- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler hanımlar tatlı rüyalar hoş sohbetleriniz olsun
Hayırlı gecelerBen de yatayım herkese iyi geceler
Hayır değilSponsorluk nasıl oluyor. Firmalar işin içinde mi?
:) teşekkurler cevap için canim.Hayır değil
Sanal sponsorluk
Pişmişti canım çocuktan şimdi girdim nete hayatımda yediğin en kötü poğaça olmuşPoğaça pişti mi canım öyle ise kurtarılamaz
Neden öyle oldu acabaPişmişti canım çocuktan şimdi girdim nete hayatımda yediğin en kötü poğaça olmuş
Rica ederim:) teşekkurler cevap için canim.
Aklima takiliyordu
Teşekkür ederim deynebim.simdi senden oy gelince ayrı bi şımardimBiraz zor oldu ama oyumu verdim.Oyum damla çikolatalı kakaolu pastaya.Nanam seni elemek çok zor oldu
Depnazim canın sağolsunBiraz zor oldu ama oyumu verdim.Oyum damla çikolatalı kakaolu pastaya.Nanam seni elemek çok zor oldu
Deynep sen oy vermişsin,bu da demektir ki sonuçları görebiliyorsun,kulağıma de bakayim,kim kaç oy almışBiraz zor oldu ama oyumu verdim.Oyum damla çikolatalı kakaolu pastaya.Nanam seni elemek çok zor oldu
tahminim unu fazla koydum misafire ikram etmedimde yakın yerde göl var kuğulara martılara falan attım nasiplendiler misafiri sade çayla gönderdim biride gizliden diğerine diyor ki bu bize ikramda bulunmaz anca kendi yerNeden öyle oldu acaba
Mayalı mı yoksa kabartma tozlu mu yapmıştın
Kullandığın undan olabilir veya unu fazla koymuş olabilirsinİçine koyduğun malzemler mutlaka etkilemiştir