Bilirim o duyguyuDeynep sen oy vermişsin,bu da demektir ki sonuçları görebiliyorsun,kulağıma de bakayim,kim kaç oy almış
Benim verdiğim oyla şımardığını söyleyince ben de şımardımTeşekkür ederim deynebim.simdi senden oy gelince ayrı bi şımardim
Senin de canın sağolsun kuzuuuuumDepnazim canın sağolsun
Marketten hazır kek,kurabiye bari alsaydıntahminim unu fazla koydum misafire ikram etmedimde yakın yerde göl var kuğulara martılara falan attım nasiplendilermisafiri sade çayla gönderdim biride gizliden diğerine diyor ki bu bize ikramda bulunmaz anca kendi yer
Giderken gizli söylüyor gibi yaptı belliki ben duyayımda bi daki sefere yemeksiz yollamıyayım diye söyledi belli ki ...evimde misafir olmazsaydı diyeceğimi biliyordum ama misafiri duymamazlıktan gel Güler yüz göster derdi anacığım marketten bişilerde alsam beceriksiz diye dedikoduyu basarlarMarketten hazır kek,kurabiye bari alsaydın
Gizliden söylediyseler sen nasıl duydun ki?
Ben olsam öyle söyleyeni yerdim
Hayırlısı olsun canımtahminim unu fazla koydum misafire ikram etmedimde yakın yerde göl var kuğulara martılara falan attım nasiplendilermisafiri sade çayla gönderdim biride gizliden diğerine diyor ki bu bize ikramda bulunmaz anca kendi yer
Nevoss ablaaaHayırlısı olsun canım
Sahiden miNevoss ablaaa
İyi akşamlar sana ne diyceeeeemmm
Benim pastanin resimleri varya google gorsellerde cikiyomuss
Keşke dedim en az iki gün önce ogreneydim
Pastamda gönlü kalmış bi arkadaş mesaj atti:
Dedim o gemi coktaaaan yürüdü
Gerçekler bayağı bi acıymış nevos abla bunu anladimSahiden mi
Keşke daha önce olsaydı
Hayırlısı olsun tatlımGerçekler bayağı bi acıymış nevos abla bunu anladim
Hayırlısı olsun tatlım
Tabi canım
Amaaan geçti gitti zaten kakao abladan imkan olmazdı ki
Aaaa niye ki. Pastası güzeldi bence ve oylarıda iyiydiMerhaba,
Kakaolu Muzlu Rulo Pasta ile katılanMavi_yosun16 isimli arkadaşınız kendi isteği ile yarışmadan çekilmiştir.
Benim favorim de otdu ama cekikince oyumu visneli pastadan yana kullandimAaaa niye ki. Pastası güzeldi bence ve oylarıda iyiydi
aa meraba canım nasılsın görüşmeyeliAaaa niye ki. Pastası güzeldi bence ve oylarıda iyiydi
İyi canım. Merhaba sen nasılsınaa meraba canım nasılsın görüşmeyeli
ben de iyiyim .mazef yazmis gruba seni de görünce sorayim dedimİyi canım. Merhaba sen nasılsın
Bu saatte sanirim sizden baska kimse aktif degil nasilsinizben de iyiyim .mazef yazmis gruba seni de görünce sorayim dedim
Sağol canım. Uzun zamandır girmiyordum. Ara ara bakıyorum.ben de iyiyim .mazef yazmis gruba seni de görünce sorayim dedim