Ben o kadar bağımlı oldum ki başka bölümlere gidemiyorumEskiden geyikten çıkmazdıkBizim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kadar bağımlı oldum ki başka bölümlere gidemiyorumEskiden geyikten çıkmazdıkBizim gibi
Bende oğluma hamileydim,gelişimi son aylar yavaştıOğlum doğunca eve pc aldık ve kkdan çıkmaz oldum
İlk günlerden beri bağımlı ve müdavin üyeyim Mesaj sayımdan belli oluyordur
Sen bana laf arasında çenesi düşük mü diyorsunSenin konulara bakarken görmüştüm zaten, gebelik hakkında konunu Sana yetişmek için aralıksız 5 sene yazmak lazım
Ben de hep geyikteydim, yarışma başlayınca demir attım burayaBen o kadar bağımlı oldum ki başka bölümlere gidemiyorumEskiden geyikten çıkmazdık
Yarışmalar bitene kadar buradayızBelki hiç bitmez bizde burada kalırızBen de hep geyikteydim, yarışma başlayınca demir attım buraya
Eh azıcık öyle demiş bulundumSen bana laf arasında çenesi düşük mü diyorsun
Kaç konu vardı saysaydın bari
Hiç bitmezse ömrümüzün son demlerini de burda mı geçiricez Anadan kıza devretme yaparızYarışmalar bitene kadar buradayızBelki hiç bitmez bizde burada kalırız
En çok mesajı olanlar listesinde 1. olmama az kaldıYakında en çenesi düşük ben olacağımSenin söylemene gerek yok herkes biliyor zatenEh azıcık öyle demiş bulundum
Nasıl sayayım, bir günde 30 konu açtığın olmuş Sabah ederdim saymaya kalksam
Aynen öyle yaparız biz yazamaz hale gelirsek ,biz söyleriz kızlar yazarHiç bitmezse ömrümüzün son demlerini de burda mı geçiricez Anadan kıza devretme yaparız
En önde Kardelen vardı herhalde, o da eskisi gibi girmiyor galiba, az kaldı sollamayaEn çok mesajı olanlar listesinde 1. olmama az kaldıYakında en çenesi düşük ben olacağımSenin söylemene gerek yok herkes biliyor zaten
Aynen öyle yaparız biz yazamaz hale gelirsek ,biz söyleriz kızlar yazar
Birde bakmışsın kk dan çıkamaz olmuşsun
Aman yapma hayirli aksamlarÖnce senin pastayı istiyorum
Görüşürüz canımBen sofra hazırlamaya kaçıyorum
Nevoşum
Hayırlı akşamlar canımBiraz kendinden bahset bakalımAman yapma hayirli aksamlar
Hepimiz öyle geldik ve yerleştik
Tabi katılın neden olmasınYardım isterseniz yardımcı olurum siz pastayı yapın gerisi kolay
Tamam canım istediğin zamançok teşekkür ederim her konuya hakimsiniz görüyorum hep sizi bi sıkıntım olursa kesin ilk size koşarım :)
2 senelik evli bebişsiz, çalışan, 30una merdiven dayamış(yaşlanmış) bir karıyamHayırlı akşamlar canımBiraz kendinden bahset bakalım
Maşaallah canımMutluluğunuz daim olsun2 senelik evli bebişsiz, çalışan, 30una merdiven dayamış(yaşlanmış) bir karıyam
teşekkür ederim cümlemizin yuvasından mutluluk eksik olmasın kısmet diyelim sizin 3 taneydi galiba 2 kız 1 erkek küçük olan 6 yaşındaydı demi ay kendimi ilk önce milleti dinleyen daha sonrada kendisi biliyormuş gibi anlatan falcılar gibi hissettimMaşaallah canımMutluluğunuz daim olsun
Yaşın küçük,daha yeni evlisiniz bebekte olur inşaallah