O kadar iddialı diyorsun
Görüşürüz canımBen kaçtım
Hipnoza bu kadar cabuk baslamasaydikFotoyu buraya tmıyorsunuz canım
Bu bölüme konu açacaksınızTarifin detaylı resimleri çekilecek ve tarif ve sunum ile birlikte eklenecek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Wwonka bak arkadaşı görüyor musun bir mesaj yazdım hemen katılmaya karar verdi Sen birde kıvırıyorsun
Biz hepsini kabul ediyoruzHipnoza bu kadar cabuk baslamasaydikben ancak petibörlü pasta yaparim
Buyrun benim
Pastam geldi kızlar
Nevreste 1.olan mercimek çorbasının isim annesiymiş.Ben de özel mesajla sana danışıp ,güveçte pattis kızartması tarifini aldığımı yazmıştım.Buyrun benim
sana bırak 2. sansı 3. sansı versek yine aynı olurbanada 2.pastayı yap diye ısrar edin banada kazene çaktırmadan bi şans daha verinyapın bana bunu yapın
Kendini diskalifiye ettir, sonra tekrar katılbanada 2.pastayı yap diye ısrar edin banada kazene çaktırmadan bi şans daha verinyapın bana bunu yapın
diskalifiye ettircem diye üyeliktende olurum ben bu becerikli halimleKendini diskalifiye ettir, sonra tekrar katıl
Yok ben buradayımBen uyudum,herkes uyumuş herhalde
Işık hızıyla cevapYok ben buradayım
Hareketlilik bekliyordumIşık hızıyla cevap
Tahlil sonuçlarını sabah göstereceğim.Onu uyuturken uyumuşum.Sıcaklamış ayran istedi,verdim ,geri uyudu.İnşallah temiz çıkar sonuçlar.Çarşamba ve cuma dr nin ameliyat günüymüş,perşembe de eşim memlekete gitti,gidemedim.Hareketlilik bekliyordumNe yapıyorsun
Kızının tahlil sonuçları belli oldu mu
Hayırlısı olsun canım inşaallah temiz çıkarTahlil sonuçlarını sabah göstereceğim.Onu uyuturken uyumuşum.Sıcaklamış ayran istedi,verdim ,geri uyudu.İnşallah temiz çıkar sonuçlar.Çarşamba ve cuma dr nin ameliyat günüymüş,perşembe de eşim memlekete gitti,gidemedim.