Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden öyle oldu acaba Mayalı mı yoksa kabartma tozlu mu yapmıştın Kullandığın undan olabilir veya unu fazla koymuş olabilirsinİçine koyduğun malzemler mutlaka etkilemiştir
Valla pastaların hepsi çok iddialı,hepsi birbirinden güzel karar veremedim henüz.Canlar hepinizin ellerine sağlık,elleriniz dert görmesin,oyumu sonra vereceğim,cidden çok kararsız kaldım,zor bir seçim olacak,hepinize başarılar
Neden öyle oldu acaba Mayalı mı yoksa kabartma tozlu mu yapmıştın Kullandığın undan olabilir veya unu fazla koymuş olabilirsinİçine koyduğun malzemler mutlaka etkilemiştir
tahminim unu fazla koydum misafire ikram etmedimde yakın yerde göl var kuğulara martılara falan attım nasiplendiler misafiri sade çayla gönderdim biride gizliden diğerine diyor ki bu bize ikramda bulunmaz anca kendi yer