Kıskanç nanaNevroş bi kere de bana oy ver, başka kimse vermesede olur
Melike nerdesin kız takıma gelmedin burda geziyonKıskanç nana
Tamam nanişim artık başkasına oy verebilirimNevroş bi kere de bana oy ver, başka kimse vermesede olur
Oh be hoşgeldin sensiz ıssız buralar deynebimŞükür kavuşturana ben geldim ,az dinlenene kadar takılayım dedim,yazamasam da ziyaretçi olarak arada okudum,yazmamak ne zormuş yav ,hepinizi özellikle neyse yazmayayım sonra ya beni diyenler oluyor,sonra görüşürüz ,2 tarif arasında kararsızım,tariflerin hepsi birbirinden güzel.Ben yokken bu evi kim tozlandırdı yav,ne zaman temizlenecek bu ev,ben kaçıyorum ,müsait zamanda görüşürüz.
İlk buraya bir selam verip evime(yedinci takıma geliyorum)Melike nerdesin kız takıma gelmedin burda geziyon
Heh oldu şimdiİlk buraya bir selam verip evime(yedinci takıma geliyorum)
Sen benimle dalga geçtin pasta yapmaktan ne anlarsın dedin bende korktum yapmadımBi pasta yapmadın bize
Aslında 3 kişi arasında kaldım biri senin tariftiNevroş bi kere de bana oy ver, başka kimse vermesede olur
Aşk olsun abla pasta da neymiş varlığın yeterSen benimle dalga geçtin pasta yapmaktan ne anlarsın dedin bende korktum yapmadım
Yapamazsın burada ol yeter diyorsunAşk olsun abla pasta da neymiş varlığın yeter
Aeben'cim ,Nana'ya oy vermeyin beni takip edebilirsin bak ne güzel olmuş ağlayan pastaTamam nanişim artık başkasına oy verebilirim
Aşk olsun abla pasta da neymiş varlığın yeterSen benimle dalga geçtin pasta yapmaktan ne anlarsın dedin bende korktum yapmadım
Sağol canımAşk olsun abla pasta da neymiş varlığın yeter
En çok kimi özledinŞükür kavuşturana ben geldim ,az dinlenene kadar takılayım dedim,yazamasam da ziyaretçi olarak arada okudum,yazmamak ne zormuş yav ,hepinizi özellikle neyse yazmayayım sonra ya beni diyenler oluyor,sonra görüşürüz ,2 tarif arasında kararsızım,tariflerin hepsi birbirinden güzel.Ben yokken bu evi kim tozlandırdı yav,ne zaman temizlenecek bu ev,ben kaçıyorum ,müsait zamanda görüşürüz.
Öf bu browser sinir etti beni ya bir onceki yazdığım mesajın aynısını yazıyor farkli seyler yazdigim halde. Ne guzel seyler yazmistim oysa gitti hepsiSağol canımYokluğum belli oluyor mu
Ev sahibi olduğum için ben olmayınca herkes bir yerlere kayboluyorÖf bu browser sinir etti beni ya bir onceki yazdığım mesajın aynısını yazıyor farkli seyler yazdigim halde. Ne guzel seyler yazmistim oysa gitti hepsi
Olmaz mi abl sen olmayinca diger arkilerde kaciyorlardeynep yakaladi beni burda sonra kendisi gitti ben kaldim
Insallah :)Ev sahibi olduğum için ben olmayınca herkes bir yerlere kayboluyorBundan sonra buralardayım devam ederiz inşaallah Tatilden sonra daha iyi olur
Buda sorulurmu nevramSağol canımYokluğum belli oluyor mu