Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Iyi olmaya çalışıyorum canim . Bulantilar ara ara mahvediyor bize kasik batmalarim. Perşembe dr. Randevum var bakalim minikle ilk tanismamizda neler olacak .

Sen nasılsın canim

-VUSLAT- -VUSLAT- Randevum ertelendi haftaya perşembeye . Mhrs den baktım dr la alakalı bir problem varmış . :/ başka bir doktordan aldım randevu
Kasık batmaları ilk zamanlar daha çok oluyor, sonra geçiyor:anneadayı: Canım hamilelik bulantısına çubuk kraker iyi geliyor, ben hamileyken baş ucumda bir paket bulunduruyordum mutlaka:) Çok faydası oluyor:anneadayı::nazar: Haftaya göreceksin yani minik meleğini:emir_bebek: Dikkat et kendine, bebişe canım:nazar::KK60:
Çok şükür iyiyim ben de canım:KK200:

Kasık batmaları ilk zamanlar daha çok oluyor, sonra geçiyor:anneadayı: Canım hamilelik bulantısına çubuk kraker iyi geliyor, ben hamileyken baş ucumda bir paket bulunduruyordum mutlaka:) Çok faydası oluyor:anneadayı::nazar: Haftaya göreceksin yani minik meleğini:emir_bebek: Dikkat et kendine, bebişe canım:nazar::KK60:
4 çocuk deneyimi bu dikkate almak lazim :KK52:

Kasık batmaları ilk zamanlar daha çok oluyor, sonra geçiyor:anneadayı: Canım hamilelik bulantısına çubuk kraker iyi geliyor, ben hamileyken baş ucumda bir paket bulunduruyordum mutlaka:) Çok

Afa oluyor:anneadayı::nazar: Haftaya göreceksin yani minik meleğini:emir_bebek: Dikkat et kendine, bebişe canım:nazar::KK60:

çubuk kraker , beyaz leblebi ve soğuk su b ulantilarima iyi geliyor

X