- 30 Mayıs 2016
- 1.065
- 4.190
cimcimegfb bebeginiz hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcimegfb bebeginiz hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Hipnoza gerek yok, ben daimi yarışmacıyım zaten Yarışma bölümüne gelenleri daha çok etkisi altına alıyor Nevoş Yani hazır olunBenden soylemesi -VUSLAT- hipnoz olanlar hipnoz olduklarını bilmezlereeee yapiyon mu pasta
Iyi olmaya çalışıyorum canim . Bulantilar ara ara mahvediyor bize kasik batmalarim. Perşembe dr. Randevum var bakalim minikle ilk tanismamizda neler olacak .
Sen nasılsın canim
Kasık batmaları ilk zamanlar daha çok oluyor, sonra geçiyor Canım hamilelik bulantısına çubuk kraker iyi geliyor, ben hamileyken baş ucumda bir paket bulunduruyordum mutlaka:) Çok faydası oluyor Haftaya göreceksin yani minik meleğini Dikkat et kendine, bebişe canım-VUSLAT- Randevum ertelendi haftaya perşembeye . Mhrs den baktım dr la alakalı bir problem varmış . :/ başka bir doktordan aldım randevu
4 çocuk deneyimi bu dikkate almak lazimKasık batmaları ilk zamanlar daha çok oluyor, sonra geçiyor Canım hamilelik bulantısına çubuk kraker iyi geliyor, ben hamileyken baş ucumda bir paket bulunduruyordum mutlaka:) Çok faydası oluyor Haftaya göreceksin yani minik meleğini Dikkat et kendine, bebişe canım
Çok şükür iyiyim ben de canım
Kasık batmaları ilk zamanlar daha çok oluyor, sonra geçiyor Canım hamilelik bulantısına çubuk kraker iyi geliyor, ben hamileyken baş ucumda bir paket bulunduruyordum mutlaka:) Çok
Afa oluyor Haftaya göreceksin yani minik meleğini Dikkat et kendine, bebişe canım
Çok şükür iyiyim ben de canım
Heey kanka burdamisinyok ya kiyamaz bizesevdiğimizden yapiyoz yani baska kastimiz yok ben kaciyorum sen kendini kollaihtiyacin olunca seslen hemen gelirim
Hee kanka buradayımHeey kanka burdamisin
Biz burdayiz vuslatla nevos nerde sen evlimisin kiz bebis falan varmiHee kanka buradayım
yok canim bekarım sen?Biz burdayiz vuslatla nevos nerde sen evlimisin kiz bebis falan varmi
Evliyom ama cocuk yok bende :) nevosun 3 vuslatin 4 bebesi var bunlar bizimle ugrasamaz kankayok canim bekarım sen?
Evet cocuk sahipleri daha yogun olur bize bulasirlarsa dahada kurtulamazlarEvliyom ama cocuk yok bende :) nevosun 3 vuslatin 4 bebesi var bunlar bizimle ugrasamaz kanka
Umarım alinmazlar yaa.Kac kere dedik saka yapiyoz
Yeni gördüm bilmiyordum.hızımı alamadıysam demekkiMelike 2 tarif birden yüklemiş
Bu kalpler şahısa mı pastaya mı yönelik
PastayaBu kalpler şahısa mı pastaya mı yönelik