Ayyyy evet nereden bildinteşekkür ederim cümlemizin yuvasından mutluluk eksik olmasınkısmet diyelim sizin 3 taneydi galiba 2 kız 1 erkek küçük olan 6 yaşındaydı demi ay kendimi ilk önce milleti dinleyen daha sonrada kendisi biliyormuş gibi anlatan falcılar gibi hissettim
Sağol canımdiyorum ya takip ediyordum sürekli sohbetiniz inanılmaz güzel :) sırf sohbetinizi okumak için gece yarısı uykudan uyanınca baktığım oluyorduee bakarken birşeylerde kaptım tabi bide size nevoş diyolla çok hoşuma gidiyor nevoş nevoş dile çok hoş geliyor abloş der gibi Allah bir yastıkta daha nice yıllar kocamayı nasip etsin inşallah :)
nevoş abla daha güzel sankiSağol canımsahiden sohbetimiz, arkadaşlıklarımız çok güzel
Gelene her zaman kapımız açıkYarışmaya katılmak şart değil sohbete her zaman katılabilirsiniz..
Evet Nevoş benimde çok hoşuma gidiyor..İstersen sende söyleyebilirsin Abla diyebilirsin,,Sen nasıl istersen
Görüşürüz canımnevoş abla daha güzel sankiben çıkıyorum görüşürüz yine geri geldiğimde pastanızı görmek dileğiyle esen kalın
o zaman deynep yapsınGörüşürüz canımÇok beklersin
O yapmazo zaman deynep yapsındeynepnaz sizinde kızınız hastaydı galiba geçmiş olsun Allah çabucak şifa versin inşallah
O yapmazAramızda kalsın kendisi biraz tembel
Al birini vur öbürüne
buAl birini vur öbürüne
Evet bende bayılıyorumbusmileyde en az sizin kadar tatlı kafaları tokuşmasa bari
neyse sohbetinize doyum olmuyor bu sefer kaçtım hayırlı akşamlar bende sonra girenlerede selamlarEvet bende bayılıyorum
Yok kıyamam
Yine bekliyorumneyse sohbetinize doyum olmuyor bu sefer kaçtım hayırlı akşamlar bende sonra girenlerede selamlar
Herkes oyle diyo da bu sefer gözümüz korkuyoKatılırsanız daha heyecanlı oluyorSonra bağımlılık yapıyor ayrılamıyorsunuz
Bağımlılık yapmamız kötü müHerkes oyle diyo da bu sefer gözümüz korkuyo
Rabia ile kanka olabilir
Bence deRabia ile kanka olabilirSonra bizim karşımıza geçer
Rabia beni neden, nasil, nicin kapiyor anlamadim