Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EhueehuuhuhuehuehuVayy adamimsin yaa
Demek seninde haberin var madem tek biz biliyoz en buyuk dilimleri biz alirizGunaydın hanimlar :) Nevreste abla bize kahvaltıda nutellalı pasta yapmış yanına da çay demlemiş
Hayırlı sabahlar
Sanada mi soyledi -VUSLAT- nevos abla bize pasta yapti sabaha sana soylemedi miDemek seninde haberin var madem tek biz biliyoz en buyuk dilimleri biz aliriz
Sanırim hayir yani efsaneye göre hipnoz olanlar isi gücü bi tarafa birakip mutfaga kosup pasta yaparlarmis nevrestenin hipnozundan cikmak icin pasta tarifini buraya yuklemek gerek yani
Galiba haklison yalniz nevos gelince biz parcalar-VUSLAT- ın pastasıni gorene dek hipnoz olduguna emin olamayiz
yok ya kiyamaz bizesevdiğimizden yapiyoz yani baska kastimiz yok ben kaciyorum sen kendini kollaihtiyacin olunca seslen hemen gelirimGaliba haklison yalniz nevos gelince biz parcalar
Nevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurum Yoksa Nevoşla kapı komşusu musunuzSanada mi soyledi -VUSLAT- nevos abla bize pasta yapti sabaha sana soylemedi mi
Etiket yağmuruna tutlmuşum Nevoşum bu kızlar Rabişi aratır söyleyeyim
Ben de bağışıklı yaptı, hipnoz olmuyorum artık-VUSLAT- ın pastasıni gorene dek hipnoz olduguna emin olamayiz
Beni de etiketlemişler de akşam evde yoktum ,şimdi de eşim geliyormuş yemek yapıyorum,az bakınıyorum aradaNevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurum Yoksa Nevoşla kapı komşusu musunuz
Ben de bağışıklı yaptı, hipnoz olmuyorum artık
Kolay gelsin canım Ben de bir girip bir çıkıyorumBeni de etiketlemişler de akşam evde yoktum ,şimdi de eşim geliyormuş yemek yapıyorum,az bakınıyorum arada
Nasılsınız canımaciktimm
Benden soylemesi -VUSLAT- hipnoz olanlar hipnoz olduklarını bilmezlereeee yapiyon mu pastaNevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurum Yoksa Nevoşla kapı komşusu musunuz
Kolay gelsin canım Ben de bir girip bir çıkıyorum
Nasılsınız canım
Hele rabişi bi taniyalim aratirmiyiz aratmazmiyiz o zaman karar veririzNevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurum Yoksa Nevoşla kapı komşusu musunuz