- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
Aa öylemi aynı zamandamı aklımıza düştü ,vuslat boşa desin ruh ikiziyiz diyeBurayı bulamaz diye birkaç saat önce etiketledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa öylemi aynı zamandamı aklımıza düştü ,vuslat boşa desin ruh ikiziyiz diyeBurayı bulamaz diye birkaç saat önce etiketledim
Sagol canim bi iki haftadir hep buralardaydim ama uye degildim dun uyelik alayim dedim yarisma heyecani falan guzel geldi gozumeNoza dun uye olmussun hosgeldin
Aynen Aeben'cim biz seninle ruh ikizi olalımAa öylemi aynı zamandamı aklımıza düştü ,vuslat boşa desin ruh ikiziyiz diye
Bende yapamıyorum O zaman pasta yapmama gerek kalmadıBende bahaneye bakıyordum iyi oldu
Bu hareketi yapamayanlar bu yarışmaya katılmamalı Nevoşum
Mesela ben yapamıyorum
Biraz gençken parende atabiliyordum ama şimdi düz takla bile atamam kiBende yapamıyorum O zaman pasta yapmama gerek kalmadıBende bahaneye bakıyordum iyi oldu
Bence sen biraz çalışırsan yapabilirsinPastalar bitmeden öğrenirsin
Aman öyle bir konuştun ki duyan seni çok yaşlı zannedecekBiraz gençken parende atabiliyordum ama şimdi düz takla bile atamam ki
Bende bunu görünce bahanemi buldum dedim
Evet canım gittilerAynen Aeben'cim biz seninle ruh ikizi olalım
Bu konuya uğramayınca bilmiyor olabilir diye düşündüm,gelsin halay çekelim istedim
Nasılsın,misafirlerin gitti mi
Valla pasta bilmiyorum desem yalan olurAman öyle bir konuştun ki duyan seni çok yaşlı zannedecek
Bak bakalım benim gözümeBu numaraları yer miyim
Pasta istiyoruz niye yapmıyorsunYoksa bilmiyor musun
Bilinmeyenim yahu bu kadar nick degiştirirsen gerçekten bilinmeyen olacaksın bacımBiraz gençken parende atabiliyordum ama şimdi düz takla bile atamam ki
Bende bunu görünce bahanemi buldum dedim
Allah kavuştursunEvet canım gittiler
Yahu özledim desem hatmeceyi
Şimdiki nikimi daha çok sevdim aeben ciğimBilinmeyenim yahu bu kadar nick degiştirirsen gerçekten bilinmeyen olacaksın bacım
O hareketi yapamam yani pasta yarışmasına katılamıyorum
Şimdiki nikimi daha çok sevdim aeben ciğim
Bim çokellası gibi
Öyle vallahi diyet pasta pek olmazMeyveler,çikolatalar,soslar dururkenValla pasta bilmiyorum desem yalan olur
Ama yaz ayındayız ve göbüş ve ödem yapıyor diye yemiyorum diye yapmıyorum
Diyet bir pasta tarifi yapsam millet dalga geçer benle
Mis gibi pastalar dururken bu mu diye
Petit beurre bisküviyi pudinglesek olurmu kiÖyle vallahi diyet pasta pek olmazMeyveler,çikolatalar,soslar dururken
Bende pek niyetli değilimOğlumun doğum günü var bu ay oda oylama başladıktan sonra2 defa pasta yapmak gözüme geliyorSıradan birşeyler olursa zaten yapıyoruz
Olur neden olmasınPetit beurre bisküviyi pudinglesek olurmu ki
Iyi yaptin :) sen ben bide rabia01 ekip olcaz caymak yok. Nevos abladan korkuyorsan beni hipnoz falan eder diyorsan simdiden soyleSagol canim bi iki haftadir hep buralardaydim ama uye degildim dun uyelik alayim dedim yarisma heyecani falan guzel geldi gozume
Yok kiz demirden korksak trene binmeyizhem hipnoz olmam benIyi yaptin :) sen ben bide rabia01 ekip olcaz caymak yok. Nevos abladan korkuyorsan beni hipnoz falan eder diyorsan simdiden soyle
Onlar yandı Nevoşum rabia01 e ihtiyacımız yok dediler Üzerlerine salar bir süre rahat ederizKendisi bilirAslında rabia'yı üstüne salalım görsün
Şimdi siz nevoş diyince gözümde böyle tombul yanaklı tombik tatlimk tatli bi abla geliyor. Hipnozu hic yakistiramiyorum şahsen
Siz benim Nevoşuma şişko mu dediniz bakayımBenimde aynisi geliyo wwonka kardess
Aman kızlar yetişin bana ne dedi
Yettim Nevoşum Gelin bakalım teker teker
Ruh ikizimi kaptırmam kimseyeAa öylemi aynı zamandamı aklımıza düştü ,vuslat boşa desin ruh ikiziyiz diye
Yakıştı mı şimdi NevoşumAynen Aeben'cim biz seninle ruh ikizi olalım
Bu konuya uğramayınca bilmiyor olabilir diye düşündüm,gelsin halay çekelim istedim
Nasılsın,misafirlerin gitti mi
Vayy adamimsin yaaYok kiz demirden korksak trene binmeyizhem hipnoz olmam ben
Bu arada pasta yapacan mi sen