Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kullandım oyumu @manolya1458 ın halley pastasina gitti oyum bu arada Wwonka canım oyunu bana vermissin tesekkur ederim canım begenmene cok sevindim
Evettt oyumu kullanmis bulunmaktayım Kakao ve Ben kakao abla dağıtmışsin seni seçtim canım da bi çekti ki off becerememde alıp yesem yine olmaz diyetimi kendim baltalayam illa ki biri sebeb olacak kendimi suçlu hissedemem
Evettt oyumu kullanmis bulunmaktayım Kakao ve Ben kakao abla dağıtmışsin seni seçtim canım da bi çekti ki off becerememde alıp yesem yine olmaz diyetimi kendim baltalayam illa ki biri sebeb olacak kendimi suçlu hissedemem
Benim oy kullanmam çok zor oldu çünkü tüm tarifler kusursuz ama Kakao ve Ben ablanın tarifini gördüğüm den beri vurulmuştum oyumu kullandım tüm arkadaşlara başarılar dilerim hakeden hakkında hayırlı olan kazansın inşAllah