- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.459
arkandan ağlarsaaa nolcekkSana oy vermeyeceğim pastani begenmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkandan ağlarsaaa nolcekkSana oy vermeyeceğim pastani begenmedim
Ağlayan pasta mi yapıyorsun yoksaarkandan ağlarsaaa nolcekk
ele verdim kendimi ahh bu dilim yokmuAğlayan pasta mi yapıyorsun yoksa
Hafiye gibiyim hemen yakalarim benele verdim kendimi ahh bu dilim yokmu
ya ya öyle :):):)Hafiye gibiyim hemen yakalarim ben
ya ya öyle :):):)
Aslında hep öyle olacak.Madalya sayısı kısıtlanacak mesela.3 madalyadan sonra 1.olan madalyalının madalyası 2.ye devredecek,daha güzel olmaz mı ?Bilmem, o zaman önceden 1.liği olanın 1.liği 2. ye devredilmişti, öyle bir şey işte
Evet, çok güzel olur aslında Ama ben bileğimin hakkıyla, 1.likle almak istiyorum madalyaAslında hep öyle olacak.Madalya sayısı kısıtlanacak mesela.3 madalyadan sonra 1.olan madalyalının madalyası 2.ye devredecek,daha güzel olmaz mı ?
Yorumu yanlış anlamışım:))sponsor iki kişinin aynı olunca sorun olur mu
İnşallah alırsın canımEvet, çok güzel olur aslında Ama ben bileğimin hakkıyla, 1.likle almak istiyorum madalya
Zor gibi ama... İnşaAllah canımİnşallah alırsın canım
Neden zor gibi olsun ki.Gayet başarılısın.Zor gibi ama... İnşaAllah canım
Sağol canımNeden zor gibi olsun ki.Gayet başarılısın.
Ben güneşe hiç çıkamıyorum,daralma geliyor bana.Benim yerim serin olacak.Bugün çocukları denize götürdüm, sıcakda oturmaktan güneş çarptı herhalde, pestil gibiyim
Ben de mecbur kalmadıkça deniz dışında çıkmıyorum, migrenim atak yapıyor Ama oğlum bayanlar plajına giremediği için mecburen onu ayrı olarak götürüyorum denize:)Ben güneşe hiç çıkamıyorum,daralma geliyor bana.Benim yerim serin olacak.