- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Veee pastayi yapanlaraBu kalpler şahısa mı pastaya mı yönelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veee pastayi yapanlaraBu kalpler şahısa mı pastaya mı yönelik
Üzerime alınmayayım o zaman ,ben yapmadım,ama illa sana da göndereyim diyorsan sen bilirsinVeee pastayi yapanlara
Bunlarda senin icin olsun bakalim ben sevgi doluyumdur hepinize verecek sevgim varÜzerime alınmayayım o zaman ,ben yapmadım,ama illa sana da göndereyim diyorsan sen bilirsin
Yüzsüzlüğümle kaptım kalpleriBunlarda senin icin olsun bakalim ben sevgi doluyumdur hepinize verecek sevgim var
Aaaa olur.mu hic oyle sey istemeseydim kalbimi vermezdimYüzsüzlüğümle kaptım kalpleri
Sen ne fena bisisin oylee@melike06 hazır 2 tane yapmışsın pastayı ,kimse görmeden birini bana ver,ağlayan mızmızlık çıkarır benim olsun
İnsanlık öldü mü?Sen ne fena bisisin oylee
Evliyom ama cocuk yok bende :) nevosun 3 vuslatin 4 bebesi var bunlar bizimle ugrasamaz kanka
4 çocukla da yetişiriz evelAllahEvet cocuk sahipleri daha yogun olur bize bulasirlarsa dahada kurtulamazlar
Yok kızlar niye alınalım, biz hep böyleyiz Birbirimizle atışarak eğleniyoruzUmarım alinmazlar yaa.Kac kere dedik saka yapiyoz
Neyse ben cıkiyorum grsrz sonra
Insanlik mi o da ne???İnsanlık öldü mü?
Gunaydın hanimlar :) Nevreste abla bize kahvaltıda nutellalı pasta yapmış yanına da çay demlemiş
Demek seninde haberin var madem tek biz biliyoz en buyuk dilimleri biz aliriz
Sanada mi soyledi -VUSLAT- nevos abla bize pasta yapti sabaha sana soylemedi mi
Sanırim hayir yani efsaneye göre hipnoz olanlar isi gücü bi tarafa birakip mutfaga kosup pasta yaparlarmis nevrestenin hipnozundan cikmak icin pasta tarifini buraya yuklemek gerek yani
Sizin üstünüz bugün açık kalmış bugün dikkatli uyuyun-VUSLAT- ın pastasıni gorene dek hipnoz olduguna emin olamayiz
Masaallah 4 cocuk mu var allah bagislasin bende de 34 çocukla da yetişiriz evelAllah
Yok kızlar niye alınalım, biz hep böyleyiz Birbirimizle atışarak eğleniyoruz
Biz ne yapalım kaçalım mıNevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurum Yoksa Nevoşla kapı komşusu musunuz
Etiket yağmuruna tutlmuşum Nevoşum bu kızlar Rabişi aratır söyleyeyim
Ben de bağışıklı yaptı, hipnoz olmuyorum artık
Fazla olan pastayı paylaşmak,sen de biliyor musun pasta yapmayı,kesin bilmiyordursun ,yapamaz ki,yapamaz kiInsanlik mi o da ne???
Evet, öyle bir emelleri var gibi sanki Boşuna heveslenirler, kimse bozamaz aramızıSizin üstünüz bugün açık kalmış bugün dikkatli uyuyun
-VUSLAT- bunlar bizim aramızı bozmaya çalışıyor
Amin, cümlemizinkini İnşaAllahMasaallah 4 cocuk mu var allah bagislasin bende de 3
Aynen aynen hiiicc bilmiyorum ama yemeyi iyi bilirimFazla olan pastayı paylaşmak,sen de biliyor musun pasta yapmayı,kesin bilmiyordursun ,yapamaz ki,yapamaz ki
Olmaz, kaçarsak yenilgiyi kabul etmiş oluruz Yılmak yok yola devamBiz ne yapalım kaçalım mı
Aglayan pastayı geçen hafta yedik diğerini vereyim yada yeniden yapayım sana.@melike06 hazır 2 tane yapmışsın pastayı ,kimse görmeden birini bana ver,ağlayan mızmızlık çıkarır benim olsun
Ağlayan pastaya diğeri kayboldu@melike06 2 tarif var canım, hangisine başarılar dileyeyim