Ama sahiden pasta yapmak ne kadar zor olabilirBu bir kandırma olabileeeerr mi ablam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sahiden pasta yapmak ne kadar zor olabilirBu bir kandırma olabileeeerr mi ablam
Yani, seni de bekliyoruz o yüzden NevoşMeyve, çikolata ve kremşanti ile süslemek ne kadar zor olabilir
Yarışmanın 1.idi galiba 3 madalyası vardı,portakallı chese kek yapmıştı herhalde,bir kaç tane görmüştüm,ismlerini hatırlayamadım.Mesela kimler canım
AbowwwwBiz de başkasının çapında takılmıyoruz ,Nevoş dedi ki zeytinyağlılardan pastaya geçtin ya sen,demek ki yarışacak ,hatırı kırılmasın diye pastalar olsun dedim dedi
Ben bu kategoride çok idialıyım,yarışmacıları kaçırmak istemiyorumYani, seni de bekliyoruz o yüzden Nevoş
Bence en zor kategoriAma sahiden pasta yapmak ne kadar zor olabilir
Dedi geçen gün pastalar konusunda iddialı değilim diyen NevoşAma sahiden pasta yapmak ne kadar zor olabilir
Bende katılıyorum VuslatımaBence en zor kategori
Hayır çilekli chescakeYarışmanın 1.idi galiba 3 madalyası vardı,portakallı chese kek yapmıştı herhalde,bir kaç tane görmüştüm,ismlerini hatırlayamadım.
Vaaoowww bu iyiydi Benim kızımın da 28 ağustos doğum günüBen bu kategoride çok idialıyım,yarışmacıları kaçırmak istemiyorum
24 Ağustos oğlumun doğum günü o zamanda oylama başlamış oluyor
Dedi geçen gün pastalar konusunda iddialı değilim diyen Nevoş
Bence de,hele ortalıkta sen,Nevoş,nuryolu,Kakao varken , utanırım kendi pastamı göstermeye,zavallı gibi kalır pastam aralarındaBence en zor kategori
İlla 1.olmak gerekmiyor yarışmaya katılacak kadar pasta yapabilirim eminim herkes yapabilirDedi geçen gün pastalar konusunda iddialı değilim diyen Nevoş
Hayır çilekli chescake
3 değil 4 malyası var fakat madalya profile sığmadı
Sen egunal'den bahsediyorsun..Kendisi gebelik bölümü edsiydi..Bebeği olunca bir süre ara verdi
Yok canım espiri yapıyorumVaaoowww bu iyiydi Benim kızımın da 28 ağustos doğum günü
He he evet hatırladım ,adı öyleydi,ha çilek ha portakalHayır çilekli chescake
3 değil 4 malyası var fakat madalya profile sığmadı
Sen egunal'den bahsediyorsun..Kendisi gebelik bölümü edsiydi..Bebeği olunca bir süre ara verdi
Evet canım 4 defa 1. OlduGerçekten de sığmadı mı Nevoş
Portakallı chescake 1 defa yapıldı.Onuda kim yaptı hatırlıyorum..Ondan düzelttimHe he evet hatırladım ,adı öyleydi,ha çilek ha portakal
HeeççBence de,hele ortalıkta sen,Nevoş,nuryolu,Kakao varken , utanırım kendi pastasını göstermeye,zavallı gibi kalır pastam aralarında
Öbür sunumlarına da bakmak lazım.Evet canım 4 defa 1. Oldu