- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 36
Teşekkürler. ben de uyumustum ki oğlum aglayinca uyandim .sen nasilsinBu saatte sanirim sizden baska kimse aktif degil nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler. ben de uyumustum ki oğlum aglayinca uyandim .sen nasilsinBu saatte sanirim sizden baska kimse aktif degil nasilsiniz
benim bakmaya bile firsatim olmuyordu. o kadar istedim pastalarda yarismayi kısmet olmadiSağol canım. Uzun zamandır girmiyordum. Ara ara bakıyorum.
Tesekkur ederim iyiyim bende.Teşekkürler. ben de uyumustum ki oğlum aglayinca uyandim .sen nasilsin
yeni üyesin baktim da profiline .bir aralar nasil aktiftim. ilk zamanlar.Tesekkur ederim iyiyim bende.
Evet yeni uye oldum tatilde zaman gecsin diye kullaniyorumyeni üyesin baktim da profiline .bir aralar nasil aktiftim. ilk zamanlar.
HoşgeldinizEvet yeni uye oldum tatilde zaman gecsin diye kullaniyorum
Sanirim birakamayacam su an her sey iyi gidiyorHoşgeldiniz
Tatil sonrası burayı bırakamıyacaksınız
zamanin varsa baglanip kaliyordun.kendini biraz tanitsanaEvet yeni uye oldum tatilde zaman gecsin diye kullaniyorum
Istanbulda isletme okuyorum ikinci yilim bu sene bu arada edebiyat ogretmenligini ikinci yilimda biraktimzamanin varsa baglanip kaliyordun.kendini biraz tanitsana
anladim hayirlisi olsunIstanbulda isletme okuyorum ikinci yilim bu sene bu arada edebiyat ogretmenligini ikinci yilimda biraktim
Amin sen ne yapiyorsunanladim hayirlisi olsun
ben de 7 yıllık evliyim. 1 oğlum var. çalışmıyorum. Mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorumAmin sen ne yapiyorsun
Gunaydın hanım abla nasılsınGünaydınlar şekerler..
Gunaydın hanım abla nasılsın