- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
BencedeOnun işi hiç belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeOnun işi hiç belli olmaz
ablaaaa naberrrrrr
ablaaaa naberrrrrr
Bak kardeşimin eşinde ınstagram var Ona çaya giderim bak.Geçen gün ınstagramını açmıştı,dedim pembe mutfak diye bir site var ,orada çok güzel tarifler var ,açalım dedim baktım,hamsili pilavından tanıdım, @nuryolu nun reklamını yaptım
Ablam hoşgeldin nasılsın
Hoşgeldin ,biraz geç olacak ama kızını evlendirmişsin hayırlı olsun.Çok zor değil mi ?Benim kız 3,5 yaşında yine de evlenip gideceği fikri insanı kahrediyor..
iyiyim abla cok şükürİyilik bebeişşş senden ne haber nasılsın
Önce pastayı görelimtüm oylar banaaaaa
yeminle evlerinize tek tek molotof atarım heeee
Önce pastayı görelim
Ablam hoşgeldin nasılsın
Hoşgeldin ,biraz geç olacak ama kızını evlendirmişsin hayırlı olsun.Çok zor değil mi ?Benim kız 3,5 yaşında yine de evlenip gideceği fikri insanı kahrediyor..
iyiyim abla cok şükür
Görmeden inanmam
oda gelecek
Bende çarşıya gidip geldim,yarın eve döneceğim..Hava çok sıcakHoş gördüm nevoşcum sağol,iyiyim pazara gidip geldim bende
Hoş buldum deynepcim sağol,amin tşkler darısı kızının başına diyeyim..
Cidden zormuş ama elden bişi gelmiyor işte alışmaya çalışıyorum
Allah iyilik versin kuzumm
Bende çarşıya gidip geldim,yarın eve döneceğim..Hava çok sıcak
Aynen öyle ablacımBurasıda öyle nevoş yanıyor resmen buhar çıkıyor kafamdan
Aynen öyle ablacım
Akşama ne yemek var
neyyyyy 1.pastayı yapmış olacak üstüne bide 2.yimi yapacak ...yok yok olmaz öyle şey...okadar çeşit çeşit tarifi nerden buluyosunuzBen de öyle düşündüm ama başka bir taneyle gelip şaşırtabilir de
Ellerine sağlık ablamBulgur pilavı var dünden birada et haşladım kızartcam sonra bide salata tamamdır