Kocam ilgili ama çokkk sorumsuz

Eee haklı değil mi adam🙄zaten malı varsa yesin içsin gezin siz de paralanmayın alın eve bir yardımci
Yesin içsin de değecek şeylere yapsa ıcım acımaz saçma sapan seylere para harcıyor marka giyinse onun ıcın bile alsa neyse derim eve yardımcı istemiyorum yani huyuna sinir oluyorum benim gördüklerim bunlar görmediğim yerde neler yapıyordur allah bilir

Bende onu anlamıyorum ya yetısme tarzından sanırım ailem beni savurgan olmamaya çalıştırarak büyüttü elimde olmadan çok takıyorum
Sizi anlıyorum ama adamin durumu iyiymis harciyormus sizin yaptiklariniz sadece kendinizi yormak oluyor bu yorgunluk zamanla psikolojik olarak da yıpratır fizyolojik sağlığınızı da olumsuz etkiler olan size olur adamin umru degil

Sizi anlıyorum ama adamin durumu iyiymis harciyormus sizin yaptiklariniz sadece kendinizi yormak oluyor bu yorgunluk zamanla psikolojik olarak da yıpratır fizyolojik sağlığınızı da olumsuz etkiler olan size olur adamin umru degil
Gerçekten öyle hıc dünya umrunda değil nasıl takmıcam bilemiyorum yoksa daha cok yıpranıcam daha

bence bu saydıklarınız bir şekilde çözülür ama umursamaz karakter sorunu bence daha acil çözülmesi gereken, önemli bir olayı da umusamazsa üzülebilirsiniz

bence bu saydıklarınız bir şekilde çözülür ama umursamaz karakter sorunu bence daha acil çözülmesi gereken, önemli bir olayı da umusamazsa üzülebilirsiniz
Evet kesınlıkle örneğin kendi hasta olduğu zaman kıyamet kopuyor herkes ona ilgi göstermek zorunda başında nöbet bekliyorum ben hasta olduğum zaman kendine gösterdiğim ilginin yüzde birini bile göstermiyor sordum ya nasılsın diye hastaneye götüreyim dedim ya her şeyi yaptım napıyım diyor

Aynılarını yaşıyorum, sadece dağınıklık da değil müthiş kirletme özelliği de var eşimin. Çok savurgan benimki de tamam durum var ama bu kadarı israf diye söylüyorum da ama alışmış yapacak bir şey yok.

Aynılarını yaşıyorum, sadece dağınıklık da değil müthiş kirletme özelliği de var eşimin. Çok savurgan benimki de tamam durum var ama bu kadarı israf diye söylüyorum da ama alışmış yapacak bir şey yok.
Benimde daha yazmadığım birsürü şeyi var kirlilikte dahil. Allah yardımcımız olsun cimrisini çok gördümde bu huyu nadir gördüm 😂

Var ki harcıyor . Biz zamanında harcamadık, biriktirdikte ne oldu ?
Ekonomi çöp , biriktirdiklerimiz bırak evi ,arabayı bisiklet almaya yetmiyor nerdeyse 😂 e depremde olacakmış zaten, yaşama şansı da düşük .bu şartlarda en güzeli hunharca harcamak
Begendıgım marka ürünlerin hepsini almam yok mu şöyle 😅😅

Evleri arabası varmış adamın napsın daha biriktirerek? harcayacak tabi yaşamadan mal mülk biriktirmekten ne zevk alıyorsunuz
Mezara mı götüreceksiniz parayı
Biriktirsin demiyorum ki saçma şeylere para harcamasın diyorum evi ağzına kadar yiyecek doldurmak yerine hergün dışardan yemek yeme merakı neden yani haftada 2-3 yemeğe çıkarız zaten ama hergün her öğün.. marka şeylere o kadar para versin tamam ama saçma sapan seylere dünyanın parasını neden veriyor

Evleri arabası varmış adamın napsın daha biriktirerek? harcayacak tabi yaşamadan mal mülk biriktirmekten ne zevk alıyorsunuz
Mezara mı götüreceksiniz parayı
Degısık birisi yani kötü bi telefon kullanıyor istese son model iphone alır istemiyorum diyor göze gelen şeyler almıyor

Degısık birisi yani kötü bi telefon kullanıyor istese son model iphone alır istemiyorum diyor göze gelen şeyler almıyor
Para harcamayı ve para kontrolünü bilmiyor o zaman. Kaliteye para harcanır ama markasız kalitesiz ürünlere para döken de aptaldır yani. Eşinizle konuşun yani psikolojik bir sorunu var gibi

Yani düşününce kendi kazanıyor kendi harcıyor. Çalışmayan insanın çalışanın parası üstünde bu kadar söz haklı olduğunu düşünmüyorum. Evleri arabası varsa kalanı da yesin bir şey olmaz. Siz ekstra biriktirmek istiyorsanız kendiniz ise girip biriktirirsiniz.

Yani düşününce kendi kazanıyor kendi harcıyor. Çalışmayan insanın çalışanın parası üstünde bu kadar söz haklı olduğunu düşünmüyorum. Evleri arabası varsa kalanı da yesin bir şey olmaz. Siz ekstra biriktirmek istiyorsanız kendiniz ise girip biriktirirsiniz.
Ee neden evlendik o zaman birbirimiz üzerinde söz hakkımız yoksa diğer konularda da yok herkes kafasına göre yaşasın ayrıca işyerinde bende çalışıyorum kendi harcamalarımı kendim çıkartıyorum zaten oturduğum yerden çalışan adama karışmıyorum

Villada yaşayıp öyle yardımcı alıcak kadar lüks bi hayatımız yok tabi ortalamaya göre iyi diyelim

Sen kendine eziyet edeceğine haftada 3 kez birini yardıma al o en basit şeyleri unutunca geri dönmek yerine aman yenisini alayım demesin.

X