yaş ve güzellik takıntısı

konu sahibi takma kafana sende ablana yaş önemli değil de önemli olan içinin genç ve enerjik olması de azıcık pohpohla sendeee..şimdi merak ettimde ben kaç yaşındayımm acabaa..o_Oo_Oo_Oo_O

valla bir insan çirkinse çirkindir.. ona çirkin demek için karşıdakinin kainat güzeli olması gerekmez.. kaldı ki kız çirkin de dememiş neden bu kadar üzerine gidilmiş anlamadım.. neyse..

konu sahibi insan 30 yaşına gelince bir an "ne oldum ben yaw, daha 5 sene önce 25 idim" diyor, kendimden biliyorum.. muhtemelen sen de yaşayacaksın bu durumu zira yaşamayanı görmedim.. hatta ben geçenlerde 31 yaşını bitirdiğim halde ara ara 29'um hala diye takılırım :KK53: ama karşıdakinin yaşını büyütüp sanki kendisiyle yaşıt gibi görmek, ya da gelene - geçene yorum yapmak çok da sağlıklı değil.. sanırım bu kişi orta yaş sendromunu biraz ağır geçiriyor.. yerinizde olsam size "30 oldun" dediğinde "yok 50" derim, en azından belki ayılır.. ya da "abla biraz daha sıkarsan benden bir kaç yaş küçük olacaksın" de espri olarak, bir şekilde toparlansın yoksa alay mevzusu olur..
Cevabın için teşekkür ederim ben de düşünüyorum eskiden 20 bile büyük gelirdi şimdi 22-23 ler e küçük gözüyle bakıyorum,aynen espri arasında söylücem ben de,su günlerde bir araya gelmiyorum kafam rahat oluyor :))

yaş takıntısı bazı insanlarda muazzam boyutta
rahmetli bi teyzemiz vardı 75-78 yaş civarındayken ablam onu göz doktoruna götürmüştü, doktor yaşını sormuş teyze duymazdan gelmiş doktor üsteleyince kadın yarım ağız "50'yi geçtik işte" demiş :KK53:
hahhahaa :KK70::KK70::KK70::KK70:teyze süpermüş ya,elliyi geçtik yavrum işte 25-30 yıl kadar :)) allah bilir 50 yaşından büyük çocukları vardır

konu sahibi takma kafana sende ablana yaş önemli değil de önemli olan içinin genç ve enerjik olması de azıcık pohpohla sendeee..şimdi merak ettimde ben kaç yaşındayımm acabaa..o_Oo_Oo_Oo_O
Gayet dinamik aslında fiziğine filan çok dikkat ediyor,ben de dedim ki.... abla çok erken yaşta çocuğun olmuş kardeşin gibi geliyordur filan demiştim :)))

onu kırmamaktan korkmamalısın bence bir konuşmanızda yaşını hatırlat ona kendini kandırmaya devam ettiği sürece mutlu olamaz.

Valla sizi de hiç iyi niyetli göremedim. Başkalarına çirkin diyor diyorsunuz, güzellik hiç önemli değil bana göre diyorsunuz ama burada tutmuş bize kadının yüzünü tasvir ediyorsunuz ne kadar çirkin olduğunu göstermeye çalışıyorsunuz böyle diyebildiğinize göre de hiç ablam gibi görürürüm, severim demeyin. Belki de takıntısı oluştu belki orta yaş sendromuna girdi. Ne derse desin he he deyin geçin o size 30 yaşında geldin dedi diye 30 yaşında mı oldun zaten çevrendekiler bilmiyor mu gerçek yaşını. Siz güzelsiniz de sizi mi kıskanıyor yani kendinizi övmüşsünüz. Görüşmeyin o zaman madem o kadar rahatsızsanız.

X