O kadar kolay değilEvet ne güzel gül cemallerinizi seyrederim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar kolay değilEvet ne güzel gül cemallerinizi seyrederim işte
İyi o zamanBen hep telden giriyorumsıkıntı yok bunalirim pc basinda
Benimde aynisi geliyo wwonka kardessŞimdi siz nevoş diyince gözümde böyle tombul yanaklı tombik tatlimk tatli bi abla geliyor. Hipnozu hic yakistiramiyorum şahsen
Ordan bakınca tombul mu görünüyorumBenimde aynisi geliyo wwonka kardess
Gel sarilalimBenimde aynisi geliyo wwonka kardess
Nevos diyince akla oyle geliyo demekkial yanakli wwonkanin dediii gibiOrdan bakınca tombul mu görünüyorum
Sen yenisin bende yeni rabia01e ne ihtiyacimiz var biz bize yeterizGel sarilalim
Noza tombul yanaklar napilir pekiNevos diyince akla oyle geliyo demekkial yanakli wwonkanin dediii gibi
Ama ben dombik değilimTatlı olduğum doğru olabilirNevos diyince akla oyle geliyo demekkial yanakli wwonkanin dediii gibi
Tombul yanaktan napacan anca makas alacanNoza tombul yanaklar napilir peki
Evet biz taze kanız ama birde deneyimli abla lazim bize bunlar eski toprak dikkat etmek lazimSen yenisin bende yeni rabia01e ne ihtiyacimiz var biz bize yeteriz
E malum grup yoneticisisin anac geliyosun gözümüze tombul yanak direk akla geliyotatli oldugun suphesiz canimAma ben dombik değilimTatlı olduğum doğru olabilir
Yok öperim ben tombul tombulTombul yanaktan napacan anca makas alacan
Sağol canımE malum grup yoneticisisin anac geliyosun gözümüze tombul yanak direk akla geliyotatli oldugun suphesiz canim
Takilmak gizeldi sana nevrestecim simdi cikiyorum bi ara benle Wwonka yine takiliriz sanaSağol canım
Tamam canım her zaman bekliyorumTakilmak gizeldi sana nevrestecim simdi cikiyorum bi ara benle Wwonka yine takiliriz sana
Noza dun uye olmussun hosgeldinTakilmak gizeldi sana nevrestecim simdi cikiyorum bi ara benle Wwonka yine takiliriz sana
Burayı bulamaz diye birkaç saat önce etiketledimİyi akşamlar
Hanımlar hatmeceyi gören varmı ?