Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar benimde esim benden 1 yas kücük.ilk basta bunun icin evlenmeyi istememistim. ama esim yasindan olgundu ve nihayetine oldu.hic bir sorun yasamadim bu insanlarin karakteriyle ilgilidir galiba.
benimde erkek arkadaşımla aramda 13 yaş farkı var ben bunu çok sorun ediyorum biz evlilik arifesindeyiz.şimdilik iyiyiz ben 25 erkek arkadaşımda 38 yaşında.bunun 10 yıl sonrasını düşünüyorum ben:çok üzgünüm:
a.s .Bence erkek büyük olmalı..çünkü zeka olarak kadını geç takip ediyor..anca yetişir
Kızlar bence erkek büyük olmalı daha oturaklı bir ilişki için böyle düşünüyorum. Yalnız hayatıma biri girdi ve benden 7 ay küçük çok cocuksu değil oturaklı iyi de biri bana deger veriyor ve seviyor. Ben de boşluktayken teklifini kabul ettim.:kedi: Şimdi de çok korkuyorum onun üzülmesini istemiyorum. Aradaki 7 ay benim kafama çok takılıyor. Keşke benle yaşıt olsaydı o zmn kafama takılmazdı yine ne yapmalıyım sizce fikri olan var mı?bilmiyorumkismile
7 ay çok sorun olmasa gerek olgunluk yaşla değil karakterle ilgili ne demişler:ERİM ER OLSUN DA,YERİM ÇALI DİBİ OLSUN :1hug:
7 ay çok sorun olmasa gerek olgunluk yaşla değil karakterle ilgili ne demişler:ERİM ER OLSUN DA,YERİM ÇALI DİBİ OLSUN :1hug: