Sağol canım,yine uyandı,ben kaçıyorum.Hayırlısı olsun canım inşaallah temiz çıkar
Hava 2 gündür çok sıcak çocuklar dayanamıyor
Hayırlı gecelerSağol canım,yine uyandı,ben kaçıyorum.
Geçmiş olsun deynep neyi var kuzunun ?Sağol canım,yine uyandı,ben kaçıyorum.
Sağol canım.1 haftadır aralıklı karın ağrısı var.Göbek fıtığı da var bebekliğinden itibaren.Sonuçları bugün göstereceğim.Hayırlı sabahlar hanımlar
Geçmiş olsun deynep neyi var kuzunun ?
Katılırsan çok daha eğlenceli oldugunu göreceksinMerabalar uzun suredir bu konuyu okuyordum en son uyelik almaya karar verdim cok eğlenceli gorunuyo yarisma falan tum katilanlarada ayrica başarılar
Geçmiş olsun deynebim ...Sağol canım.1 haftadır aralıklı karın ağrısı var.Göbek fıtığı da var bebekliğinden itibaren.Sonuçları bugün göstereceğim.
Oylemi diyosunKatılırsan çok daha eğlenceli oldugunu göreceksin
Birde bakmışsın kk dan çıkamaz olmuşsunbir nişan tepsisi için üye olmuştum kendimi acaba bende mi yarışmalara katılsam diye düşünürken buldum :)
Önce senin pastayı istiyorum
Hepimiz öyle geldik ve yerleştikbir nişan tepsisi için üye olmuştum kendimi acaba bende mi yarışmalara katılsam diye düşünürken buldum :)
Canım tarifini bekliyoruzcumadan beri 43 sayfa ilerlemiş konu, nasıl okuyayım şimdi hepsini bu da can
ben de bu hafta içi hazırlıyorum tarifimiii
Ben de kadın hastalıkları hakkında bir soru sormak için geldim, yerleştimHepimiz öyle geldik ve yerleştik
Tabi katılın neden olmasınYardım isterseniz yardımcı olurum siz pastayı yapın gerisi kolay
Katılırsanız daha heyecanlı oluyorMerabalar uzun suredir bu konuyu okuyordum en son uyelik almaya karar verdim cok eğlenceli gorunuyo yarisma falan tum katilanlarada ayrica başarılar
Bizim gibiKatılırsanız daha heyecanlı oluyorSonra bağımlılık yapıyor ayrılamıyorsunuz
Bende oğluma hamileydim,gelişimi son aylar yavaştıBen de kadın hastalıkları hakkında bir soru sormak için geldim, yerleştim