben durumu bir aile büyüğüne açtım ve sordum açıkçası biraz gücüme gitmeye başlamıştı
Sen söyle dedim X teyze dedim:Sen olsan nasıl algılarsın sürekli aynı konudan bahsetse dedim.
Aynen senin anladığın gibi anlarım cnm dedi:
Emin ol sen aştığında o da aşacaktır.En azından senin oralı olmadığına ikna olunca:)
yuhhhh artık,kadın kendini aşmış artık öz kızıyla bi de
Cadı sila gibi bir kadın veya üvey anne gibi demek ki,beterin beteri budurevet, gerçekten
bana bile "ben ondan daha güzelim, daha çekiciyim" vs derdi kızı için ama böyle mide bulandırıcı bir tavırla
Bunları duydukca bizim arkamızdan neler söyleniyor kimbilir diye düşünüyorum ama önemli de değil aslında söylediğine kendi inanmıyormu acabaBunun yaslanmakla da alakasi vardir elbet ama bence kompleksle alakali direk yani ben cok cok genc sayilabilcek bi yastayimm ama benimle yasit arkadaslarim var ayni boyle kendilerine bakmadan yok su kizin surasi cirkin o sisman bunun burnu kotu bilmem ne kendi komplekslerini milleti kotuleyerek kapatmaya calisiyolar heralde teallam
Bunları duydukca bizim arkamızdan neler söyleniyor kimbilir diye düşünüyorum ama önemli de değil aslında söylediğine kendi inanmıyormu acaba
Ne güzel yorumlamışsınız teşekkürler,dediğiniz gibi ben de bu durumdan pay içip ileride böyle davranmamaya çalışcam insanlara. yaş farkındalık getiyor aslında 18 yaşımda kavak yelleri eserken şimdi daha dikkatliyim her konuda,herkes genç kalmak ister ama öyle bişey yok hepimiz yaşlanacağız her yaşın ayrı güzelliği var doya doya yaşamak gerekiyor.
Benimde böyle bir tanıdığım var, güzellik değil ama yaş konusunda aşırı takıntılı, kadın aslında benden hemen hemen 20-25 yaş büyük ama ne zaman sorarsan 40'lı yaşlarda olduğunu söylerMune ablacımm yorumun için teşekkürler gerçek güzellik budur,bir insan kendini beğenmezse başkaları nasıl beğensin :)
şimdi ben bu ablamla konuşursam kesinlikle küseceğini düşünüyorum anneme de danıştım hatta kızım bundan bahsetme hiç konuşmaz dedi,
o kadar kırılgan bir yapıya sahip ki yıllar öncesinde çok çok küçük konular yüzünden kendiliğinden kırıldığı ve bizimle konuşmadığı çok oldu,annem diyor ki kızım biz o ablanı öyle kabul ettik,
yaşı ilerlese de onun yaşı hep küçük aslında,onu bir çocuk gibi görmelisin dedi,annemlerin en büyük sıkıntılarında yanında olcak kadar da olgun çok yakınlar ailecek. yani küseceğine eminiz ki takıntı olduğu bir konuyu yüzüne söylemiş olacağım,kaybetmek istemiyorum o nedenle aldırış etmeden bu dönemi geçmesini bekleyeceğiz sanırım,fazla da vakit geçiremiyorum moralim bozuluyor ister istemez.
Hahahha benim bu ablamın da 19-20 yaşında oğlu var :))) x ablanın durumu benim ablanınkinden daha vahim 60 ya yakın biri 40 yaşında görünmez ki,bence o abla da sizinle akran gibi davranmaya calışıyor,anneniz yaşında sayılır..Benimde böyle bir tanıdığım var, güzellik değil ama yaş konusunda aşırı takıntılı, kadın aslında benden hemen hemen 20-25 yaş büyük ama ne zaman sorarsan 40'lı yaşlarda olduğunu söyler
Yahu ben gelmişim 43'e, o nasıl 40 olur.
Birgün aynı ortamda bulunduğumuz bir sırada yaş mevzu açılmıştı, ben yaşımı söyledim biri aaaa siz x ablayla yaşıt mısınız dedi, o benden büyük dedim diye az kalsın beni paralıyordu
Sevmem yaş saklamayı, bir şekilde ortaya çıkıyor zaten ve komik oluyor, ben 30 yaşındayım desem ne olacak, 20 yaşına gelmiş kızımı leylekler getirdi mi diyeceğim
40 kilo kedi kumunu nasıl taşıdnız maşallah ben 10 kilo kedi kumunu eve getirene kadar kan ter içinde kalmıştımTabiki öyle, her yaşta farklı bir keyif var, beni bu konuda düşündüren tek şey güçsüzleşmek olmuştu yani eskiden 40 kilo kedi kumunu elimde 2km taşıyabiliyordum, şimdi üç tane alış veriş poşetini iki sokak taşısam yoruluyorum, en çok bu bozardı moralimi, güçsüz olmak. Rabbim hepimize sağlıkla yaşlanmak nasip etsin, kimseye muhtaç olmadan yaşayalım en mühim konu bu, yoksa kadınlar hep güzel, biraz itinayla, bakımla alımlılık yaratmak mümkün. Gençlik güzel şey doya doya tadını çıkararak yaşayın inşallah
yaş takıntısı bazı insanlarda muazzam boyutta
rahmetli bi teyzemiz vardı 75-78 yaş civarındayken ablam onu göz doktoruna götürmüştü, doktor yaşını sormuş teyze duymazdan gelmiş doktor üsteleyince kadın yarım ağız "50'yi geçtik işte" demiş
yaş takıntısı bazı insanlarda muazzam boyutta
rahmetli bi teyzemiz vardı 75-78 yaş civarındayken ablam onu göz doktoruna götürmüştü, doktor yaşını sormuş teyze duymazdan gelmiş doktor üsteleyince kadın yarım ağız "50'yi geçtik işte" demiş
son derece yuvarlak ve akıllıca bir cevap olmuş ama sonuçta 51 de olabilir 90 da
vayyyyy.. beeePolemiğe girmeyiniz lütfen, penaltı, şut, gol ne oluyoruz yahu
Yaşı saklama veya güzellikle ilgili takıntılı hale gelme kişinin karakteriyle alakalı olabilir, 42 yaşı bitirip birkaç hafta sonra pastamın üstündeki 43 tane mumu üflemek üzereyim, yaşımı hiç saklamadım, hatta kaç yaşındasın diye soranlara söylemek Hoşuma bile gidiyor, güzellik takıntımda olmadı zira güzelliği yüzde değil ruhta arayanlardanım.
Yüzüm kırışıyormuş, kırışsın, o kırışıklıkların herbiri hayatıma kattığı tecrübelerin, yaşanmışlıkların izleri.
Ki makyaj yapayım, ufak hilelerle kamufle edeyim demem de kaz ayaklarımı, cildimdeki kusurları, kendimi olduğum gibi seviyorum, sağlıkla yaşlanabiliyorum ya, işte güzellik bu.
Diyeceğim o ki, madem abla diyecek kadar yakın görüyorsunuz o kişiyi ve yanında büyümüşsünüz, yaşı ve güzelliği dert etmemesi gerektiğini kırmadan tatlı dille anlatabilirsiniz bence.