Meydanı onlara bırakmam zatenOlmaz, kaçarsak yenilgiyi kabul etmiş oluruz Yılmak yok yola devam
Şişko,yaşlı çocuklu ve tembel olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meydanı onlara bırakmam zatenOlmaz, kaçarsak yenilgiyi kabul etmiş oluruz Yılmak yok yola devam
Çok alındım,hatta küstüm
Baktım, evet kaybolmuşAğlayan pastaya diğeri kayboldu
Bak şimdi yoklar ortalarda, kaçtılarMeydanı onlara bırakmam zaten
Şişko,yaşlı çocuklu ve tembel olduk
Pasta yapmazlarsa barışmayalım Vuslat'cımBaktım, evet kaybolmuş
Bak şimdi yoklar ortalarda, kaçtılar
Evet pasta istiyoruz, yoksa alınmadık lafını geri alırızPasta yapmazlarsa barışmayalım Vuslat'cım
Ben çok alındımSende alındım farkında değilsinEvet pasta istiyoruz, yoksa alınmadık lafını geri alırız
Ben bu mesajları göremiyorum ,sorun mu var acaba,ne yazıyor acaba hiç anlamadımEvet pasta istiyoruz, yoksa alınmadık lafını geri alırız
Hadi ya, niye farkında değilim acabaBen çok alındımSende alındım farkında değilsin
Gayet güzel süslemişler benceAglayan pastaya digeri çocuklarımın marifeti.
Aebenimde kızmıştı neden kilo aldın diye.
Bir kaç sayfa öncesinde yazıyor, 3-4 çocukla bize yetişemezler diyeBen bu mesajları göremiyorum ,sorun mu var acaba,ne yazıyor acaba hiç anlamadım
Tesekkurler canım.özgün bir çalışma olmuş bende beğendim tadıda guzel.Hadi ya, niye farkında değilim acaba
Gayet güzel süslemişler bence
Bir kaç sayfa öncesinde yazıyor, 3-4 çocukla bize yetişemezler diye
Ben anladım buradan bakınca sen çok alındınHadi ya, niye farkında değilim acaba
Gayet güzel süslemişler bence
Bir kaç sayfa öncesinde yazıyor, 3-4 çocukla bize yetişemezler diye
Nerden anladın yaBen niye anlamadım alındığımı, alınmadım biliyorumBen anladım buradan bakınca sen çok alındın
Vuslat niye inkar ediyorsunWhatsaaptan sabahtan beri ağlıyorsun,bende sakinleştirmeye çalışıyorumNerden anladın yaBen niye anlamadım alındığımı, alınmadım biliyorum
Ahahaahh Ya şimdi okuyan gerçek sanacakVuslat niye inkar ediyorsunWhatsaaptan sabahtan beri ağlıyorsun,bende sakinleştirmeye çalışıyorum
Benim gibi uykusu geldi herhalde(esneme smileyi),iyi geceler kızlarNozaki-kun96 görüyorum seni, gel buraya
Aşkolsun bana yalancı mı diyorsunAhahaahh Ya şimdi okuyan gerçek sanacak
Hayırlı geceler canımBenim gibi uykusu geldi herhalde(esneme smileyi),iyi geceler kızlar