- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.459
hiç yani pastaaaa buŞu ana kadar bayağı eklenmeliydi pasta bu ayol yapilmazmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç yani pastaaaa buŞu ana kadar bayağı eklenmeliydi pasta bu ayol yapilmazmi
Sen yeter ki katılmak iste ,tarif konusunda Nevreste özelden yardımcı olurben de millet ne yapacak diye bekliyorum 1 tane yapılmış daha :) tarifte bulamadım zaten
Yürü be kim tutur seni NanamVuslatim yap tabi, kim bilir kaç tane yapılacak ilk sırayı ikimiz alırız. Hem bu mantıya benzemez pasta bu, sanatımı konustururum
Canım yardım istersen ben buralardayımnasıl olacak resimli tarifler mi atacak yoksa çok heyecan yaptım bak şimdi ,nerdesin Nevreste
yok canım sen yanlıış anladın ,pasta tarifi konusunda diyorduk bizCanım yardım istersen ben buralardayım
deynepnaz sağolsun yardımcı olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Pastanın yaptıktan sonra linkteki bölüme yeni konu aç seçeneği ile konu açacaksınız
Tarifiniz tüm detayları ile anlatılıp,resim çekilmesi gerekiyor
Nereye ekleyeceğini de sordun yayok canım sen yanlıış anladın ,pasta tarifi konusunda diyorduk biz
Tamam o konuda yardımcı olacağım,ama özeldenyok canım sen yanlıış anladın ,pasta tarifi konusunda diyorduk biz
aaa evet onun cevabını aldım ya unutmuşum onu da sorduğumu :):)Nereye ekleyeceğini de sordun ya
ımmm çok kolay olmasın ,ilk kez yapıcam ama yinede yorsun istiyorumTamam o konuda yardımcı olacağım,ama özelden
Kolay mı olsun zor mu
Gördün mü Nur'un pastasınınuryolu hadi pastanı ekle,bekliyoruz...
Sen ciddisinımmm çok kolay olmasın ,ilk kez yapıcam ama yinede yorsun istiyorum
ben baktım yeni eklenmiş pasta yok banada link atın beni dışlamayın benide sevinGördün mü Nur'un pastasını
Evet gördümGördün mü Nur'un pastasını
Kkya henüz eklememişben baktım yeni eklenmiş pasta yok banada link atın beni dışlamayın benide sevin
evet ,grupta arkadaşlar oy verelim dedi hemen kazen abiyi etiketleyerek bak reddediyorum bileğimin hakkıyla katılcam sonra beni atmayın yazdım :))::)hevesliyim istekliyimSen ciddisin
Tamam ben birkaç tane tarif vereyim
Yok buraya eklememiş daha, instagramda gördümben baktım yeni eklenmiş pasta yok banada link atın beni dışlamayın benide sevin
Önce biz gördükEvet gördüm