- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Cumartesi döneceğim demişti sankiNevreste evine döndün mü canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi döneceğim demişti sankiNevreste evine döndün mü canım
Cumartesi miydi, ben cuma anlamışımCumartesi döneceğim demişti sanki
cimcimegfb aşermelerin başladı mı?Canın belki pasta çeker de pasta yaparsın
Yemeyenin malını yerler
Benim yapmama var daha, şu an hazır hissetmiyorum kendimi İstanbul'dan gelecek misafirlerim var, onlarda bir kaç güne gelirse hiç yapamam belki deYemeyenin malını yerler
Yapmayanın pastasını yaparlar
Sanki evlilik teklifi bu ,hazır hissetmiyormuş kendiniBenim yapmama var daha, şu an hazır hissetmiyorum kendimi İstanbul'dan gelecek misafirlerim var, onlarda bir kaç güne gelirse hiç yapamam belki de
Sanki evlilik teklifi bu ,hazır hissetmiyormuş
Misafirlerin yanında yapmak değil de ,resim çekmek zor olur,ne yaptığını anlamaya çalışırlar.
Kahvaltı sofralarında annem gelmişti sofra hazırlarken.Az çok biliyorum o duyguyu.
Evet işte, ben de o yüzden yapamam dedim
Neyyyyyy
Benim yapacağımda benzemiyor Mesele isim bulmak işte-VUSLAT- kuzu sıkıntı yok benzemiyor, adını değiştiririz
Biz yapalım ismi nevroş bulsunBenim yapacağımda benzemiyor Mesele isim bulmak işte
Biz yapalım ismi nevroş bulsun
Çok güzel isim bulurumHatta birkaç kategori önce 1. olan yemeğin adını ben koymuştumBiz yapalım ismi nevroş bulsun
HangisiÇok güzel isim bulurumHatta birkaç kategori önce 1. olan yemeğin adını ben koymuştum
SöylememHangisi
Hangisi ki acepÇok güzel isim bulurumHatta birkaç kategori önce 1. olan yemeğin adını ben koymuştum