Canım benimBende sizi özlüyorumBuda sorulurmu nevram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimBende sizi özlüyorumBuda sorulurmu nevram
Kıskanan smiley var mıCanım benimBende sizi özlüyorum
Aslında nevram emek ve yemek olarak pastaları degerlindireyim dedimAeben'cim ,Nana'ya oy vermeyin beni takip edebilirsin bak ne güzel olmuş ağlayan pasta
Hepinizi kasdediyorum canımKıskanan smiley var mı
Biliyorum abla azcık naz yapayım dedimHepinizi kasdediyorum canım
O zaman işin çok zorAslında nevram emek ve yemek olarak pastaları degerlindireyim dedim
Yemek olarak düşündüğümdede çok seçeneğim yok aslında niyemi ? Bendeniz kakao ve çukulatayı çok sevmeyen nadir canlı örneklerinden biriyimde ondan
Sen daha yenisi biraz yerleş ondan sonra bakalımBiliyorum abla azcık naz yapayım dedim
Antep fıstıklı Bihter çikolatalı neverestim acil yardım 4 tepsi poğaça yaptım taş gibi oldu yarın misafirim gelecek oturup ağlayasım var bana bir yöntem söyle Allah'ım ne büyük acılar bunlarHatmece bu sefer favorin hangi pasta
Aslında 3 kişi arasında kaldım biri senin tariftiSonra ağlayan pastaya verdim
Poğaça pişti mi canım öyle ise kurtarılamazAntep fıstıklı Bihter çikolatalı neverestim acil yardım 4 tepsi poğaça yaptım taş gibi oldu yarın misafirim gelecek oturup ağlayasım var bana bir yöntem söyle Allah'ım ne büyük acılar bunlar
Sen istediğine oy ver ablam , sitemim nevroş aTamam nanişim artık başkasına oy verebilirim
7 mi 8 mi ne katilisim, sen ne demek istediğimi anladınAslında 3 kişi arasında kaldım biri senin tariftiSonra ağlayan pastaya verdim
Katilan butun arkadaslara oylamada basarilar
Elinize emeginize saglik
Hepsi cok guzel lakin 3 pasta arasinda gidip geldim bitter cikolatali pastaya gitti gonlum
Gonlumun birincileri N Nana Kakao ve Ben nuryolu tebrıkler hepınıze
Niye banaSen istediğine oy ver ablam , sitemim nevroş a
Haklısın Nana'cım7 mi 8 mi ne katilisim, sen ne demek istediğimi anladın
Kızma nanişim ya çukuyu sevmiyi aplanSen istediğine oy ver ablam , sitemim nevroş a