yaş ve güzellik takıntısı

Aynen beni anlatmışsın canım,bi süre sonra duyarsız hale gelmişsin demek ki,ben de öyle olcam ya ,diğer türlüsü baş ağrıtıcı cinsten.peki seninkisi sonradan düzeldi mi aynı şekilde devam mı etti

Biraz daha kesildi ben durumu bir aile büyüğüne açtım ve sordum açıkçası biraz gücüme gitmeye başlamıştı
Sen söyle dedim X teyze dedim:Sen olsan nasıl algılarsın sürekli aynı konudan bahsetse dedim.
Aynen senin anladığın gibi anlarım cnm dedi:
Emin ol sen aştığında o da aşacaktır.En azından senin oralı olmadığına ikna olunca:)

Haklısın canım ben de düzeleceğini düşünüyorum 2 yıl öncesine kadar böyle bişi yoktu çünkü

Bunun yaslanmakla da alakasi vardir elbet ama bence kompleksle alakali direk yani ben cok cok genc sayilabilcek bi yastayimm ama benimle yasit arkadaslarim var ayni boyle kendilerine bakmadan yok su kizin surasi cirkin o sisman bunun burnu kotu bilmem ne kendi komplekslerini milleti kotuleyerek kapatmaya calisiyolar heralde teallam

Bunları duydukca bizim arkamızdan neler söyleniyor kimbilir diye düşünüyorum ama önemli de değil aslında söylediğine kendi inanmıyormu acaba

Bunları duydukca bizim arkamızdan neler söyleniyor kimbilir diye düşünüyorum ama önemli de değil aslında söylediğine kendi inanmıyormu acaba

Aynen zaten komik duruma dusuruyorlar kendilerini gozlerimiz var cok sukur goruyoruz Hic takmamak lazim boyleleri gulup geciyorum ben

Tabiki öyle, her yaşta farklı bir keyif var, beni bu konuda düşündüren tek şey güçsüzleşmek olmuştu yani eskiden 40 kilo kedi kumunu elimde 2km taşıyabiliyordum, şimdi üç tane alış veriş poşetini iki sokak taşısam yoruluyorum, en çok bu bozardı moralimi, güçsüz olmak. Rabbim hepimize sağlıkla yaşlanmak nasip etsin, kimseye muhtaç olmadan yaşayalım en mühim konu bu, yoksa kadınlar hep güzel, biraz itinayla, bakımla alımlılık yaratmak mümkün. Gençlik güzel şey doya doya tadını çıkararak yaşayın inşallah

Benimde böyle bir tanıdığım var, güzellik değil ama yaş konusunda aşırı takıntılı, kadın aslında benden hemen hemen 20-25 yaş büyük ama ne zaman sorarsan 40'lı yaşlarda olduğunu söyler
Yahu ben gelmişim 43'e, o nasıl 40 olur.
Birgün aynı ortamda bulunduğumuz bir sırada yaş mevzu açılmıştı, ben yaşımı söyledim biri aaaa siz x ablayla yaşıt mısınız dedi, o benden büyük dedim diye az kalsın beni paralıyordu
Sevmem yaş saklamayı, bir şekilde ortaya çıkıyor zaten ve komik oluyor, ben 30 yaşındayım desem ne olacak, 20 yaşına gelmiş kızımı leylekler getirdi mi diyeceğim

Hahahha benim bu ablamın da 19-20 yaşında oğlu var :))) x ablanın durumu benim ablanınkinden daha vahim 60 ya yakın biri 40 yaşında görünmez ki,bence o abla da sizinle akran gibi davranmaya calışıyor,anneniz yaşında sayılır..
ayrıca ben kendimi yerlerine koyuyorum gece uyurken bile insana dert olur bu,aslında yaşım ilerliyor ama ben kabul edemiyorum diye,keşke hep 25 de kalabilseydik bi tane film vardı böyle herkes 25 yaşındandan sonra ilerlemiyordu anne oğul aynı yaşta,herkes aynı yaştaydı

40 kilo kedi kumunu nasıl taşıdnız maşallah ben 10 kilo kedi kumunu eve getirene kadar kan ter içinde kalmıştım

..amin hepimiz sağlıkla yaşlanalım sağlıklı yaşlılar olalım,hasta yataklara düşmüş yaşlılar görünce çok üzülüyorum yazık.

komşumuzda alzheimer hastası bi amca vardı adam altına yapıyor yürüyemiyor kimseyi tanımıyordu,aynada kendini görünce bu adam kim eve erkek mi aldınız diyormuş. yıllarca bakmaya calıştılar ama artık hem adama hem de aileye çok eziyet

oluyordu,bakıcı tutacak maddi durumları da yoktu,huzur evine vermek zorunda kaldılar
Allah herkese sağlıklı yaşam ve güzel ölüm versin derdi annanem aynen öyle olmasını diliyorum ben de.

valla bir insan çirkinse çirkindir.. ona çirkin demek için karşıdakinin kainat güzeli olması gerekmez.. kaldı ki kız çirkin de dememiş neden bu kadar üzerine gidilmiş anlamadım.. neyse..

konu sahibi insan 30 yaşına gelince bir an "ne oldum ben yaw, daha 5 sene önce 25 idim" diyor, kendimden biliyorum.. muhtemelen sen de yaşayacaksın bu durumu zira yaşamayanı görmedim.. hatta ben geçenlerde 31 yaşını bitirdiğim halde ara ara 29'um hala diye takılırım ama karşıdakinin yaşını büyütüp sanki kendisiyle yaşıt gibi görmek, ya da gelene - geçene yorum yapmak çok da sağlıklı değil.. sanırım bu kişi orta yaş sendromunu biraz ağır geçiriyor.. yerinizde olsam size "30 oldun" dediğinde "yok 50" derim, en azından belki ayılır.. ya da "abla biraz daha sıkarsan benden bir kaç yaş küçük olacaksın" de espri olarak, bir şekilde toparlansın yoksa alay mevzusu olur..

yaş takıntısı bazı insanlarda muazzam boyutta
rahmetli bi teyzemiz vardı 75-78 yaş civarındayken ablam onu göz doktoruna götürmüştü, doktor yaşını sormuş teyze duymazdan gelmiş doktor üsteleyince kadın yarım ağız "50'yi geçtik işte" demiş

son derece yuvarlak ve akıllıca bir cevap olmuş ama sonuçta 51 de olabilir 90 da

vayyyyy.. beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…