Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Sanada mi soyledi :KK70: -VUSLAT- -VUSLAT- nevos abla bize pasta yapti sabaha sana soylemedi mi :KK70:
Nevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurum:KK59: Yoksa Nevoşla kapı komşusu musunuz:eek::KK70:
Zaten -VUSLAT- -VUSLAT- ile ruh ikizide degilmis Nevreste Nevreste dememistir bencede vuslata:KK53::KK53::KK53:

Bu

Bu durumda Nevreste Nevreste -VUSLAT- -VUSLAT- ı hipnotize mi etmiş oluyor :KK70:
Etiket yağmuruna tutlmuşum:KK70: Nevoşum bu kızlar Rabişi aratır söyleyeyim:skandal::KK70:
-VUSLAT- -VUSLAT- ın pastasıni gorene dek hipnoz olduguna emin olamayiz:KK70:
Ben de bağışıklı yaptı, hipnoz olmuyorum artık:KK30:

Nevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurum:KK59: Yoksa Nevoşla kapı komşusu musunuz:eek::KK70:

Etiket yağmuruna tutlmuşum:KK70: Nevoşum bu kızlar Rabişi aratır söyleyeyim:skandal::KK70:

Beni de etiketlemişler de akşam evde yoktum ,şimdi de eşim geliyormuş yemek yapıyorum,az bakınıyorum arada:dondurma:

Benden soylemesi -VUSLAT- -VUSLAT- hipnoz olanlar hipnoz olduklarını bilmezler:KK70::KK70::KK70::skandal:eeee yapiyon mu pasta :rapci:

Hele rabişi bi taniyalim aratirmiyiz aratmazmiyiz o zaman karar veririz :KK70:

X