- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Ellerine sağlık ablam
Afiyet olsun
Sağol hayatım tşkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık ablam
Afiyet olsun
neyyyyy 1.pastayı yapmış olacak üstüne bide 2.yimi yapacak ...yok yok olmaz öyle şey...okadar çeşit çeşit tarifi nerden buluyosunuz
hiç içime sinmedi bulduklarım netten.hala arıyorum .benim tarayıcı bana gıcıkta omu engelliyo bulmamı acabaYani bir ihtimal olabilir dedim Nette tarif bol canım
Kuzu hiç bakma , bu kk üyelerinin oylama seçeneği çok garip, umadik olaylar alıyor gidiyor. Herkesin ne seveceği belli değil ki benim güzelim tariflerimi begenmedilerhiç içime sinmedi bulduklarım netten.hala arıyorum .benim tarayıcı bana gıcıkta omu engelliyo bulmamı acaba
Ben netten bakıyorum ama, sonunda yine kendi kafamda tasarlayıp öyle yapıyorum Youtube de güzel pasta yapımı videoları var aslında, oradadan da bakabilirsinhiç içime sinmedi bulduklarım netten.hala arıyorum .benim tarayıcı bana gıcıkta omu engelliyo bulmamı acaba
Benim güzelim tariflerim de hep sürünüyorduKuzu hiç bakma , bu kk üyelerinin oylama seçeneği çok garip, umadik olaylar alıyor gidiyor. Herkesin ne seveceği belli değil ki benim güzelim tariflerimi begenmediler
Senin bi tane de olsa madalya var ya benimBenim güzelim tariflerim de hep sürünüyordu
canım zaten 1.olmasamda olur sadece katılmak istiyorum :):)kız niye beğenmediler çok mu kötü yaptın acaba, yeteneksizmisin yoksa şaka şaka,yemek işi zevk meselesi işte :)Kuzu hiç bakma , bu kk üyelerinin oylama seçeneği çok garip, umadik olaylar alıyor gidiyor. Herkesin ne seveceği belli değil ki benim güzelim tariflerimi begenmediler
bende kafamdan yapıcam bu gidişle .Ben netten bakıyorum ama, sonunda yine kendi kafamda tasarlayıp öyle yapıyorum Youtube de güzel pasta yapımı videoları var aslında, oradadan da bakabilirsin
O madalya da 1.likten değil ama, 2. lik madalyasıSenin bi tane de olsa madalya var ya benim
Kız doverim seni benim 10 parmagimda 20 marifet ama belli ki bana hiç oy vermemissincanım zaten 1.olmasamda olur sadece katılmak istiyorum :):)kız niye beğenmediler çok mu kötü yaptın acaba, yeteneksizmisin yoksa şaka şaka,yemek işi zevk meselesi işte :)
Nasıl oluyor o? Bende 1 kere 3 cu oldum vermedilerO madalya da 1.likten değil ama, 2. lik madalyası
Benim çok güzel tarifim varbende kafamdan yapıcam bu gidişle .
senin yemekleri bi sen beğeniyo olmayasınKız doverim seni benim 10 parmagimda 20 marifet ama belli ki bana hiç oy vermemissin
neyyy tarifmi nerde haniii istiorum onu hemennnnBenim çok güzel tarifim var
Bilmem, o zaman önceden 1.liği olanın 1.liği 2. ye devredilmişti, öyle bir şey işteNasıl oluyor o? Bende 1 kere 3 cu oldum vermediler
Terbiyesiz git bak ablan neler yapmış, su böreği mi acmadim lokmami yapmadımsenin yemekleri bi sen beğeniyo olmayasın
geçmişinden bakıyorum bekleTerbiyesiz git bak ablan neler yapmış, su böreği mi acmadim lokmami yapmadım
Sana oy vermeyeceğim pastani begenmedimneyyy tarifmi nerde haniii istiorum onu hemennnn
Tüüü ne kadan sansizim yahuBilmem, o zaman önceden 1.liği olanın 1.liği 2. ye devredilmişti, öyle bir şey işte